Windows 10: Oyun indirmek

Discus and support Oyun indirmek in Windows 10 Network and Sharing to solve the problem; Merhaba iyi günler ben bugün gamepass edindim forza horizon 4 indirmek istiyorum fakat laptop'ın kablosuz indirmesi çok yavaş olduğu için masaustunden... Discussion in 'Windows 10 Network and Sharing' started by ZaferTokerli, Aug 6, 2021.

1. Oyun indirmek

Merhaba iyi günler ben bugün gamepass edindim forza horizon 4 indirmek istiyorum fakat laptop'ın kablosuz indirmesi çok yavaş olduğu için masaustunden indirip harici bir disk ile laptop'a oyunu atabilir miyim?

:)

ZaferTokerli, Aug 6, 2021

2. ailem ayarlari

Aılem ayarlarının yapılmasını ıstıyom oyun oynamak ıstıyorum

hasanuluateş, Aug 6, 2021
  3. Xbox Gamepass hesabımdaki oyun silinmiyor.[Translation-The game on my Xbox Game Pass account is not deleted.]

Selamlar. Ben Forza Horizon 4 oynamak için gamepass almıştım. Ve üyeliğim bitti. Sonrasında bu oyun diskimde çok yer kapladığı için silmek istedim. Fakat silinmiyor. Program kaldır kısmında gözükmüyor. Gamepass hesabıma giriyorum, yüklü oyunlara tıklıyorum
    hiç bir şey açılmıyor. Depolama yerim az kaldı silmek istiyorum. Yardımcı olun lütfen. Windowsapps adlı bir klasörde tutuluyor oyun. Önceden erişim sağlayamıyordum buradan attığınız videoyu izledim ve erişim sağladım. Sonrasında silmeye çalıştım. Bu klasörü
    silmek için yönetici izni sağlamalısınız diyor. Bende devama basıyorum. Sonrasında bu klasörde değişiklik yapmanız için administrators size izin vermeli diyor. Oysaki admin benim. Ne yapabilirim ne olur yardım edin. Silmek için illa tekrardan gamepass üyeliği
    mi almam mı lazım?

[Translation-Greetings. I bought a gamepass to play Forza Horizon 4. And my membership is over. Afterwards, I wanted to delete this game because it took up a lot of space on my disc. But it is not deleted. The program does not appear in the uninstall
    section. I log into my Gamepass account, click on installed games, nothing opens. I want to delete my storage space is short. Help me please. The game is kept in a folder called windowsapps. Previously, I could not access it, I watched the video you posted
    here and accessed it. Then I tried to delete it. It says you must provide administrator permission to delete this folder. I keep going, too. It then says administrators must allow you to make changes to this folder. Whereas I am the admin. What can I do, please
    help. Do I have to get a gamepass membership again to delete it?

HasanEmre38, Aug 6, 2021
  4. Oyun indirmek

bad pool caller mavi ekran sorunu

Oyun oynuyordum ve normal bir şekilde oyun içerisinden oyunu kapatma tuşuna basdığım anda mavi ekran sorunu cıkdı ve %100 olduğunda bilgisayarım resetlendi. Uyarı kısmında windows destek basvururken bad pool caller yazın diyordu. bu neden olur, bir sorun
    çıkartırmı ve bunun olmaması için ne yapabilirim.

KadirBaytemir, Aug 6, 2021
Thema:

Oyun indirmek

Loading...
  1. Oyun indirmek - Similar Threads - Oyun indirmek

2. oyun kolumu ve bt kulaklığımı w11 bağlanmıyor

in Windows 10 Gaming
    oyun kolumu ve bt kulaklığımı w11 bağlanmıyor: oyun kolumu ve BT kulaklığımı w11 bağlanmıyor yazdığım gibi direverlarım güncel ne yaptıysam eşleşme moduna aldığım hiçbir cihazım bluetooth ile Windows 11 cihazıma bağlayamıyorum aygıt yöneticisinden driver kaldırıp tekrar yükledim yine bağlanmıyor adı bi çıkıyor bi çıkmıyor...
  3. Oyunu açıyorum ve 5 dakika oynadıktan sonra oyun çöküyor.

