Windows 10: PLANY ZASILANIA
Discus and support PLANY ZASILANIA in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; Witam posiadam problem z planami zasilania otóż gdy ustawiam inny plan oprócz tego *oryginalnego planu wysoka wydajność to on znika i wraz z restartem... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by OsKing_, May 22, 2021.
Thema:
PLANY ZASILANIA
Loading...
-
PLANY ZASILANIA - Similar Threads - PLANY ZASILANIA
-
Tryb zasilania komputera stacjonarnego
in Windows 10 GamingTryb zasilania komputera stacjonarnego: Dzień dobry, mam nowy komputer stacjonarny z systemem Windows 11. System pobrałem ze strony Microsoft'u, aby mieć najnowszą komplilację Windows 11. I pojawił się problem, którego do końca nie rozumiem. W prawym dolnym rogu na pasku zadań wyświetla się ikona baterii i pokazuje... -
Ustawienia zasilania same zmieniają się po aktualizacji do windowsa 11
in Windows 10 Software and AppsUstawienia zasilania same zmieniają się po aktualizacji do windowsa 11: Od momentu w którym zaaktualizowałem system do windowsa 11 plan zasilania zaczął sam zmieniać się z wysokiej wydajności na zrównoważony chwilę po włączeniu komputera. Jak mogę to naprawić? Proszę o pomoc... -
Ustawienia zasilania same zmieniają się po aktualizacji do windowsa 11
in Windows 10 GamingUstawienia zasilania same zmieniają się po aktualizacji do windowsa 11: Od momentu w którym zaaktualizowałem system do windowsa 11 plan zasilania zaczął sam zmieniać się z wysokiej wydajności na zrównoważony chwilę po włączeniu komputera. Jak mogę to naprawić? Proszę o pomoc... -
Plan Zasilania
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingPlan Zasilania: Witam posiadam problem z planami zasilania otóż gdy ustawiam inny plan oprócz tego *oryginalnego planu wysoka wydajność to on znika i wraz z restartem komputera ustawia się sam. Posiadam laptopa i on posiada takie oprogramowanie do zmiany wentylatorów i planów zasilania i tam...