Windows 10: Podczas próby wejścia na FB z poziomu MSN pojawia się dziwny błąd.

Discus and support Podczas próby wejścia na FB z poziomu MSN pojawia się dziwny błąd. in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Witam Społeczność.Od kilku dni przy próbie wejścia poprzez logo FB po lewej stronie wyświetlonej wiadomości MSN wyświetla mi się natychmiast komunikat... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by WiesławBorkowski, Feb 5, 2022.

1. Podczas próby wejścia na FB z poziomu MSN pojawia się dziwny błąd.

Witam Społeczność.Od kilku dni przy próbie wejścia poprzez logo FB po lewej stronie wyświetlonej wiadomości MSN wyświetla mi się natychmiast komunikat Błąd - Osobisty - Microsoft Edge.Załączam zrzuty ekranowe.Może ktoś miał podobny problem?Pozdrawiam Wszystkich.Wiesław Borkowski

:)

WiesławBorkowski, Feb 5, 2022
  2. Maria_S_ Win User

Informacje na temat telefonu i komputera podczas zgłaszania problemu dot. programu Nokia Suite

Szanowni Uczestnicy forum!

Będziemy wdzięczni, jeśli podczas zgłaszania problemów związanych z programem Nokia Suite będziecie podawać pełne informacje na temat swojego telefonu i systemu operacyjnego komputera. W większości przypadków uczestnicy naszego forum opisują problemy bardzo
    zwięźle i potrzebne są dalsze wyjaśnienia. Podanie szczegółowych informacji na temat telefonu i komputera nie zajmie Wam dużo czasu, a dzięki temu problem zostanie jasno przedstawiony na forum i możliwe będzie uzyskanie szybkiej odpowiedzi.

Telefon: w telefonach z systemem Symbian i S40 (w tym Asha) wybierz *#0000# i naciśnij klawisz połączeń. W telefonach z systemami Windows Phone i MeeGo w Ustawieniach wybierz opcję
    O telefonie.

Informacje o komputerze:

W programie Nokia Suite wybierz Pomoc > Informacje o programie Nokia Suite > Informacje o systemie

Zauważyliśmy, że niektóre tematy nie zawierają pełnych informacji na temat zgłaszanego problemu. Dobrze byłoby, gdybyście podczas zgłaszania problemu podawali jak najwięcej informacji ze swojej strony .

Maria_S_, Feb 5, 2022
  3. Vodafone K4510-Z Compatibility with Windows10

Hi Andre,

Thanks for posting your query on Microsoft Community.

I would suggest you to uninstall the current driver for Vodafone K4510-Z, download the latest driver from manufacturer’s website and install it in compatibility mode.

Follow the below step.

Step 1: Uninstall Vodafone K4510-Z driver.

• Press Windows key + x and select Program and Feature.

• Select Vodafone K4510-Z.

• Right click and select Uninstall.
    Step 2: Download the latest driver from the manufacturer’s website and install it in compatibility mode.

To run a program in compatibility mode, refer to the below link:

http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/older-programs-compatible-version-windows

Note: Applies to Windows 10 as well.

Hope it helps, reply to us with the status of your issue. We will be happy to assist you.

Santosh_Rai, Feb 5, 2022
  4. Podczas próby wejścia na FB z poziomu MSN pojawia się dziwny błąd.

Rozwiązywanie problemów z instalacją aplikacji Nokia Mapy

Poniżej znajduje się lista niektórych typowych problemów z instalacją aplikacji Nokia Mapy w systemie Symbian:

Objaw: Telefon ulega awarii, gdy próbuję uruchomić nową wersję map.

Urządzenia dotknięte problemem: Urządzenia z zainstalowaną aplikacją Mapy 3.04.

Rozwiązanie: Jeśli masz zainstalowane oprogramowanie Joikuspot Premium, zaktualizuj je do wersji 3.0.

Wyjaśnienie: Jest duże prawdopodobieństwo, że przyczyną problemu jest błąd oprogramowania Joikuspot Premium (odkryty po wprowadzeniu aplikacji Mapy 3.04). Powoduje on awarię aplikacji Mapy przy włączonym ustalaniu pozycji za pomocą sieci
    Wi-Fi.

Objaw: Błąd „Brak zgodności”.

Urządzenia dotknięte problemem: Dowolne.

Rozwiązanie: Zaktualizuj oprogramowanie urządzenia. Jeśli masz zainstalowane najnowsze oprogramowanie, ale Twój telefon nadal nie jest kompatybilny z aplikacją Nokia Mapy, być może operator sieci komórkowej narzucił wersję uniemożliwiając

zachowanie kompatybilności.

Wyjaśnienie: Aby móc zainstalować najnowszą wersję aplikacji Nokia Mapy, musisz zaktualizować oprogramowanie sprzętowe.

Objaw: Za mało wolnej pamięci na dysku C:.

Urządzenia dotknięte problemem: Dowolne, szczególnie N97.

Rozwiązanie: Jedynym rozwiązaniem tego problemu jest zwolnienie miejsca na dysku C: przez usunięcie lub przeniesienie aplikacji. Pomocne jest także skonfigurowanie innych aplikacji pod kątem przechowywania elementów na dyskach innych niż dysk
    C:.

