Windows 10: ODZYSKIWANIE SKRADZIONEGO KONTA
Discus and support ODZYSKIWANIE SKRADZIONEGO KONTA in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; witam, pobrałem jakiś czas temu wirusa na komputer, wszystkie moje konta zostały skradzione, hasła i maile pozmieniane, czy jest możliwość jakiegoś... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Jakub Baranowski1, Oct 22, 2024.
Thema:
ODZYSKIWANIE SKRADZIONEGO KONTA
Loading...
-
ODZYSKIWANIE SKRADZIONEGO KONTA - Similar Threads - ODZYSKIWANIE SKRADZIONEGO KONTA
-
ODZYSKIWANIE SKRADZIONEGO KONTA
in Windows 10 GamingODZYSKIWANIE SKRADZIONEGO KONTA: witam, pobrałem jakiś czas temu wirusa na komputer, wszystkie moje konta zostały skradzione, hasła i maile pozmieniane, czy jest możliwość jakiegoś powrotu mojego konta microsoft *** Email address is removed for privacy *** , dalej mam dostęp do maila oraz numeru telefonu,... -
KRADZIEŻ KONTA
in Windows 10 GamingKRADZIEŻ KONTA: witam, zostało skradzione mi konto. Hacker zmienil haslo i maila do weryfikacji. Wysyłałem zgloszenia ale odpowiedzi nadal nie dostałem a zależy mi na szybkim odzyskaniu konta. Troche nie wiem co robic wiec będę wdzeięczny za jakakolwiek pomoc... -
KRADZIEŻ KONTA
in Windows 10 Software and AppsKRADZIEŻ KONTA: witam, zostało skradzione mi konto. Hacker zmienil haslo i maila do weryfikacji. Wysyłałem zgloszenia ale odpowiedzi nadal nie dostałem a zależy mi na szybkim odzyskaniu konta. Troche nie wiem co robic wiec będę wdzeięczny za jakakolwiek pomoc... -
KRADZIEŻ KONTA
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityKRADZIEŻ KONTA: witam, zostało skradzione mi konto. Hacker zmienil haslo i maila do weryfikacji. Wysyłałem zgloszenia ale odpowiedzi nadal nie dostałem a zależy mi na szybkim odzyskaniu konta. Troche nie wiem co robic wiec będę wdzeięczny za jakakolwiek pomoc... -
Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie
in Microsoft Windows 10 StoreNie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie: Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-wylogowa%C4%87-z-konta/59077f74-bc42-4f1f-84ce-7ad2734812ec -
Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie
in Windows 10 Software and AppsNie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie: Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-wylogowa%C4%87-z-konta/59077f74-bc42-4f1f-84ce-7ad2734812ec -
kradziez konta
in AntiVirus, Firewalls and System Securitykradziez konta: witam dnia 16.08.2022 moje konto microsoft zostało skradzione konto na adres email *** Email address is removed for privacy ***. jedyne jakie slady pozostały po tym koncie to brak zmiany gamertaga gamer tag YAXU20 adres email został zmieniony a potwierdzic ze to konto... -
Przejęcie konta microsoft
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityPrzejęcie konta microsoft: Witam. Dostałem informację na konto Gmail zw moje konto Microsoft zostało shakowane a alias podstawowy został zmieniony. Podczas próby zalogowania na swoje konto dostaje info ze konto nie istnieje. Jak mogę odzyskać konto. Proszę o pomoc.... -
Nie mogę przełączyć konta Windows 10
in Windows 10 CustomizationNie mogę przełączyć konta Windows 10: Witam Mam poważny problem, chciałem stworzyć konto gość z ograniczeniem miejsca na dysku. W dysku C dałem 0 możliwości zapisywania plików. Został dysk D na którym zostawiłem 10gb. Konto "gosc" miało służyć tylko dla osób, które przeglądają przeglądarkę. Gdy już wszystko...