Windows 10: Plik dziennika:E:\WINDOWS\System32\Logifiles\Srt\SrtTrail.txt

Discus and support Plik dziennika:E:\WINDOWS\System32\Logifiles\Srt\SrtTrail.txt in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; Naprawa automatyczna nie może poradzić sobie z tym problemem ,komunikat jak w tytule , po wejściu w opcje zaawansowane nic nie mogę zrobić bo nie widzę... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by bo to, Feb 6, 2025.

1. bo to Win User

Plik dziennika:E:\WINDOWS\System32\Logifiles\Srt\SrtTrail.txt

Naprawa automatyczna nie może poradzić sobie z tym problemem ,komunikat jak w tytule , po wejściu w opcje zaawansowane nic nie mogę zrobić bo nie widzę opcji konto administratora

:)

bo to, Feb 6, 2025
Thema:

Plik dziennika:E:\WINDOWS\System32\Logifiles\Srt\SrtTrail.txt

Loading...
  1. Plik dziennika:E:\WINDOWS\System32\Logifiles\Srt\SrtTrail.txt - Similar Threads - Plik dziennika WINDOWSSystem32LogifilesSrtSrtTrail

2. CRITICAL_PROCESS_DIED, plik winload.efi i error code 0xc0000098

in Windows 10 Software and Apps
    CRITICAL_PROCESS_DIED, plik winload.efi i error code 0xc0000098: Mam nowy komputer od grudnia 2024 i już po kilku tygodniach użytkowania zaczął mi wyskakiwać blue screen z napisem CRITICAL_PROCESS_DIED. Windows wtedy uruchamiał się ponownie ale nie naprawiał błędu przez co dostawałam kolejny blue screen. Dopiero po moim ręcznym wyłączeniu...
  3. txt

in Windows 10 Network and Sharing
    txt: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%E7%94%A8%E8%AE%B0%E4%BA%8B%E6%9C%AC%E6%89%93/a16ba6b2-3e6b-4cfc-80be-a804366db214
  4. txt

in Windows 10 Gaming
    txt: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%E7%94%A8%E8%AE%B0%E4%BA%8B%E6%9C%AC%E6%89%93/a16ba6b2-3e6b-4cfc-80be-a804366db214
  5. txt

6. Txt code

in Windows 10 Gaming
    Txt code: how do I make buttons say custom things on txt documents?like, I want to make a harmless virus prank but I want and I really need to know how to change what text is on the buttonsCode if it helps: X=MsgBox"message description",3+16,"Title"...
  7. Txt code

Txt code: how do I make buttons say custom things on txt documents?like, I want to make a harmless virus prank but I want and I really need to know how to change what text is on the buttonsCode if it helps: X=MsgBox"message description",3+16,"Title"...
  8. Podejrzany plik

in Windows 10 Gaming
    Podejrzany plik: Jak w eksploatorze plików włączyłem ukryte elementy to na pulpicie pokazał mi się taki plik wie ktoś co to może być? sprawdzałem na innym sprzęcie z win11 i takiego pliku nie było....
  9. Podejrzany plik

Podejrzany plik: Jak w eksploatorze plików włączyłem ukryte elementy to na pulpicie pokazał mi się taki plik wie ktoś co to może być? sprawdzałem na innym sprzęcie z win11 i takiego pliku nie było....
  10. Debug Txt

in Windows 10 Network and Sharing
    Debug Txt: I've been getting a debug looking thing in my screen. [ATTACH] I clicked inside and it said: [1011/160605.247:ERROR:directory_reader_win.cc43] FindFirstFile: The system cannot find the path specified. 0x3 Can someone help me?...