Windows 10: Poštovani, kada možemo očekivati ažuriranje regionalnih postavki HRVATSKE sa valutom EURO...
Discus and support Poštovani, kada možemo očekivati ažuriranje regionalnih postavki HRVATSKE sa valutom EURO... in Windows 10 Gaming to solve the problem; Poštovani, kada možemo očekivati ažuriranje regionalnih postavki HRVATSKE sa valutom EURO umjesto kune?... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Ivica Pavlačić Merlinka, Jul 19, 2023.
Thema:
Poštovani, kada možemo očekivati ažuriranje regionalnih postavki HRVATSKE sa valutom EURO...
Loading...
-
Poštovani, kada možemo očekivati ažuriranje regionalnih postavki HRVATSKE sa valutom EURO... - Similar Threads - Poštovani kada možemo
-
zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?
in Windows 10 Gamingzašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?: zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS Linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ? jell to znači da mi se na neku foru neko sa Linuxom zalijepio za kompjuter, jer možete mi pomoć ja sam usb kabelom spojen mobitelom Samsung a-22 koji na neki naičn pošto imam uz broj... -
zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?
in Windows 10 Software and Appszašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?: zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS Linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ? jell to znači da mi se na neku foru neko sa Linuxom zalijepio za kompjuter, jer možete mi pomoć ja sam usb kabelom spojen mobitelom Samsung a-22 koji na neki naičn pošto imam uz broj... -
in Windows 10 Network and Sharingzašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?: zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS Linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ? jell to znači da mi se na neku foru neko sa Linuxom zalijepio za kompjuter, jer možete mi pomoć ja sam usb kabelom spojen mobitelom Samsung a-22 koji na neki naičn pošto imam uz broj... -
Poštovani, kada možemo očekivati ažuriranje regionalnih postavki HRVATSKE sa valutom EURO...
in Windows 10 Software and AppsPoštovani, kada možemo očekivati ažuriranje regionalnih postavki HRVATSKE sa valutom EURO...: Poštovani, kada možemo očekivati ažuriranje regionalnih postavki HRVATSKE sa valutom EURO umjesto kune? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/po%C5%A1tovani-kada-mo%C5%BEemo-o%C4%8Dekivati/d216a611-362c-4d0e-9e3e-956b278a061e -
GTA SA NOT WORKING
in Windows 10 GamingGTA SA NOT WORKING: I m facing a problem running gta sa on windows 10. it did worked once when i got a pop up of installing direct play but after that the file isnt displaying its running in the background when i saw it tin the task manager the file was running but wasnt displaying.i tried all... -
Problem sa drajverom
in Windows 10 Drivers and HardwareProblem sa drajverom: Imam problem sa adapretom 2.0 hub . Ima svetlosni indikator ali nista ne prihvata. Proveravao sam drajvere ali nisam nista uspeo. Pomoc? Win 10 je u pitanju i malo je bolji komp... -
problem sa aktivacijom
in Windows 10 Updates and Activationproblem sa aktivacijom: Crvenim slovima piše : Ne možemo da aktiviramo Windows na ovom uređaju jer ne možemo da se povežemo sa serverom za aktivaciju vaše organizacije. Uverite se da ste povezani na mrežu organizacije a zatim pokušajte ponovo. Ako idalje imate probleme sa aktivacijom obratite se... -
inserting 'EURO' symbol
in Windows 10 Drivers and Hardwareinserting 'EURO' symbol: I am using windows 10 laptop. I have THREE symbols in the Number Key-5. The above symbol gets inserted on using the key with SHIFT Key. But how to use the symbol of EURO (which lies in the same key at the side) ?... -
Euro sign
in Windows 10 SupportEuro sign: Is it possible to change the dollar key to a euro sign on the keyboard? I know I can use ALT+0128, but wanted to have it on a key if poss. Thank you 73155