Windows 10: Pictogramele de sistem din bara de notificări din dreapta au dispărut. Mi-a rămas doar...
Discus and support Pictogramele de sistem din bara de notificări din dreapta au dispărut. Mi-a rămas doar... in Windows 10 Customization to solve the problem; Bună ziua!As dori să mă ajutați într-o problemă.De ieri mi-au dispărut toate pictogramele din bara de notificări din dreapta ecranului, jos. A rămas... Discussion in 'Windows 10 Customization' started by Florin007, Mar 3, 2025.
Thema:
Pictogramele de sistem din bara de notificări din dreapta au dispărut. Mi-a rămas doar...
Loading...
-
Pictogramele de sistem din bara de notificări din dreapta au dispărut. Mi-a rămas doar... - Similar Threads - Pictogramele sistem din
-
Pictogramele de sistem din bara de notificări din dreapta au dispărut. Mi-a rămas doar...
in Windows 10 GamingPictogramele de sistem din bara de notificări din dreapta au dispărut. Mi-a rămas doar...: Bună ziua!As dori să mă ajutați într-o problemă.De ieri mi-au dispărut toate pictogramele din bara de notificări din dreapta ecranului, jos. A rămas doar ceasul și ora.Am încercat toate variantele găsite pe net și aici la dvs. dar nu am reușit să repar acest lucru. În... -
in Windows 10 Software and AppsPictogramele de sistem din bara de notificări din dreapta au dispărut. Mi-a rămas doar...: Bună ziua!As dori să mă ajutați într-o problemă.De ieri mi-au dispărut toate pictogramele din bara de notificări din dreapta ecranului, jos. A rămas doar ceasul și ora.Am încercat toate variantele găsite pe net și aici la dvs. dar nu am reușit să repar acest lucru. În... -
Obțineți ajutor pentru setările de sunet din Windows
in Windows 10 GamingObțineți ajutor pentru setările de sunet din Windows: Sound doesn t work on Windows. The volume is at maximum level but I can t hear anything https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ob%C8%9Bine%C8%9Bi-ajutor-pentru-set%C4%83rile-de/ee610f16-1d02-4896-bc2f-0067f8882aac -
Obțineți ajutor pentru setările de sunet din Windows
in Windows 10 Software and AppsObțineți ajutor pentru setările de sunet din Windows: Sound doesn t work on Windows. The volume is at maximum level but I can t hear anything https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ob%C8%9Bine%C8%9Bi-ajutor-pentru-set%C4%83rile-de/ee610f16-1d02-4896-bc2f-0067f8882aac -
5-min DIN to ps/2 is not working
in Windows 10 Drivers and Hardware5-min DIN to ps/2 is not working: Yes hey,I recently found my old DIN keyboard and decided I want to use it again. But when I got a 5-min to ps/2 adapter, specifically for keyboard, and plugged it in, it didn’t work. Rebooted, didn’t work. I didn’t even get power because none of the lights were working. I... -
Mi procesador no llega a la frecuencia base din el turbo boost activo
in Windows 10 Software and AppsMi procesador no llega a la frecuencia base din el turbo boost activo: Hola tengo un amd ryzen 5 3550h que puede llegar a 2,1 GHz y un turbo de 3.7 GHz pero deshabilitando el turbo es decir limitar el cpu al 99% de estado máximo pero si la limito mi cpu llega al 1,68 GHz como máximo cuando se supone que debería llegar a 2,1GHz alguien sabe... -
Mi procesador no llega a la frecuencia base din el turbo boost activo
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingMi procesador no llega a la frecuencia base din el turbo boost activo: Hola tengo un amd ryzen 5 3550h que puede llegar a 2,1 GHz y un turbo de 3.7 GHz pero deshabilitando el turbo es decir limitar el cpu al 99% de estado máximo pero si la limito mi cpu llega al 1,68 GHz como máximo cuando se supone que debería llegar a 2,1GHz alguien sabe... -
de ce din cauza actualizari windows nu se mai incarca leptopul
in Windows 10 Installation and Upgradede ce din cauza actualizari windows nu se mai incarca leptopul: 68754414 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/de-ce-din-cauza-actualizari-windows-nu-se-mai/2e59d84f-6487-4607-befb-74d70723ddba -
EXCEL ISN'T RESPON DIN
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingEXCEL ISN'T RESPON DIN: I opened excel document and i'm unable to view my document it only opens in half the rest appear grey https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-performance/excel-isnt-respon-din/3fb84894-47c2-4317-ac5d-acd88aec720a