Windows 10: Панель завдань
Discus and support Панель завдань in Windows 10 Gaming to solve the problem; Панель завдань в деякий момент перестає оновлюватись і залишається як статичне зображення до перезавантаження пристрою... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Кравчук Михайло, Apr 21, 2024.
Thema:
Панель завдань
Loading...
-
Панель завдань - Similar Threads - Панель завдань
-
Пропала панель задач на Windows 11
in Windows 10 Software and AppsПропала панель задач на Windows 11: после запуска системы панели задач просто небыло перезагрузка или настройки панели задач не помогают также пишет ошибка после запускапрограмма C:\Windows\SYSTEM32\VERSION.ddl не предназначена для выполнения в Windows с кодом ошибки 0xc000012f... -
Пропала панель задач на Windows 11
in Windows 10 GamingПропала панель задач на Windows 11: после запуска системы панели задач просто небыло перезагрузка или настройки панели задач не помогают также пишет ошибка после запускапрограмма C:\Windows\SYSTEM32\VERSION.ddl не предназначена для выполнения в Windows с кодом ошибки 0xc000012f... -
Не можу відкрити панель керування. Коли натискаю на значок панелі, біля курсора з'являється...
in Windows 10 GamingНе можу відкрити панель керування. Коли натискаю на значок панелі, біля курсора з'являється...: Допоможіть будласка https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D1%83/27355a94-516d-44d4-9ef9-e5a7b5fa0115 -
Не можу відкрити панель керування. Коли натискаю на значок панелі, біля курсора з'являється...
in Windows 10 Software and AppsНе можу відкрити панель керування. Коли натискаю на значок панелі, біля курсора з'являється...: Допоможіть будласка https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D1%83/27355a94-516d-44d4-9ef9-e5a7b5fa0115 -
Пропала нижня панель і немає доступу до жодної папки!
in Windows 10 GamingПропала нижня панель і немає доступу до жодної папки!: немає доступу до любих файлів або папок, не можу відкрити Мій Комп'ютер, нічого не можу відкрити, нижня панель пропала. Помилка при відкриванні папки показав на скріншоті.... -
Пропала нижня панель і немає доступу до жодної папки!
in Windows 10 Software and AppsПропала нижня панель і немає доступу до жодної папки!: немає доступу до любих файлів або папок, не можу відкрити Мій Комп'ютер, нічого не можу відкрити, нижня панель пропала. Помилка при відкриванні папки показав на скріншоті.... -
Панель завдань
in Windows 10 Software and AppsПанель завдань: Панель завдань в деякий момент перестає оновлюватись і залишається як статичне зображення до перезавантаження пристрою https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D1%8C/90e866be-66c2-49ec-8671-6ae8e0fb2413 -
скрытая панель задач не открывается
in Windows 10 Gamingскрытая панель задач не открывается: Здравствуйте, я выбрал включил "скрытая панель задач", на своем ноутбуке, но в последние 3 дни, она перестала открываться, нет никакой мысли с чем это связано, пытался решить эту проблему, но безрезультатно то есть, как только в открытом полноэкранном приложении я пытаюсь... -
скрытая панель задач не открывается
in Windows 10 Software and Appsскрытая панель задач не открывается: Здравствуйте, я выбрал включил "скрытая панель задач", на своем ноутбуке, но в последние 3 дни, она перестала открываться, нет никакой мысли с чем это связано, пытался решить эту проблему, но безрезультатно то есть, как только в открытом полноэкранном приложении я пытаюсь...