Windows 10: Oyunu açıyorum ve 5 dakika oynadıktan sonra oyun çöküyor.
Discus and support Oyunu açıyorum ve 5 dakika oynadıktan sonra oyun çöküyor. in Windows 10 Gaming to solve the problem; Olay görüntüleyicisinde ise şunlar vardı.https://drive.google.com/file/d/1y6OjDvQQKWAPjp9yD_Jv-4XDs5pnuK_E/view?usp=sharingGTX1650 ve I7 10. Nesil bir... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Ufuk Asar, Feb 1, 2025.
Thema:
Oyunu açıyorum ve 5 dakika oynadıktan sonra oyun çöküyor.
Loading...
-
Oyunu açıyorum ve 5 dakika oynadıktan sonra oyun çöküyor. - Similar Threads - Oyunu açıyorum dakika
-
oyun kolumu ve bt kulaklığımı w11 bağlanmıyor
in Windows 10 Gamingoyun kolumu ve bt kulaklığımı w11 bağlanmıyor: oyun kolumu ve BT kulaklığımı w11 bağlanmıyor yazdığım gibi direverlarım güncel ne yaptıysam eşleşme moduna aldığım hiçbir cihazım bluetooth ile Windows 11 cihazıma bağlayamıyorum aygıt yöneticisinden driver kaldırıp tekrar yükledim yine bağlanmıyor adı bi çıkıyor bi çıkmıyor... -
Oyunu açıyorum ve 5 dakika oynadıktan sonra oyun çöküyor.
in Windows 10 Software and AppsOyunu açıyorum ve 5 dakika oynadıktan sonra oyun çöküyor.: Olay görüntüleyicisinde ise şunlar vardı.https://drive.google.com/file/d/1y6OjDvQQKWAPjp9yD_Jv-4XDs5pnuK_E/view?usp=sharingGTX1650 ve I7 10. Nesil bir işlemciye sahibim .Bu sorunu nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim.... -
1 Yeni yayınlananlardan sonra tüm oyunlar çöküyor
in Windows 10 Gaming1 Yeni yayınlananlardan sonra tüm oyunlar çöküyor: Sürücümü 566.36 yükselttikten sonra oyunlarda 5 dakika oynadıktan sonra donuyor ve çöküyor. GTX 1650 ve bir I7 10 Nesil kullanıyorum . Bunu düzeltmek için ne yaparsınız. Bazı eski sürümlere dönmeyi denedim ama yine aynı hatayı alıyorum... -
1 Yeni yayınlananlardan sonra tüm oyunlar çöküyor
in Windows 10 Software and Apps1 Yeni yayınlananlardan sonra tüm oyunlar çöküyor: Sürücümü 566.36 yükselttikten sonra oyunlarda 5 dakika oynadıktan sonra donuyor ve çöküyor. GTX 1650 ve bir I7 10 Nesil kullanıyorum . Bunu düzeltmek için ne yaparsınız. Bazı eski sürümlere dönmeyi denedim ama yine aynı hatayı alıyorum... -
Bilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...
in Windows 10 GamingBilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...: Siyah Ekran oluyor hani monitör açık ama simsiyah.Tekrar açtığımda bazen sorun giderici açılıyor orada önerilen işlemleri yapıyorum ama faydasız.Bir anda sebepsiz yere oluyor san ki bilgisiyarı açıyorum googlea giriyorum çöküyor, görev yöneticisine giriyorum çöküyor.... -
Bilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...: Siyah Ekran oluyor hani monitör açık ama simsiyah.Tekrar açtığımda bazen sorun giderici açılıyor orada önerilen işlemleri yapıyorum ama faydasız.Bir anda sebepsiz yere oluyor san ki bilgisiyarı açıyorum googlea giriyorum çöküyor, görev yöneticisine giriyorum çöküyor.... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingBilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...: Siyah Ekran oluyor hani monitör açık ama simsiyah.Tekrar açtığımda bazen sorun giderici açılıyor orada önerilen işlemleri yapıyorum ama faydasız.Bir anda sebepsiz yere oluyor san ki bilgisiyarı açıyorum googlea giriyorum çöküyor, görev yöneticisine giriyorum çöküyor.... -
Oyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları
in Windows 10 GamingOyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları: RAM: Corsair Venegance 16x2 DDR5 5600MHz CL36SSD veya HDD modeli: ROG Strix SQ7 Gen4 SSD 1TBEkran kartı: ASUS TUF GAMING GEFORCE RTX 3080 Tİ 12 GB 384 BİTAnakart: MSI MPG Z790 CARBON WIFI MS-7D89İşlemci: i9 13900KMerhaba, Son zamanlarda bilgisayarımda oyun oynarken discord... -
Oyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları
in Windows 10 Software and AppsOyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları: RAM: Corsair Venegance 16x2 DDR5 5600MHz CL36SSD veya HDD modeli: ROG Strix SQ7 Gen4 SSD 1TBEkran kartı: ASUS TUF GAMING GEFORCE RTX 3080 Tİ 12 GB 384 BİTAnakart: MSI MPG Z790 CARBON WIFI MS-7D89İşlemci: i9 13900KMerhaba, Son zamanlarda bilgisayarımda oyun oynarken discord...