Windows 10: Okno z menadżerem zadań wolno się przesuwa.
Discus and support Okno z menadżerem zadań wolno się przesuwa. in Windows 10 Gaming to solve the problem; Witam. Po zainstalowaniu windows 10 pro na nowo, zauważyłem, że menadżer zadań dziwnie się "przesuwa" jako okienko, jakby opóźnione. Zauważyłem to... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Jakub06VQ, Jun 23, 2025 at 1:37 PM.
Thema:
Okno z menadżerem zadań wolno się przesuwa.
Loading...
-
Okno z menadżerem zadań wolno się przesuwa. - Similar Threads - Okno menadżerem zadań
-
in Windows 10 Software and AppsOkno z menadżerem zadań wolno się przesuwa.: Witam. Po zainstalowaniu windows 10 pro na nowo, zauważyłem, że menadżer zadań dziwnie się "przesuwa" jako okienko, jakby opóźnione. Zauważyłem to tylko na menadżerze zadań, inne okna działają normalnie. Zaktualizowałem sterowniki karty graficznej, ale problem dalej... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingOkno z menadżerem zadań wolno się przesuwa.: Witam. Po zainstalowaniu windows 10 pro na nowo, zauważyłem, że menadżer zadań dziwnie się "przesuwa" jako okienko, jakby opóźnione. Zauważyłem to tylko na menadżerze zadań, inne okna działają normalnie. Zaktualizowałem sterowniki karty graficznej, ale problem dalej... -
Problem z aktualizacją o numerze KB5050021, blokuje się na 97%.
in Windows 10 GamingProblem z aktualizacją o numerze KB5050021, blokuje się na 97%.: Dzień dobry,mam problem z aktualizacją o numerze KB5050021 dla Windows 11 23H2. Problemem jest że aktualizacja podczas instalacji blokuje się na 97% i wyskakuje komunikat "Coś poszło nie tak - przywracanie zmian". Próbowałem opcję naprawy plików systemowych w ustawieniach... -
Problem z aktualizacją o numerze KB5050021, blokuje się na 97%.
in Windows 10 Software and AppsProblem z aktualizacją o numerze KB5050021, blokuje się na 97%.: Dzień dobry,mam problem z aktualizacją o numerze KB5050021 dla Windows 11 23H2. Problemem jest że aktualizacja podczas instalacji blokuje się na 97% i wyskakuje komunikat "Coś poszło nie tak - przywracanie zmian". Próbowałem opcję naprawy plików systemowych w ustawieniach... -
Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.
in Windows 10 GamingWitam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.: Potrzebuję pomocy poniżej podsyłam zrzuty ekranu z... -
Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.
in Windows 10 Software and AppsWitam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.: Potrzebuję pomocy poniżej podsyłam zrzuty ekranu z... -
Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie
in Microsoft Windows 10 StoreNie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie: Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-wylogowa%C4%87-z-konta/59077f74-bc42-4f1f-84ce-7ad2734812ec -
in Windows 10 GamingNie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie: Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-wylogowa%C4%87-z-konta/59077f74-bc42-4f1f-84ce-7ad2734812ec -
in Windows 10 Software and AppsNie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie: Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-wylogowa%C4%87-z-konta/59077f74-bc42-4f1f-84ce-7ad2734812ec