Windows 10: Πως μπορώ να κάνω απόκρυψη μιας ενημέρωσης στα Windows 11
Discus and support Πως μπορώ να κάνω απόκρυψη μιας ενημέρωσης στα Windows 11 in Windows 10 Gaming to solve the problem; Προσπαθώ να κάνω ενημέρωση μέσω του Windows update στα Windows 11, μου εμφανίζει σφάλμα κατά την εγκατάσταση μιας συγκεκριμένης ενημέρωσης, η οποία... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by DimitriosTsakiridis, Nov 23, 2024.
Thema:
Πως μπορώ να κάνω απόκρυψη μιας ενημέρωσης στα Windows 11
Loading...
-
Πως μπορώ να κάνω απόκρυψη μιας ενημέρωσης στα Windows 11 - Similar Threads - Πως μπορώ να
-
Πως μπορώ να κάνω απόκρυψη μιας ενημέρωσης στα Windows 11
in Windows 10 Software and AppsΠως μπορώ να κάνω απόκρυψη μιας ενημέρωσης στα Windows 11: Προσπαθώ να κάνω ενημέρωση μέσω του Windows update στα Windows 11, μου εμφανίζει σφάλμα κατά την εγκατάσταση μιας συγκεκριμένης ενημέρωσης, η οποία αφορά τον εκτυπωτή μου της HP. Πως μπορώ να κάνω απόκρυψη της συγκεκριμένης ενημέρωσης;... -
Πως καταργω τo S mode στα Windows 11home
in Windows 10 GamingΠως καταργω τo S mode στα Windows 11home: Καλησπέρα εχω τα Windows 11 home στον υπολογιστη μου και προσπαθώ να εγκαταστήσω εφαρμογές που δεν ανήκουν στην microsoft και δεν με αφήνει..Προσπάθησα διαφορους τροπους μπηκα στις ρυθμισεις/εφαρμογες/Συνθετες ρυθμισεις εφαρμογων και επελεξα το 'οπουδηποτε' αλλα παρολα αυτα... -
Πως καταργω τo S mode στα Windows 11home
in Windows 10 Software and AppsΠως καταργω τo S mode στα Windows 11home: Καλησπέρα εχω τα Windows 11 home στον υπολογιστη μου και προσπαθώ να εγκαταστήσω εφαρμογές που δεν ανήκουν στην microsoft και δεν με αφήνει..Προσπάθησα διαφορους τροπους μπηκα στις ρυθμισεις/εφαρμογες/Συνθετες ρυθμισεις εφαρμογων και επελεξα το 'οπουδηποτε' αλλα παρολα αυτα... -
Τι να κάνω;;!!
in Windows 10 Software and AppsΤι να κάνω;;!!: Έκανα τον υπολογιστή μου διαγνωστική εκκίνηση και τώρα δεν με αφήνει να μπω στο λογαριασμό χρήστη μου και μου βγάζει το μήνυμα: «Κάτι συμβαίνει και το PIN σας δεν είναι διαθέσιμο. Κάντε κλικ για να ρυθμίσετε ξανά το PIN σας». Όταν πάταω όμως τίποτα δεν γίνεται. Επιπλέων πάω... -
Τι να κάνω;;!!
in Windows Hello & LockscreenΤι να κάνω;;!!: Έκανα τον υπολογιστή μου διαγνωστική εκκίνηση και τώρα δεν με αφήνει να μπω στο λογαριασμό χρήστη μου και μου βγάζει το μήνυμα: «Κάτι συμβαίνει και το PIN σας δεν είναι διαθέσιμο. Κάντε κλικ για να ρυθμίσετε ξανά το PIN σας». Όταν πάταω όμως τίποτα δεν γίνεται. Επιπλέων πάω... -
Τι να κάνω;;!!
in Windows 10 GamingΤι να κάνω;;!!: Έκανα τον υπολογιστή μου διαγνωστική εκκίνηση και τώρα δεν με αφήνει να μπω στο λογαριασμό χρήστη μου και μου βγάζει το μήνυμα: «Κάτι συμβαίνει και το PIN σας δεν είναι διαθέσιμο. Κάντε κλικ για να ρυθμίσετε ξανά το PIN σας». Όταν πάταω όμως τίποτα δεν γίνεται. Επιπλέων πάω... -
Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου.
in Windows 10 GamingΔεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου.: Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου. Ενώ κάνω κλικ πάνω στο πλαίσιο photo, εμφανίζεται μαύρη οθόνη και δεν δείχνει τίποτα ούτε στα άλμπουμ ούτε στην κατάταξη πρόσφατες.... -
Πώς μπορώ να βάλω το google play store στα windows 11
in Windows 10 GamingΠώς μπορώ να βάλω το google play store στα windows 11: Μπορείτε να μου πείτε μια εύκολη μέθοδος για να γίνει αυτό?????? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%8E/9a8059bb-d89d-4b4d-8c8f-aae655682098 -
Πώς μπορώ να βάλω το google play store στα windows 11
in Windows 10 Software and AppsΠώς μπορώ να βάλω το google play store στα windows 11: Μπορείτε να μου πείτε μια εύκολη μέθοδος για να γίνει αυτό?????? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%8E/9a8059bb-d89d-4b4d-8c8f-aae655682098