Windows 10: oyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini...
Discus and support oyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; masaüstünde iken normal gözüküyor fakat oyuna girdiğimde ses barı medya oynatıcısı simsiyah gözüküyor. her ne denediysem başaramadım, ne yapmam... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Tahsin Akbulut, Mar 6, 2023.
Thema:
oyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini...
Loading...
-
oyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini... - Similar Threads - oyunda iken sol
-
Masaüstünde sol üst köşede çıkan mikrofon işareti.
in Windows 10 GamingMasaüstünde sol üst köşede çıkan mikrofon işareti.: Görselde eklediğim gibi masaüstünde sol üst köşede sürekli mikrofon işareti çıkmakta ve kapalı görünüyor. Bu ne demek ve nasıl kaldırabilirim? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/masa%C3%BCst%C3%BCnde-sol-%C3%BCst/448e6287-3df4-4148-82e1-5ff72683ee35 -
Masaüstünde sol üst köşede çıkan mikrofon işareti.
in Windows 10 Software and AppsMasaüstünde sol üst köşede çıkan mikrofon işareti.: Görselde eklediğim gibi masaüstünde sol üst köşede sürekli mikrofon işareti çıkmakta ve kapalı görünüyor. Bu ne demek ve nasıl kaldırabilirim? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/masa%C3%BCst%C3%BCnde-sol-%C3%BCst/448e6287-3df4-4148-82e1-5ff72683ee35 -
Windows 11 medya oynatıcısı uygulamasında çalma listesi oluşturamıyorum
in Windows 10 GamingWindows 11 medya oynatıcısı uygulamasında çalma listesi oluşturamıyorum: I am a Windows 11 user. I couldn't find a solution anywhere, please help me. I cannot create a playlist. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-medya-oynat%C4%B1c%C4%B1s%C4%B1/e1479917-30fa-41df-8456-465fd54a3386 -
Windows 11 medya oynatıcısı uygulamasında çalma listesi oluşturamıyorum
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 medya oynatıcısı uygulamasında çalma listesi oluşturamıyorum: I am a Windows 11 user. I couldn't find a solution anywhere, please help me. I cannot create a playlist. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-medya-oynat%C4%B1c%C4%B1s%C4%B1/e1479917-30fa-41df-8456-465fd54a3386 -
oyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini...
in Windows 10 Gamingoyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini...: masaüstünde iken normal gözüküyor fakat oyuna girdiğimde ses barı medya oynatıcısı simsiyah gözüküyor. her ne denediysem başaramadım, ne yapmam gerekiyor?... -
in Windows 10 Customizationoyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini...: masaüstünde iken normal gözüküyor fakat oyuna girdiğimde ses barı medya oynatıcısı simsiyah gözüküyor. her ne denediysem başaramadım, ne yapmam gerekiyor?... -
Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması
in Windows 10 GamingSes sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster... -
in Windows 10 Software and AppsSes sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster... -
in Windows 10 Drivers and HardwareSes sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster...