Windows 10: Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim.
Discus and support Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim. in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Windows içinde yerleşik bir şekilde bulunan Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim. Hiç bir yerde nasıl geri yükleyebileceğim konusunda bilgi bulamadım.... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Ege H., Oct 17, 2021.
Thema:
Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim.
Loading...
-
Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim. - Similar Threads - Paint uygulamasını yanlışlıkla
-
Cihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi
in Windows 10 GamingCihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi: Microsofttan cihazı kitledim daha sorna da yanlışlıkla cihazı sildim şuan laptopa giremiyorum. Bir yönetici oturum açmayı kısıtladı diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum acil desteğe ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.Cihazın seri numarası: SPF2ATV8R... -
Cihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi
in Windows 10 Software and AppsCihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi: Microsofttan cihazı kitledim daha sorna da yanlışlıkla cihazı sildim şuan laptopa giremiyorum. Bir yönetici oturum açmayı kısıtladı diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum acil desteğe ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.Cihazın seri numarası: SPF2ATV8R... -
microsoft storede Realtek Audio Control uygulamasını bulamıyorum
in Microsoft Windows 10 Storemicrosoft storede Realtek Audio Control uygulamasını bulamıyorum: microsaft storede Realtek Audio Control uygulamasını bulamıyorum windows 10dayım ve bi buldum googledan ondada inmedi hata verdi https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/microsoft-storede-realtek-audio-control/41187b07-88da-4d78-b99b-84fcd926dba9 -
in Windows 10 Gamingmicrosoft storede Realtek Audio Control uygulamasını bulamıyorum: microsaft storede Realtek Audio Control uygulamasını bulamıyorum windows 10dayım ve bi buldum googledan ondada inmedi hata verdi https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/microsoft-storede-realtek-audio-control/41187b07-88da-4d78-b99b-84fcd926dba9 -
in Windows 10 Software and Appsmicrosoft storede Realtek Audio Control uygulamasını bulamıyorum: microsaft storede Realtek Audio Control uygulamasını bulamıyorum windows 10dayım ve bi buldum googledan ondada inmedi hata verdi https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/microsoft-storede-realtek-audio-control/41187b07-88da-4d78-b99b-84fcd926dba9 -
game yanlışlıkla yükleyip sildikten sonra performans düşüşü
in Windows 10 Gaminggame yanlışlıkla yükleyip sildikten sonra performans düşüşü: merhaba, ben game bar uygulamasını kullanmadığımdan ötürü uzun süre önce sildim v bugün xbox uygulamasındaki uyarıya yanlışlıkla bastığım için gamebar tekrar yüklendihiç açmadan yüklendikten sonra tekrar sildimve şuan oyuna girdikten sonra bir performans düşüşü söz... -
windowssearch.exe yi sildim
in Windows 10 Gamingwindowssearch.exe yi sildim: Abi cok acil yardımınıza ihtiyacı var windowssearch.exe yi yani searchapp.exe yi sildim baslat kısmındaki arama ya tıklıyorum acılmıyor çalışmıyor cok acil yardım edermisiniz.... -
windowssearch.exe yi sildim
in Windows 10 Software and Appswindowssearch.exe yi sildim: Abi cok acil yardımınıza ihtiyacı var windowssearch.exe yi yani searchapp.exe yi sildim baslat kısmındaki arama ya tıklıyorum acılmıyor çalışmıyor cok acil yardım edermisiniz.... -
Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim.
in Windows 10 GamingPaint uygulamasını yanlışlıkla sildim.: Windows içinde yerleşik bir şekilde bulunan Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim. Hiç bir yerde nasıl geri yükleyebileceğim konusunda bilgi bulamadım. Herhangi bir yolu var mı?...