Windows 10: otomatik yanıtlara isim eklemek

Discus and support otomatik yanıtlara isim eklemek in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Merhabalar ben windows postada otomatik yanıtlara nasıl isim ekleyebilirim?... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Ali Mert Çilek, Apr 28, 2021.

1. otomatik yanıtlara isim eklemek

Merhabalar ben windows postada otomatik yanıtlara nasıl isim ekleyebilirim?

:)

Ali Mert Çilek, Apr 28, 2021

2. otomatik onarma çalışmıyor

Merhaba

Otomatik onarma çalışmıyor her onarım başladığında farklı stop code'lar ile onarımı durduruyor herhangi bir işlem yapamıyorum.Elimde başka bilgisayar yok.USB yada CD oluşturamıyorum . Bir adet eski dvd var windows 10 pro yazıyor ancak onunla başlattığımda
    da format atmıyor direk repair kısmına geçiyor. Bilgisayar içerisindeki bilgiler önemli değil bana yardımcı olabilir misiniz

sertanturktok, Apr 28, 2021
  3. otomatik onarma çalışmıyor

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Merhaba, sertanturktok

Benim adım Evelyn ve bağımsız danışmanım. Bugün size yardım etmekten mutluluk duyarım.

Windows'u onarmak için Güvenli Mod'a girmeyi deneyin.

Otomatik onarım modunu etkinleştirmek için, normal önyükleme işlemini art arda üç veya daha fazla kez kesmeniz gerekir: Windows 10 yüklemeyi bitirmeden önce başlatma sırasında durdurmak için Windows 10 pc'nizdeki sıfırlama veya güç düğmesini kullanın. Evet
    güç düğmesini kullanın, güç kapalı zorlamak için en az 5 saniye basılı tutmak zorunda klabilirsiniz

Bu işe yaramazsa diğer yolu deneyin: güç kapatın, basın ve 20 saniye boyunca güç anahtarı tutun, sonra on bekleyin ve yeniden başlatın

Sonra bilgisayarı onarmaya devam emtersiniz:

Yeniden başlatma yla, yüklediğiniz tüm uygulamalar kaybolur, ancak isterseniz dosyalarınızı kaydetme seçeneğiniz vardır. Kurtarma bölümü adı verilen bir OEM sistem görüntüsü varsa, size geri yükleme seçeneği de sunar. Bilgisayarınızın fabrika varsayılan ayarlarına
    yüklenmesine neden olur.

Sorun Giderme bölümüne tekrar gidin.

Sıfırla'yı seçin.

Dosyalarımı saklamayı seçerseniz, dosyalarınız korunur. Ayrıca üçüncü seçeneği de alabilirsiniz: PC'de geçerli olmayan fabrika ayarlarını geri yükleyin.

İstenilen seçenekleri seçtikten sonra, size bir onay, bunun gibi bir şey sunulacaktır: bu seçtiğiniz şeyi gösterir.

Sıfırla'yı tıklatın ve sıfırlama başlar.

Önceki adımlardan sonra Windows kurtarılamıyorsanız.

ISO'yu indirerek Windows'u onarabilirsiniz:

Windows'u onarmak için usb oluşturmak için bir bilgisayar ödünç almanızı öneririm

Windows 10'u indirmek ve oluşturmak için Microsoft Resmi Web Sitesi:

https://www.microsoft.com/en-us/software-downlo...

Windows'u onarırken dosyalarınızı kurtarmanın doğru yolunu buraya bakın:

https://www.backup-utility.com/windows-10/reins...

Not: Bu, Microsoft'a ait olmayan bir web sitesidir. Sayfa doğru ve güvenli bilgiler sağlıyor gibi görünüyor. Sitede, pup (Potansiyel Olarak İstenmeyen Ürünler) olarak sık lıkla sınıflandırılan ürünlerin reklamını yapan reklamlara dikkat edin. İndirmeye ve yüklemeye
    karar vermeden önce sitede reklamı yapılan herhangi bir ürünü iyice araştırın.

EvelynMcCollum, Apr 28, 2021
  4. Ethan B. Win User

otomatik yanıtlara isim eklemek

Have unused window 7 retail key, want to install window 10 on a newly built desktop

yan,

As suggested by someone, be aware that there was an upgrade program which is no longer available. It's advised you purchase a Windows 10 license to upgrade from Windows 7 to Windows 10, or go straight to Windows 10.

