Windows 10: oyunlarım sebepsiz kasıyor..
Discus and support oyunlarım sebepsiz kasıyor.. in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; bilgisayarımı yaklaşık 1 ay önce formatladım ve driverlerini falan kurdum ama sanki eskisi gibi değildi.. Oyun içinde ayarları ne yaparsam yapayım fps... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Berkant Yarımay, Feb 2, 2025.
Thema:
oyunlarım sebepsiz kasıyor..
Loading...
-
oyunlarım sebepsiz kasıyor.. - Similar Threads - oyunlarım sebepsiz kasıyor
-
in Windows 10 BSOD Crashes and Debuggingoyunlarım sebepsiz kasıyor..: bilgisayarımı yaklaşık 1 ay önce formatladım ve driverlerini falan kurdum ama sanki eskisi gibi değildi.. Oyun içinde ayarları ne yaparsam yapayım fps hep aynı ve bazı oyunlardada yüksek olmasına rağmen aşırı droplar yaşıyorum.. sistemim;RTX 4060İ5-10400F8 gb ramevet 8 gb az... -
in Windows 10 Gamingoyunlarım sebepsiz kasıyor..: bilgisayarımı yaklaşık 1 ay önce formatladım ve driverlerini falan kurdum ama sanki eskisi gibi değildi.. Oyun içinde ayarları ne yaparsam yapayım fps hep aynı ve bazı oyunlardada yüksek olmasına rağmen aşırı droplar yaşıyorum.. sistemim;RTX 4060İ5-10400F8 gb ramevet 8 gb az...