in Windows 10 Gaming
    Oyunu açıyorum ve 5 dakika oynadıktan sonra oyun çöküyor.: Olay görüntüleyicisinde ise şunlar vardı.https://drive.google.com/file/d/1y6OjDvQQKWAPjp9yD_Jv-4XDs5pnuK_E/view?usp=sharingGTX1650 ve I7 10. Nesil bir işlemciye sahibim .Bu sorunu nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim....
  4. Oyunu açıyorum ve 5 dakika oynadıktan sonra oyun çöküyor.

in Windows 10 Software and Apps
    Oyunu açıyorum ve 5 dakika oynadıktan sonra oyun çöküyor.: Olay görüntüleyicisinde ise şunlar vardı.https://drive.google.com/file/d/1y6OjDvQQKWAPjp9yD_Jv-4XDs5pnuK_E/view?usp=sharingGTX1650 ve I7 10. Nesil bir işlemciye sahibim .Bu sorunu nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim....
  5. Oyun oynarken mavi ekran hatası alıyorum

Oyun oynarken mavi ekran hatası alıyorum: Oyunoynarken devamlı olarak mavi ekran hatası alıyorum ama mavi ekran çok hızlı gittiği için hatanın sebebini bir türlü göremedim. Bir kaç gün önce bilgisayarımı Windows 11 24H2 sürümüne yükselttim. Minidump dosyasını buraya bırakıyorum.012225-16625-01.dmp...
  6. Oyun oynarken mavi ekran hatası alıyorum

in Windows 10 Gaming
    Oyun oynarken mavi ekran hatası alıyorum: Oyunoynarken devamlı olarak mavi ekran hatası alıyorum ama mavi ekran çok hızlı gittiği için hatanın sebebini bir türlü göremedim. Bir kaç gün önce bilgisayarımı Windows 11 24H2 sürümüne yükselttim. Minidump dosyasını buraya bırakıyorum.012225-16625-01.dmp...
  7. Oyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları

in Windows 10 Gaming
    Oyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları: RAM: Corsair Venegance 16x2 DDR5 5600MHz CL36SSD veya HDD modeli: ROG Strix SQ7 Gen4 SSD 1TBEkran kartı: ASUS TUF GAMING GEFORCE RTX 3080 Tİ 12 GB 384 BİTAnakart: MSI MPG Z790 CARBON WIFI MS-7D89İşlemci: i9 13900KMerhaba, Son zamanlarda bilgisayarımda oyun oynarken discord...
  8. Oyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları

Oyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları: RAM: Corsair Venegance 16x2 DDR5 5600MHz CL36SSD veya HDD modeli: ROG Strix SQ7 Gen4 SSD 1TBEkran kartı: ASUS TUF GAMING GEFORCE RTX 3080 Tİ 12 GB 384 BİTAnakart: MSI MPG Z790 CARBON WIFI MS-7D89İşlemci: i9 13900KMerhaba, Son zamanlarda bilgisayarımda oyun oynarken discord...
  9. Kernel-Power aralıklarla oyun onarken pc restart atıyor

in Windows 10 Gaming
    Kernel-Power aralıklarla oyun onarken pc restart atıyor: Kernel-Power hatası olay görüntüleyicisinde çıkıyor. Hatalarım : dfa2c640-651d-488d-a479-2fd7a7ca6e29" oturumu şu hatayla başlatılamadı: 0xC0000035Hata 30.10.2023 11:30:10 Eventlog 1101 Olay işlenmeHata 28.10.2023 21:49:08 Kernel-EventTracing 2 SessionAygıt yöneticisinde ise...
  10. Kernel-Power aralıklarla oyun onarken pc restart atıyor

Kernel-Power aralıklarla oyun onarken pc restart atıyor: Kernel-Power hatası olay görüntüleyicisinde çıkıyor. Hatalarım : dfa2c640-651d-488d-a479-2fd7a7ca6e29" oturumu şu hatayla başlatılamadı: 0xC0000035Hata 30.10.2023 11:30:10 Eventlog 1101 Olay işlenmeHata 28.10.2023 21:49:08 Kernel-EventTracing 2 SessionAygıt yöneticisinde ise...