Windows 10: Po najnowszej aktualizacji systemu windows 10 do wer.1903 przestała mi działać karta...

Discus and support Po najnowszej aktualizacji systemu windows 10 do wer.1903 przestała mi działać karta... in Windows 10 Drivers and Hardware to solve the problem; Po najnowszej aktualizacji systemu windows 10 do wer.1903 przestała mi działać karta grafiki nivdia nie mogż zainstalować do mojej karty geforce GTX... Discussion in 'Windows 10 Drivers and Hardware' started by HenryBorlandi, Jun 11, 2019.

1. Po najnowszej aktualizacji systemu windows 10 do wer.1903 przestała mi działać karta...

Po najnowszej aktualizacji systemu windows 10 do wer.1903 przestała mi działać karta grafiki nivdia nie mogż zainstalować do mojej karty geforce GTX 870 M żadnych sterowników w systemie proszę o jakąś pomoc wcześnie od prawie 4 lat w różnych wcześniejszych wersjach widowsa 10 nie było problemu z tym ,teraz w win 1903 kartę grafiki mam nie widzoczną w systemie a sterowniki mi nie działają i nie chcą się wogóle zainstalować w systemie

:)

HenryBorlandi, Jun 11, 2019

2. 5800 Polska, po aktualizacji zniknęła klawiatyra QWERT

Witam

Po aktualizacji oprogramowania z wersji 20 na 50 znikneła mi pełna duża klawiatura QWERTY.

Czy ktoś wie jak ją włączyć na nowo?

Pozdr

Weiss

Moderator's Note:

Post was translated to english.

Weiss---01, Jun 11, 2019
  3. 2018-08 Cumulative Update for Windows 10 Version 1803 for x64-based Systems (KB4343909) - Error 0x8e5e03fe

arturklimczuk, Jun 11, 2019
  4. Po najnowszej aktualizacji systemu windows 10 do wer.1903 przestała mi działać karta...

Win 10 updates

Witam.

Od zaktualizowania do sytemu Windows 10 możesz powrócić do poprzedniego systemu Ale tylko przez 30 dni od przeprowadzenia aktualizacji do Windows 10.

Mateusz Adamiak Windows-Software, Jun 11, 2019
Thema:

Po najnowszej aktualizacji systemu windows 10 do wer.1903 przestała mi działać karta...

Loading...
  1. Po najnowszej aktualizacji systemu windows 10 do wer.1903 przestała mi działać karta... - Similar Threads - najnowszej aktualizacji systemu

2. Klucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera

in Windows 10 Gaming
    Klucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera: Witam.Po ostatniej automatycznej aktualizacji firmware Windows 11 wymagał ponownego uruchomienia. Niestety po owej aktualizacji wymagany jest klucz BitLocker, który posiadam ale wpisując go wyskakuje, że klucz prawidłowy, ale system napotkał error. Mogę wejść w troubleshoot,...
  3. Klucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera

in Windows 10 Software and Apps
    Klucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera: Witam.Po ostatniej automatycznej aktualizacji firmware Windows 11 wymagał ponownego uruchomienia. Niestety po owej aktualizacji wymagany jest klucz BitLocker, który posiadam ale wpisując go wyskakuje, że klucz prawidłowy, ale system napotkał error. Mogę wejść w troubleshoot,...
  4. Aktywacja systemu Windows 11 po wymianie podzespołów.

in Windows 10 Gaming
    Aktywacja systemu Windows 11 po wymianie podzespołów.: Mam problem. Próbuję zaktywować system Windows 11 na urządzeniu po wymienieniu podzespołów. Na tym samym urządzeniu był już zaktywowany system Windows 10 Pro na licencji cyfrowej, później po resecie urządzenia, był instalowany Windows 11 Pro ze strony Microsoftu, wtedy...
  5. Aktywacja systemu Windows 11 po wymianie podzespołów.

Aktywacja systemu Windows 11 po wymianie podzespołów.: Mam problem. Próbuję zaktywować system Windows 11 na urządzeniu po wymienieniu podzespołów. Na tym samym urządzeniu był już zaktywowany system Windows 10 Pro na licencji cyfrowej, później po resecie urządzenia, był instalowany Windows 11 Pro ze strony Microsoftu, wtedy...
  6. Ustawienia zasilania same zmieniają się po aktualizacji do windowsa 11

Ustawienia zasilania same zmieniają się po aktualizacji do windowsa 11: Od momentu w którym zaaktualizowałem system do windowsa 11 plan zasilania zaczął sam zmieniać się z wysokiej wydajności na zrównoważony chwilę po włączeniu komputera. Jak mogę to naprawić? Proszę o pomoc...
  7. Ustawienia zasilania same zmieniają się po aktualizacji do windowsa 11

in Windows 10 Gaming
    Ustawienia zasilania same zmieniają się po aktualizacji do windowsa 11: Od momentu w którym zaaktualizowałem system do windowsa 11 plan zasilania zaczął sam zmieniać się z wysokiej wydajności na zrównoważony chwilę po włączeniu komputera. Jak mogę to naprawić? Proszę o pomoc...
  8. Błąd aktualizacji systemu Windows 0x80070020

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Błąd aktualizacji systemu Windows 0x80070020: Błąd aktualizacji systemu Windows 0x80070020 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/b%C5%82%C4%85d-aktualizacji-systemu-windows/b742695c-c8f1-4c20-a63c-f89ea9644e2a
  9. Po najnowszej aktualizacji systemu windows 10 do wer.1903 przestała mi działać karta...

Po najnowszej aktualizacji systemu windows 10 do wer.1903 przestała mi działać karta...: Po najnowszej aktualizacji systemu windows 10 do wer.1903 przestała mi działać karta grafiki nivdia nie mogż zainstalować do mojej karty geforce GTX 870 M żadnych sterowników w systemie proszę o jakąś pomoc wcześnie od prawie 4 lat w różnych wcześniejszych wersjach widowsa 10...
  10. Po najnowszej aktualizacji systemu windows 10 do wer.1903 przestała mi działać karta...

Po najnowszej aktualizacji systemu windows 10 do wer.1903 przestała mi działać karta...: Po najnowszej aktualizacji systemu windows 10 do wer.1903 przestała mi działać karta grafiki nivdia nie mogż zainstalować do mojej karty geforce GTX 870 M żadnych sterowników w systemie proszę o jakąś pomoc wcześnie od prawie 4 lat w różnych wcześniejszych wersjach widowsa 10...