Windows 10: Pomoc

Discus and support Pomoc in Windows 10 Customization to solve the problem; Napravila sam nalog na microsoft ali,komp je sada preuzeo moj muz,dodala sam nalog i njemu ali i dalje stoji moj mejl kao administrator.Kako ga mogu... Discussion in 'Windows 10 Customization' started by Teodora88, Apr 4, 2021.

1. Teodora88 Win User

Pomoc

Napravila sam nalog na microsoft ali,komp je sada preuzeo moj muz,dodala sam nalog i njemu ali i dalje stoji moj mejl kao administrator.Kako ga mogu promeniti?Hvala unapred srdacan pozdrav

:)

Teodora88, Apr 4, 2021
  2. BiggiN97 Win User
    BiggiN97, Apr 4, 2021
  3. How to open .jnt files after anniversary update in windows 10 that removes windows journal?

Molim Pomoc Windows Cortana nije dobra stalno baguje ,kako da imam normalnu verziju Windows 10 Pro ne znam st da uradim Molim Pomoc vas korisnik Dejan Matic**@

DejanMatic_10_988, Apr 4, 2021
  4. lauicku Win User

Pomoc

lauicku, Apr 4, 2021
Thema:

Pomoc

Loading...
  1. Pomoc - Similar Threads - Pomoc

2. Proszę o pomoc z virusem ,,no escape”

in Windows 10 Gaming
    Proszę o pomoc z virusem ,,no escape”: Zglaszam się o pomoc z moim systemem Windows 10 ponieważ został na nim zainstalowany virus ,,no escape” przy odpalenie komputera jest ekran logowania na którym nie mogę nic pisać...
  3. Proszę o pomoc z virusem ,,no escape”

in Windows 10 Software and Apps
    Proszę o pomoc z virusem ,,no escape”: Zglaszam się o pomoc z moim systemem Windows 10 ponieważ został na nim zainstalowany virus ,,no escape” przy odpalenie komputera jest ekran logowania na którym nie mogę nic pisać...
  4. Proszę o pomoc z virusem ,,no escape”

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  5. Proszę o pomoc

in Windows 10 Gaming
    Proszę o pomoc: Bardzo proszę o pomoc bo na moim komputerze został zainstalowany virus ,,no escape” i nie wiem co mam zrobić dlatego zgłaszam się do was o pomoc chciał bym dodać ze nie mogę pisać jak wyświetla mi się ekran logowania...
  6. Proszę o pomoc

Proszę o pomoc: Bardzo proszę o pomoc bo na moim komputerze został zainstalowany virus ,,no escape” i nie wiem co mam zrobić dlatego zgłaszam się do was o pomoc chciał bym dodać ze nie mogę pisać jak wyświetla mi się ekran logowania...
  7. Proszę o pomoc

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  8. Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta

in Windows 10 Gaming
    Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta: Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/moje-konto-zosta%C5%82o-skradzione-przez-ramblerru/05b139b0-96ea-41d2-ab4f-49793fbacea0
  9. Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta

Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta: Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/moje-konto-zosta%C5%82o-skradzione-przez-ramblerru/05b139b0-96ea-41d2-ab4f-49793fbacea0
  10. Potrzebna Pomoc

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Potrzebna Pomoc: Witam ,chciałabym dokonać zwrotu zakupionego Windows home 10, numer zamówienia; 4499048155, ponieważ komputer nie chciał mi zainstalować zakupionego od państwa produktu po czym skorzystałam z pomocy informatyka, który doradził mi, że w systemie bios laptopa mam oryginalny...