Windows 10: Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor

Discus and support Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; Merhaba, bugün HP markalı laptopumu açtım ve başlatma evresinde 30 dakika boyunca "Otomatik onarıma hazırlanılıyor" yazısı ile karşı karşıya kaldım.... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Kayra Akgül, Jul 20, 2022.

1. Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor

Merhaba, bugün HP markalı laptopumu açtım ve başlatma evresinde 30 dakika boyunca "Otomatik onarıma hazırlanılıyor" yazısı ile karşı karşıya kaldım. Araştırdığımda ise, bunun bir döngü olduğünu öğrendim. Her türlü çözümü denemeye çalıştım ama hepsinin ana sebebi Windows'un kendi "Boot Menu" kısmına hiç bir türlü giremememdi. Bu kısma nasıl "f" tuşları haricinde giriş yapabilirim? Ayrıca yeteri kadar beklersem Otomatik Onarım işlemi kendi kendine bitirilip sistem açılabilir mi? Farklı bir çözüm yöntemi de var ise eğer lütfen paylaşabilirseniz sevinirim.

:)

Kayra Akgül, Jul 20, 2022

2. Working with the screen saver

Hi Joli,

Based on the description that you provided, we need to determine the cause of this issue. Having said that, we would like to know more about this concern. Kindly answer the following:

• What troubleshooting steps have you tried so far?
    • Have you followed the troubleshooting steps suggested by David Haz on this thread? If so, may we know the result?
    • What is the make and model of your device?

Desiree Yau, Jul 20, 2022
  3. otomatik onarma çalışmıyor

Merhaba

Otomatik onarma çalışmıyor her onarım başladığında farklı stop code'lar ile onarımı durduruyor herhangi bir işlem yapamıyorum.Elimde başka bilgisayar yok.USB yada CD oluşturamıyorum . Bir adet eski dvd var windows 10 pro yazıyor ancak onunla başlattığımda
    da format atmıyor direk repair kısmına geçiyor. Bilgisayar içerisindeki bilgiler önemli değil bana yardımcı olabilir misiniz

sertanturktok, Jul 20, 2022
  4. malware Win User

Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor

B-2 to L-2 Stepping For 2MB Conroes

Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor Intel-1_thm.jpg

Intel is initiating a B-2 to L-2 stepping conversion for Intel Core 2 Duo processors E6300 & E6400 (Conroe) and Dual-Core Intel Xeon processors 3040 & 3050 (UP Xeon processors based on Conroe) where they will undergo the following changes:
    • New S-Spec and MM numbers for the converting products
    • CPUID will change from 6F6 to 6F2
    • Extended HALT power specification will reduce from 22 Watts to 12 Watts
    • Die size optimized for manufacturability
    • Minor visible difference between the B-2 and L-2 packages; see below for a visual comparison
    • L-2 package is pin compatible with B-2 package
    Source: VR-Zone

malware, Jul 20, 2022
Thema:

Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor

Loading...
  1. Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor - Similar Threads - Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor

2. Bilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak...

in Windows 10 Software and Apps
    Bilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak...: Bilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak etkinleşmedi. benden aktivasyon kodu istiyor. laptopun altında kod yazmıyor ne yapmam gerekir....
  3. Windows 11 Aydınlatma değiştiğinde rengi otomatik ayarla

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 Aydınlatma değiştiğinde rengi otomatik ayarla: windows 11 kullanıyorum. windows 10 kullanırken böyle bir sorun yaşamıyordum. oyunlarda yada film video izlerken ekran parlaklığım kontrastım otomatik değişiyor oyundaki içeriğe göre yada videodaki içeriğe göre. Karanlık alanlar daha karanlık aydınlık alanlar daha aydınlık...
  4. Windows 11 Aydınlatma değiştiğinde rengi otomatik ayarla

Windows 11 Aydınlatma değiştiğinde rengi otomatik ayarla: windows 11 kullanıyorum. windows 10 kullanırken böyle bir sorun yaşamıyordum. oyunlarda yada film video izlerken ekran parlaklığım kontrastım otomatik değişiyor oyundaki içeriğe göre yada videodaki içeriğe göre. Karanlık alanlar daha karanlık aydınlık alanlar daha aydınlık...
  5. Bilgisayarım otomatik kapanıyor

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarım otomatik kapanıyor: Bilgisayarım üstten gelen kaydırmalı bilgisayarınızı kapatın sekmesiyle kendi kendine kapanıyor. Windows 11 kullanıyorum internette bunun çözümünü bulamadım. Bu özelliği nasıl kapatırım. Ara sıra bazen bilgisayar açıldıktan 2 dakika sonra geliyor bu ve kapanıyor direkt. Bilen...
  6. Bilgisayarım otomatik kapanıyor

Bilgisayarım otomatik kapanıyor: Bilgisayarım üstten gelen kaydırmalı bilgisayarınızı kapatın sekmesiyle kendi kendine kapanıyor. Windows 11 kullanıyorum internette bunun çözümünü bulamadım. Bu özelliği nasıl kapatırım. Ara sıra bazen bilgisayar açıldıktan 2 dakika sonra geliyor bu ve kapanıyor direkt. Bilen...
  7. Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor

Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor: Merhaba, bugün HP markalı laptopumu açtım ve başlatma evresinde 30 dakika boyunca "Otomatik onarıma hazırlanılıyor" yazısı ile karşı karşıya kaldım. Araştırdığımda ise, bunun bir döngü olduğünu öğrendim. Her türlü çözümü denemeye çalıştım ama hepsinin ana sebebi Windows'un...
  8. Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor: Merhaba, bugün HP markalı laptopumu açtım ve başlatma evresinde 30 dakika boyunca "Otomatik onarıma hazırlanılıyor" yazısı ile karşı karşıya kaldım. Araştırdığımda ise, bunun bir döngü olduğünu öğrendim. Her türlü çözümü denemeye çalıştım ama hepsinin ana sebebi Windows'un...
  9. otomatik yanıtlara isim eklemek

otomatik yanıtlara isim eklemek: Merhabalar ben windows postada otomatik yanıtlara nasıl isim ekleyebilirim? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/otomatik-yan%C4%B1tlara-isim-eklemek/d344010d-98a0-4820-b869-ea94916c87ab
  10. otomatik onarma çalışmıyor

in Windows 10 Installation and Upgrade
    otomatik onarma çalışmıyor: Merhaba Otomatik onarma çalışmıyor her onarım başladığında farklı stop code'lar ile onarımı durduruyor herhangi bir işlem yapamıyorum.Elimde başka bilgisayar yok.USB yada CD oluşturamıyorum . Bir adet eski dvd var windows 10 pro yazıyor ancak onunla başlattığımda da format...