Wyjaśnienie: Aplikacja Nokia Mapy musi w krótkim czasie wykonać dużo pracy, więc musi być zainstalowana na dysku C:, inaczej jej działanie byłoby zbyt wolne. Poprawne działanie aplikacji Mapy zainstalowanej na innym dysku nie jest możliwe.
    Niestety niektóre urządzenia nie mają dużo miejsca na dysku C: i nie możemy tego zmienić. Zawsze szukamy sposobów zmniejszenia rozmiarów aplikacji przy zachowaniu wszystkich jej przydatnych funkcji.

Objaw: Błąd „Brak dysku”.

Urządzenia dotknięte problemem: Urządzenia bez wewnętrznej pamięci masowej.

Rozwiązanie: Przed zainstalowaniem aplikacji Nokia Mapy włóż do telefonu kartę pamięci.

Wyjaśnienie: W niektórych urządzeniach do zainstalowania aplikacji Mapy jest potrzebna karta pamięci.

Objaw: Błąd -5.

Urządzenia dotknięte problemem: Dowolne

Rozwiązanie:

Możliwe powody niepowodzenia instalacji za pośrednictwem narzędzia Aktualizacja oprogramowania:

• Podczas pobierania mogło dojść do utraty części pakietów;
    • Za mało wolnej pamięci w urządzeniu;
    • Starsza wersja aplikacji Mapy mogła napotkać problem ze strukturą pakietu.
    Jeśli masz zainstalowaną aplikację Mapy w wersji 3.06 lub starszej, usuń starą wersję i ponownie zainstaluj najnowszą wersję aplikacji Mapy.

Wyjaśnienie: Przyczyn tego błędu może być kilka, np. utrata pakietów danych podczas pobierania, brak miejsca w pamięci urządzenia lub problemy z zastąpieniem wcześniejszej wersji aplikacji Mapy.

Informacje na temat problemów związanych z instalacją lub obsługą, których nie ma na tej liście, można znaleźć w często zadawanych pytaniach.

halszka---01, Feb 5, 2022
Thema:

Podczas próby wejścia na FB z poziomu MSN pojawia się dziwny błąd.

Loading...
  1. Podczas próby wejścia na FB z poziomu MSN pojawia się dziwny błąd. - Similar Threads - Podczas próby wejścia

2. Problem z aktualizacją o numerze KB5050021, blokuje się na 97%.

in Windows 10 Gaming
    Problem z aktualizacją o numerze KB5050021, blokuje się na 97%.: Dzień dobry,mam problem z aktualizacją o numerze KB5050021 dla Windows 11 23H2. Problemem jest że aktualizacja podczas instalacji blokuje się na 97% i wyskakuje komunikat "Coś poszło nie tak - przywracanie zmian". Próbowałem opcję naprawy plików systemowych w ustawieniach...
  3. Problem z aktualizacją o numerze KB5050021, blokuje się na 97%.

in Windows 10 Software and Apps
    Problem z aktualizacją o numerze KB5050021, blokuje się na 97%.: Dzień dobry,mam problem z aktualizacją o numerze KB5050021 dla Windows 11 23H2. Problemem jest że aktualizacja podczas instalacji blokuje się na 97% i wyskakuje komunikat "Coś poszło nie tak - przywracanie zmian". Próbowałem opcję naprawy plików systemowych w ustawieniach...
  4. Błąd z kontrolą rodzicielską

in User Accounts and Family Safety
    Błąd z kontrolą rodzicielską: Mam na koncie założoną kontrole rodzicielską. Na komputerze, blokują mi sie różne aplikacje. Mówi że potrzeba zgody rodzica na używanie aplikacji bo "czas mi sie skończył". Nie wiem jak sie tego pozbyć. Próbowałem usunąć użytkownika z grupy, ale pisze że nie jestem osobą...
  5. Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie

in Microsoft Windows 10 Store
    Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie: Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-wylogowa%C4%87-z-konta/59077f74-bc42-4f1f-84ce-7ad2734812ec
  6. Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie

in Windows 10 Gaming
    Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie: Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-wylogowa%C4%87-z-konta/59077f74-bc42-4f1f-84ce-7ad2734812ec
  7. Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie

in Windows 10 Software and Apps
  8. Podczas próby wejścia na FB z poziomu MSN pojawia się dziwny błąd.

in Windows 10 Gaming
    Podczas próby wejścia na FB z poziomu MSN pojawia się dziwny błąd.: Witam Społeczność.Od kilku dni przy próbie wejścia poprzez logo FB po lewej stronie wyświetlonej wiadomości MSN wyświetla mi się natychmiast komunikat Błąd - Osobisty - Microsoft Edge.Załączam zrzuty ekranowe.Może ktoś miał podobny problem?Pozdrawiam Wszystkich.Wiesław...
  9. Błąd podczas pobierania gry na Microsoft Store

Błąd podczas pobierania gry na Microsoft Store: Pod koniec pobierania Skyrim'a lub jakiegokolwiek Fallout'a z gamepassa występuje błąd I...
  10. Zakupiona gra nie pojawia się na koncie

Zakupiona gra nie pojawia się na koncie: Dzień dobry, w dniu dzisiejszym 23.09.2020 około godziny 16:45 zakupiłem grę Forza Horizon 3 na promocji, która kończy się za 4 dni. Niestety problem pojawił się w momencie dokonywania płatności. Wybrałem płatność BLIK'iem i gdy pierwszy raz wpisywałem kod, transakcja...