Windows 10: oyun kolumu ve bt kulaklığımı w11 bağlanmıyor

Discus and support oyun kolumu ve bt kulaklığımı w11 bağlanmıyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; oyun kolumu ve BT kulaklığımı w11 bağlanmıyor yazdığım gibi direverlarım güncel ne yaptıysam eşleşme moduna aldığım hiçbir cihazım bluetooth ile... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by TAHA KILIÇ, Apr 15, 2025.

1. oyun kolumu ve bt kulaklığımı w11 bağlanmıyor

oyun kolumu ve BT kulaklığımı w11 bağlanmıyor yazdığım gibi direverlarım güncel ne yaptıysam eşleşme moduna aldığım hiçbir cihazım bluetooth ile Windows 11 cihazıma bağlayamıyorum aygıt yöneticisinden driver kaldırıp tekrar yükledim yine bağlanmıyor adı bi çıkıyor bi çıkmıyor cihaza bağlanamadı hatası veriyor lütfen yardımcı olun böyle saçmalığı ilk defa görüyorum

:)

TAHA KILIÇ, Apr 15, 2025
  2. tereeavka Win User

Oyun ayarları joystick'inizde çalışmıyor

Bir sorunum var oyun ayarları konusunda yardım edin joystick'iniz çalışmıyor, grip butonları doğru tutmuyor ve dongle çalışmıyor

tereeavka, Apr 15, 2025
  3. dualshock 4 oyun kolum bağlantıyı kesiyor

dualshock 4 oyun kolu kullanıyorum ve bluetooth bağlantısında sorun yaşıyorum. Başka cihazlarımda düzgün çalışmasına rağmen bilgisayarımda bluetooth açıp bağlandığımda 3 saniye için bağlandı yazıyor, ardından eşleştirildi yazısına dönüyor. Kısaca oyun kolu bağlandıktan hemen sonra bağlantıyı kesiyor. Bu sorunu çözemiyorum lütfen yardım edin.

oyun kolumu  ve bt kulaklığımı w11 bağlanmıyor Q2WnyLAabrpg2S6z17slKZme1K6viMI1C1iqcPWOexnUInRcmLqFRMbmv8grYmm5XMQkXMUqDEXPXdi1VsSl4gMRgpTTc%3d.png

Yakup CanPalaz, Apr 15, 2025
  4. CyrrusV Win User

oyun kolumu ve bt kulaklığımı w11 bağlanmıyor

hd6950 to hd 6970

ok
    i ve tried everything:with atiflash from dos,winflash.step by step with bios powercolor hd 6970 from the database.
    nothing,doesn´t work.any suggestion????

CyrrusV, Apr 15, 2025
Thema:

oyun kolumu ve bt kulaklığımı w11 bağlanmıyor

Loading...
  1. oyun kolumu ve bt kulaklığımı w11 bağlanmıyor - Similar Threads - oyun kolumu kulaklığımı

2. Oyunu açıyorum ve 5 dakika oynadıktan sonra oyun çöküyor.

in Windows 10 Gaming
    Oyunu açıyorum ve 5 dakika oynadıktan sonra oyun çöküyor.: Olay görüntüleyicisinde ise şunlar vardı.https://drive.google.com/file/d/1y6OjDvQQKWAPjp9yD_Jv-4XDs5pnuK_E/view?usp=sharingGTX1650 ve I7 10. Nesil bir işlemciye sahibim .Bu sorunu nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim....
  3. Oyunu açıyorum ve 5 dakika oynadıktan sonra oyun çöküyor.

in Windows 10 Software and Apps
    Oyunu açıyorum ve 5 dakika oynadıktan sonra oyun çöküyor.: Olay görüntüleyicisinde ise şunlar vardı.https://drive.google.com/file/d/1y6OjDvQQKWAPjp9yD_Jv-4XDs5pnuK_E/view?usp=sharingGTX1650 ve I7 10. Nesil bir işlemciye sahibim .Bu sorunu nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim....
  4. Oyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları

in Windows 10 Gaming
    Oyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları: RAM: Corsair Venegance 16x2 DDR5 5600MHz CL36SSD veya HDD modeli: ROG Strix SQ7 Gen4 SSD 1TBEkran kartı: ASUS TUF GAMING GEFORCE RTX 3080 Tİ 12 GB 384 BİTAnakart: MSI MPG Z790 CARBON WIFI MS-7D89İşlemci: i9 13900KMerhaba, Son zamanlarda bilgisayarımda oyun oynarken discord...
  5. Oyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları

Oyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları: RAM: Corsair Venegance 16x2 DDR5 5600MHz CL36SSD veya HDD modeli: ROG Strix SQ7 Gen4 SSD 1TBEkran kartı: ASUS TUF GAMING GEFORCE RTX 3080 Tİ 12 GB 384 BİTAnakart: MSI MPG Z790 CARBON WIFI MS-7D89İşlemci: i9 13900KMerhaba, Son zamanlarda bilgisayarımda oyun oynarken discord...
  6. Xbox Diğer Diske Oyun Yükleyemiyorum.

Xbox Diğer Diske Oyun Yükleyemiyorum.: Merhaba. Xbox Uygulamasından Forza Motorsport İndirecektim. Fakat C Diskime Yeterli Yer Olmadığını Söylüyor. Bende D Diskime Taşımaya Çalıştım. Fakat Klasörün C Diskinde Olması Gerekiyor Ve C Diskinde Yeterli Yer Yok. Ne Yapmalıyım?...
  7. Oyun ayarları joystick'inizde çalışmıyor

in Windows 10 Gaming
    Oyun ayarları joystick'inizde çalışmıyor: Bir sorunum var oyun ayarları konusunda yardım edin joystick'iniz çalışmıyor, grip butonları doğru tutmuyor ve dongle çalışmıyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/oyun-ayarlar%C4%B1-joystickinizde/78922e1d-e6af-4d9f-aaa1-f6f76e5eb508
  8. Oyun ayarları joystick'inizde çalışmıyor

Oyun ayarları joystick'inizde çalışmıyor: Bir sorunum var oyun ayarları konusunda yardım edin joystick'iniz çalışmıyor, grip butonları doğru tutmuyor ve dongle çalışmıyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/oyun-ayarlar%C4%B1-joystickinizde/78922e1d-e6af-4d9f-aaa1-f6f76e5eb508
  9. Oyun indirmek

in Windows 10 Network and Sharing
    Oyun indirmek: Merhaba iyi günler ben bugün gamepass edindim forza horizon 4 indirmek istiyorum fakat laptop'ın kablosuz indirmesi çok yavaş olduğu için masaustunden indirip harici bir disk ile laptop'a oyunu atabilir miyim?...
  10. bilgisayar oyun hatasi

in Windows 10 Gaming
    bilgisayar oyun hatasi: assassin's creed unity oyunu açarken 0xc00000142 hatası alıyorum internetten araştırdım hatanın nasıl düzleltileceğini bulamadım.Lütfen yardımcı olur musunuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar-oyun-hatasi/7448307f-d9c6-409a-befa-86e626519839