Windows 10: otomatik onarma çalışmıyor
Discus and support otomatik onarma çalışmıyor in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; Merhaba Otomatik onarma çalışmıyor her onarım başladığında farklı stop code'lar ile onarımı durduruyor herhangi bir işlem yapamıyorum.Elimde başka... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by sertanturktok, Mar 21, 2020.
Thema:
otomatik onarma çalışmıyor
Loading...
-
otomatik onarma çalışmıyor - Similar Threads - otomatik onarma çalışmıyor
-
Bilgisayarım otomatik kapanıyor
in Windows 10 GamingBilgisayarım otomatik kapanıyor: Bilgisayarım üstten gelen kaydırmalı bilgisayarınızı kapatın sekmesiyle kendi kendine kapanıyor. Windows 11 kullanıyorum internette bunun çözümünü bulamadım. Bu özelliği nasıl kapatırım. Ara sıra bazen bilgisayar açıldıktan 2 dakika sonra geliyor bu ve kapanıyor direkt. Bilen... -
Bilgisayarım otomatik kapanıyor
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarım otomatik kapanıyor: Bilgisayarım üstten gelen kaydırmalı bilgisayarınızı kapatın sekmesiyle kendi kendine kapanıyor. Windows 11 kullanıyorum internette bunun çözümünü bulamadım. Bu özelliği nasıl kapatırım. Ara sıra bazen bilgisayar açıldıktan 2 dakika sonra geliyor bu ve kapanıyor direkt. Bilen... -
365 anahtarım çalışmıyor
in Windows 10 Gaming365 anahtarım çalışmıyor: 6WVPR-P6RXR-VYCFM-R7K74-D4XPZ ürün anahtarı çalışmıyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/365-anahtar%C4%B1m-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fm%C4%B1yor/ea7c5bcd-69a2-4309-94dc-bc03500b1b89 -
aygıt düzgün çalışmıyor
in Windows 10 Gamingaygıt düzgün çalışmıyor: Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu var.Ayrıntılar:Aygıt, AMD RadeonTM Graphics, "tv_ConfigMgrErr31" bildiriyor. Sorun çözülünceye kadar bu aygıt kullanılamayacak.Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu... -
aygıt düzgün çalışmıyor
in Windows 10 Software and Appsaygıt düzgün çalışmıyor: Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu var.Ayrıntılar:Aygıt, AMD RadeonTM Graphics, "tv_ConfigMgrErr31" bildiriyor. Sorun çözülünceye kadar bu aygıt kullanılamayacak.Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu... -
Win11 Bios çalışmıyor
in Windows 10 GamingWin11 Bios çalışmıyor: Merhaba,Yakın zamanda win11 geçiş yaptım ve bios ayarlarında değiştirmek istediğim bazı detaylar var ancak "Bios" giriş yapamıyorum. Bios giriş yapmak için "DEL" , "Shift" tuşlarına basarak yeniden başlatmayı veya "F" tuşları ile yeniden başlatmayı denediğimde herhangi bir... -
Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor
in Windows 10 GamingOtomatik Onarıma Hazırlanılıyor: Merhaba, bugün HP markalı laptopumu açtım ve başlatma evresinde 30 dakika boyunca "Otomatik onarıma hazırlanılıyor" yazısı ile karşı karşıya kaldım. Araştırdığımda ise, bunun bir döngü olduğünu öğrendim. Her türlü çözümü denemeye çalıştım ama hepsinin ana sebebi Windows'un... -
in Windows 10 Software and AppsOtomatik Onarıma Hazırlanılıyor: Merhaba, bugün HP markalı laptopumu açtım ve başlatma evresinde 30 dakika boyunca "Otomatik onarıma hazırlanılıyor" yazısı ile karşı karşıya kaldım. Araştırdığımda ise, bunun bir döngü olduğünu öğrendim. Her türlü çözümü denemeye çalıştım ama hepsinin ana sebebi Windows'un... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingOtomatik Onarıma Hazırlanılıyor: Merhaba, bugün HP markalı laptopumu açtım ve başlatma evresinde 30 dakika boyunca "Otomatik onarıma hazırlanılıyor" yazısı ile karşı karşıya kaldım. Araştırdığımda ise, bunun bir döngü olduğünu öğrendim. Her türlü çözümü denemeye çalıştım ama hepsinin ana sebebi Windows'un...