Ethan B., Apr 28, 2021
Thema:

otomatik yanıtlara isim eklemek

Loading...
  1. otomatik yanıtlara isim eklemek - Similar Threads - otomatik yanıtlara isim

2. Windows 11 Aydınlatma değiştiğinde rengi otomatik ayarla

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 Aydınlatma değiştiğinde rengi otomatik ayarla: windows 11 kullanıyorum. windows 10 kullanırken böyle bir sorun yaşamıyordum. oyunlarda yada film video izlerken ekran parlaklığım kontrastım otomatik değişiyor oyundaki içeriğe göre yada videodaki içeriğe göre. Karanlık alanlar daha karanlık aydınlık alanlar daha aydınlık...
  3. Windows 11 Aydınlatma değiştiğinde rengi otomatik ayarla

in Windows 10 Software and Apps
    Windows 11 Aydınlatma değiştiğinde rengi otomatik ayarla: windows 11 kullanıyorum. windows 10 kullanırken böyle bir sorun yaşamıyordum. oyunlarda yada film video izlerken ekran parlaklığım kontrastım otomatik değişiyor oyundaki içeriğe göre yada videodaki içeriğe göre. Karanlık alanlar daha karanlık aydınlık alanlar daha aydınlık...
  4. Bilgisayarım otomatik kapanıyor

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarım otomatik kapanıyor: Bilgisayarım üstten gelen kaydırmalı bilgisayarınızı kapatın sekmesiyle kendi kendine kapanıyor. Windows 11 kullanıyorum internette bunun çözümünü bulamadım. Bu özelliği nasıl kapatırım. Ara sıra bazen bilgisayar açıldıktan 2 dakika sonra geliyor bu ve kapanıyor direkt. Bilen...
  5. Bilgisayarım otomatik kapanıyor

Bilgisayarım otomatik kapanıyor: Bilgisayarım üstten gelen kaydırmalı bilgisayarınızı kapatın sekmesiyle kendi kendine kapanıyor. Windows 11 kullanıyorum internette bunun çözümünü bulamadım. Bu özelliği nasıl kapatırım. Ara sıra bazen bilgisayar açıldıktan 2 dakika sonra geliyor bu ve kapanıyor direkt. Bilen...
  6. Bilgisayarımda alt tab yaparken snake isimli gözükmeyen bir pencere var

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    Bilgisayarımda alt tab yaparken snake isimli gözükmeyen bir pencere var: alt tab çekerken snake isimli bir pencere görüyorum bu bi virüsmü değilmi nasıl kaldırabilirim https://answers.microsoft.com/en-us/protect/forum/all/bilgisayar%C4%B1mda-alt-tab-yaparken-snake-isimli/30c2a7c2-1240-42c2-a644-b6c472c1a52b
  7. Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor

in Windows 10 Gaming
    Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor: Merhaba, bugün HP markalı laptopumu açtım ve başlatma evresinde 30 dakika boyunca "Otomatik onarıma hazırlanılıyor" yazısı ile karşı karşıya kaldım. Araştırdığımda ise, bunun bir döngü olduğünu öğrendim. Her türlü çözümü denemeye çalıştım ama hepsinin ana sebebi Windows'un...
  8. Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor

Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor: Merhaba, bugün HP markalı laptopumu açtım ve başlatma evresinde 30 dakika boyunca "Otomatik onarıma hazırlanılıyor" yazısı ile karşı karşıya kaldım. Araştırdığımda ise, bunun bir döngü olduğünu öğrendim. Her türlü çözümü denemeye çalıştım ama hepsinin ana sebebi Windows'un...
  9. Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  10. otomatik onarma çalışmıyor

in Windows 10 Installation and Upgrade
    otomatik onarma çalışmıyor: Merhaba Otomatik onarma çalışmıyor her onarım başladığında farklı stop code'lar ile onarımı durduruyor herhangi bir işlem yapamıyorum.Elimde başka bilgisayar yok.USB yada CD oluşturamıyorum . Bir adet eski dvd var windows 10 pro yazıyor ancak onunla başlattığımda da format...