Windows 10: Po użyciu HWID spoofera system się zdezaktywował
Discus and support Po użyciu HWID spoofera system się zdezaktywował in Windows 10 Updates and Activation to solve the problem; Witam, używałem tak z 3 tygodnie temu HWID spoofera HWID Changer By Neos07, prawdopodobnie do zmiany HWID dysku i od tego czasu mam problem z moim... Discussion in 'Windows 10 Updates and Activation' started by TheDark316, Jan 5, 2023.
Thema:
Po użyciu HWID spoofera system się zdezaktywował
Loading...
-
Po użyciu HWID spoofera system się zdezaktywował - Similar Threads - użyciu HWID spoofera
-
Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.
in Windows 10 GamingKomputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.: Spróbowałem już wyczyścić komputer i zmienić pastę termoprzewodzącą.Po stworzeniu raportu energetycznego wynikły takie błędy, które niezbyt potrafię zinterpretować, bądź rozwiązać.Procesor AMD Ryzen 5 7600 6-Core Processor, 3801 MHzPłyta główna B650 Gaming X AX V2Karta... -
Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.
in Windows 10 Software and AppsKomputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.: Spróbowałem już wyczyścić komputer i zmienić pastę termoprzewodzącą.Po stworzeniu raportu energetycznego wynikły takie błędy, które niezbyt potrafię zinterpretować, bądź rozwiązać.Procesor AMD Ryzen 5 7600 6-Core Processor, 3801 MHzPłyta główna B650 Gaming X AX V2Karta... -
Asus APTIO SETUP UTILITY wyświetla się po włączeniu laptopa
in Windows 10 Software and AppsAsus APTIO SETUP UTILITY wyświetla się po włączeniu laptopa: Mój laptop po włączeniu wyświetla tylko APTIO SETUP UTILITY. Oglądałam kilka poradników na YT i w każdym jest to Launch CSM, niestety ja tego nie mam w żadnej z opcji do wybrania... -
Asus APTIO SETUP UTILITY wyświetla się po włączeniu laptopa
in Windows 10 GamingAsus APTIO SETUP UTILITY wyświetla się po włączeniu laptopa: Mój laptop po włączeniu wyświetla tylko APTIO SETUP UTILITY. Oglądałam kilka poradników na YT i w każdym jest to Launch CSM, niestety ja tego nie mam w żadnej z opcji do wybrania... -
in Windows 10 GamingPo użyciu HWID spoofera system się zdezaktywował: Witam, używałem tak z 3 tygodnie temu HWID spoofera HWID Changer By Neos07, prawdopodobnie do zmiany HWID dysku i od tego czasu mam problem z moim Windowsem 10. Aktywowałem klucz w sierpniu, a teraz mi się wyświetla że nie jest aktywowany ALE klucz jest w systemie Screen 1,... -
in Windows 10 Software and AppsPo użyciu HWID spoofera system się zdezaktywował: Witam, używałem tak z 3 tygodnie temu HWID spoofera HWID Changer By Neos07, prawdopodobnie do zmiany HWID dysku i od tego czasu mam problem z moim Windowsem 10. Aktywowałem klucz w sierpniu, a teraz mi się wyświetla że nie jest aktywowany ALE klucz jest w systemie Screen 1,... -
Windows 10 po przywróceniu się zdezaktywował.
in Windows 10 GamingWindows 10 po przywróceniu się zdezaktywował.: Witam, przywracałem system "do puntu przywracania" a teraz wyskakuje mi błąd że system nie jest aktywowany. aktywowałem klucz windows w sierpniu tego roku i mam jeszcze klucz. to jest klucz OEM. I teraz mam problemy bo wyskakuje mi że system windows nie jest aktywowany, a jak... -
in Windows 10 Software and AppsWindows 10 po przywróceniu się zdezaktywował.: Witam, przywracałem system "do puntu przywracania" a teraz wyskakuje mi błąd że system nie jest aktywowany. aktywowałem klucz windows w sierpniu tego roku i mam jeszcze klucz. to jest klucz OEM. I teraz mam problemy bo wyskakuje mi że system windows nie jest aktywowany, a jak... -
in Windows 10 Installation and UpgradeWindows 10 po przywróceniu się zdezaktywował.: Witam, przywracałem system "do puntu przywracania" a teraz wyskakuje mi błąd że system nie jest aktywowany. aktywowałem klucz windows w sierpniu tego roku i mam jeszcze klucz. to jest klucz OEM. I teraz mam problemy bo wyskakuje mi że system windows nie jest aktywowany, a jak...