Windows 10: Oyundayken Alt-Tab Yaptıgım Zaman Bilgisayar Donuyor.

Discus and support Oyundayken Alt-Tab Yaptıgım Zaman Bilgisayar Donuyor. in Windows 10 Customization to solve the problem; Bu sorunu yaklaşık 1 haftadır yaşıyorum ve bir oyundan başka bir sekmeye ALT+TAB yaptıktan 5-6 saniye sonra bilgisayar ve diğer tüm uygulamalar donmaya... Discussion in 'Windows 10 Customization' started by Eren Ergül, Jan 18, 2022.

1. Oyundayken Alt-Tab Yaptıgım Zaman Bilgisayar Donuyor.

Bu sorunu yaklaşık 1 haftadır yaşıyorum ve bir oyundan başka bir sekmeye ALT+TAB yaptıktan 5-6 saniye sonra bilgisayar ve diğer tüm uygulamalar donmaya başlıyor, video izliyorsam video donuyor ve pc kullanılamaz hale geliyor ta ki oyuna geri dönene kadar. Donma sırasında oyunu kapattığımda ise tüm sorun çözülüyor. Eski güncellemeleri silip yeniden yükledim, oyun odaklanma modunu kapattım ama sorun hala devam ediyor, yardımlarınızı bekliyorum.

:)

Eren Ergül, Jan 18, 2022

2. alt + tab not working

Just found a really cool way to make alt+tab INSTANT!!!

In the launch options write the following: -windowed -noborder

Oyundayken Alt-Tab Yaptıgım Zaman Bilgisayar Donuyor. Capture122.jpg

This play exactly the same as fullscreen but now you dont have to wait 30 f*@!ing seconds to alt+tab back in!

Also you don't get the little purple/black checkered effect (only in Source games) from alt+tabbing in fullscreen.

oli_ramsay, Jan 18, 2022
  3. alt + tab not working

*Confused Oyundayken Alt-Tab Yaptıgım Zaman Bilgisayar Donuyor. :confused: I can alt tab back even if i don't have another program to switch too.

spearman914, Jan 18, 2022
  4. Polarman Win User

Oyundayken Alt-Tab Yaptıgım Zaman Bilgisayar Donuyor.

alt + tab not working

Alt-Tabbing in & out of games does not always work. It can also crash games in some cases.

Polarman, Jan 18, 2022
Thema:

Oyundayken Alt-Tab Yaptıgım Zaman Bilgisayar Donuyor.

Loading...
  1. Oyundayken Alt-Tab Yaptıgım Zaman Bilgisayar Donuyor. - Similar Threads - Oyundayken Alt Tab

2. Windows11 masaüstünde sağ tık yaptığım zaman donuyor ve arka plan fotoğrafı kayboluyor.

in Windows 10 Gaming
    Windows11 masaüstünde sağ tık yaptığım zaman donuyor ve arka plan fotoğrafı kayboluyor.: windows11 masaüstünde sağ tık yaptığım zaman bilgisayarım donuyor ve sağ tık menüsü açılmıyor. sonrasında masaüstü arka plan fotoğrafım kayboluyor, siyah ekran olarak kalıyor. sağ tık yaptığım zaman bilgisayar donuyor ve menü açılmıyor....
  3. Windows11 masaüstünde sağ tık yaptığım zaman donuyor ve arka plan fotoğrafı kayboluyor.

in Windows 10 Software and Apps
    Windows11 masaüstünde sağ tık yaptığım zaman donuyor ve arka plan fotoğrafı kayboluyor.: windows11 masaüstünde sağ tık yaptığım zaman bilgisayarım donuyor ve sağ tık menüsü açılmıyor. sonrasında masaüstü arka plan fotoğrafım kayboluyor, siyah ekran olarak kalıyor. sağ tık yaptığım zaman bilgisayar donuyor ve menü açılmıyor....
  4. Oyundayken alt tab yaptığımda windows çöküyor

Oyundayken alt tab yaptığımda windows çöküyor: Rust oyununu oynarken bazen alt tab yaptığımda bazen durduk yere "Microsoft Windows, uygulama yanıt vermiyor. Beklerseniz program yeniden yanıt verebilir" diye uyarı çıkıyor ve alt menü dahil her şey donuyor. Bilgisayarı power tuşundan kapatıp açmak zorunda kalıyorum....
  5. Oyundayken alt tab yaptığımda windows çöküyor

in Windows 10 Gaming
    Oyundayken alt tab yaptığımda windows çöküyor: Rust oyununu oynarken bazen alt tab yaptığımda bazen durduk yere "Microsoft Windows, uygulama yanıt vermiyor. Beklerseniz program yeniden yanıt verebilir" diye uyarı çıkıyor ve alt menü dahil her şey donuyor. Bilgisayarı power tuşundan kapatıp açmak zorunda kalıyorum....
  6. alt tabbing

in Windows 10 Gaming
    alt tabbing: im currently on the latest version of windows which is 24H2 and everytime i alt tab i dont even see the tabs like u normally do, if i do win tab it works but it doesnt switch fast enough which is the convenience of using alt tab, and before when i had multiple windows open...
  7. Alt+Tab

in Windows 10 Gaming
    Alt+Tab: This should have been so simple. How do I switch between the last two open windows/apps I've viewed/used with the new advanced Windows 11?My Windows 10 easily switched between the last two windows with Alt+Tab. Alt+Tab in Windows 11 shows all the windows I have opened and...
  8. Alt+Tab

Alt+Tab: This should have been so simple. How do I switch between the last two open windows/apps I've viewed/used with the new advanced Windows 11?My Windows 10 easily switched between the last two windows with Alt+Tab. Alt+Tab in Windows 11 shows all the windows I have opened and...
  9. Oyundayken Alt-Tab Yaptıgım Zaman Bilgisayar Donuyor.

in Windows 10 Gaming
    Oyundayken Alt-Tab Yaptıgım Zaman Bilgisayar Donuyor.: Bu sorunu yaklaşık 1 haftadır yaşıyorum ve bir oyundan başka bir sekmeye ALT+TAB yaptıktan 5-6 saniye sonra bilgisayar ve diğer tüm uygulamalar donmaya başlıyor, video izliyorsam video donuyor ve pc kullanılamaz hale geliyor ta ki oyuna geri dönene kadar. Donma sırasında...
  10. Oyundayken Alt-Tab Yaptıgım Zaman Bilgisayar Donuyor.

Oyundayken Alt-Tab Yaptıgım Zaman Bilgisayar Donuyor.: Bu sorunu yaklaşık 1 haftadır yaşıyorum ve bir oyundan başka bir sekmeye ALT+TAB yaptıktan 5-6 saniye sonra bilgisayar ve diğer tüm uygulamalar donmaya başlıyor, video izliyorsam video donuyor ve pc kullanılamaz hale geliyor ta ki oyuna geri dönene kadar. Donma sırasında...