Windows 10: Opóźnienie Mikrofonu USB.

Discus and support Opóźnienie Mikrofonu USB. in Windows 10 Drivers and Hardware to solve the problem; Cześć. Mam opóźnienie w mikrofonie USB Snab HF-50. Jest to opóźnienie rzędu 0,5- 1sek. Jak to naprawić? Próbowałem coś ze sterownikami kombinować i... Discussion in 'Windows 10 Drivers and Hardware' started by FilipGolec, Nov 23, 2020.

1. Opóźnienie Mikrofonu USB.

Cześć. Mam opóźnienie w mikrofonie USB Snab HF-50. Jest to opóźnienie rzędu 0,5- 1sek. Jak to naprawić? Próbowałem coś ze sterownikami kombinować i nawet zrobiłem format komputera niestety nic nie pomaga.. Bardzo mi to przeszkadza podczas komunikacji. Sprawdzałem też i mikrofon z "jack" również ma opóźnienie. Czy ew. zewnętrzna karta dźwiękowa by pomogła zlikwidować opóźnienie i co mogę zrobić w samym systemie żeby pozbyć się opóźnienia ?

:)

FilipGolec, Nov 23, 2020

2. Wystąpił błąd podczs próby uzyskania dostępu do mikrofonu: Hardware Access Error

Proszę o pomoc od niedawna gdy próbuje przeprowadzić rozmowe na messengerze wyskakuje błąd : Wystąpił błąd podczs próby uzyskania dostępu do mikrofonu: Hardware Access Error Probowalem wszystkiego. W ustawieniach mam wszystko ustawione dobrze. W przeglądarce
    tak samo, Strona ma dostęp do mikrofonu ale dalej nie działa.

HubertSzproch, Nov 23, 2020
  3. thraxed Win User
    Installing windows off of a USB stick

Step By Step from vista:
    From admin cmd prompt

1. diskpart
    1a. list disk
    2. select disk 1 (replace 1 with your usb drive)
    3. clean
    4. create partition primary
    5. select partition 1 (replace 1 with your usb drive)
    6. active
    7. format fs=fat32
    8. assign
    9. exit

Copy Windows Vista's DVD ROM content to the Flash Drive

xcopy d:\*.* /s/e/f e:\ (d being your vista cd and e being your usb stick)

And that's it, boot off your usb disk

thraxed, Nov 23, 2020
  4. Lazzer408 Win User

Opóźnienie Mikrofonu USB.

USB boot for bios update

Did the first step. It already doesn't work. Note the capacities and drive letters M:/N: The HP utility is about to format my raid-1 volume containing my 2 750gb drives. It thinks it's the usb stick. I can not select any other drives in the HP utility. My 512mb usb stick is U:.

Any other suggestions?

Opóźnienie Mikrofonu USB. nonono-jpg.jpg

Lazzer408, Nov 23, 2020
Thema:

Opóźnienie Mikrofonu USB.

Loading...
  1. Opóźnienie Mikrofonu USB. - Similar Threads - Opóźnienie Mikrofonu USB

2. Głośność mikrofonu zamiast słuchawek

in Windows 10 Customization
    Głośność mikrofonu zamiast słuchawek: Dzień dobry wszystkim, dzisiaj zakupiłem nowe słuchawki Logitecha G PRO x Lightspeed, po podłączeniu wszystko śmigało i mogłem regulować sobie ich głośność pokrętłem, po chwili regulacja głośności słuchawek przestała działać a pojawiło się okienko w lewym rogu z informacją o...
  3. Głośność mikrofonu zamiast słuchawek

in Windows 10 Gaming
    Głośność mikrofonu zamiast słuchawek: Dzień dobry wszystkim, dzisiaj zakupiłem nowe słuchawki Logitecha G PRO x Lightspeed, po podłączeniu wszystko śmigało i mogłem regulować sobie ich głośność pokrętłem, po chwili regulacja głośności słuchawek przestała działać a pojawiło się okienko w lewym rogu z informacją o...
  4. Głośność mikrofonu zamiast słuchawek

in Windows 10 Software and Apps
  5. USB

in Windows 10 Gaming
    USB: I've had this issue for awhile now. I had gotten a usb drive 2 terabytes. I am not able to even format it. Whenever I try to open it, it says "Please insert a disk into USB Drive D:". So, at this point i'm just confused....
  6. USB error, no USB connected

in Windows 10 Software and Apps
    USB error, no USB connected: Yesterday, I installed Windows 11 and this morning I kept getting the notification that a USB device was not recognized despite no USB being connected. I tried updating and uninstall/reinstalling them. I uninstalled Windows 11. I reset my entire laptop. Nothing is working....
  7. USB error, no USB connected

in Windows 10 Drivers and Hardware
    USB error, no USB connected: Yesterday, I installed Windows 11 and this morning I kept getting the notification that a USB device was not recognized despite no USB being connected. I tried updating and uninstall/reinstalling them. I uninstalled Windows 11. I reset my entire laptop. Nothing is working....
  8. USB error, no USB connected

in Windows 10 Gaming
  9. usb

in Windows 10 Drivers and Hardware
    usb: cannot open a usb https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/usb/0b05adaa-cdca-4150-9bbf-1b6f908ee1a4
  10. USB order recovery USB

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    USB order recovery USB: Error code ( 3FO ) Hp pavilion 15cc laptop. Win10 Operating system download link and instructions please https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/usb-order-recovery-usb/69ee974c-bf5d-4caa-aedb-70a00e380bac