Windows 10: Potrzebna Pomoc
Discus and support Potrzebna Pomoc in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; Witam ,chciałabym dokonać zwrotu zakupionego Windows home 10, numer zamówienia; 4499048155, ponieważ komputer nie chciał mi zainstalować zakupionego... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by aldona tres, Jul 18, 2022.
Thema:
Potrzebna Pomoc
Loading...
-
Potrzebna Pomoc - Similar Threads - Potrzebna Pomoc
-
Proszę o pomoc z virusem ,,no escape”
in Windows 10 GamingProszę o pomoc z virusem ,,no escape”: Zglaszam się o pomoc z moim systemem Windows 10 ponieważ został na nim zainstalowany virus ,,no escape” przy odpalenie komputera jest ekran logowania na którym nie mogę nic pisać... -
in Windows 10 Software and AppsProszę o pomoc z virusem ,,no escape”: Zglaszam się o pomoc z moim systemem Windows 10 ponieważ został na nim zainstalowany virus ,,no escape” przy odpalenie komputera jest ekran logowania na którym nie mogę nic pisać... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingProszę o pomoc z virusem ,,no escape”: Zglaszam się o pomoc z moim systemem Windows 10 ponieważ został na nim zainstalowany virus ,,no escape” przy odpalenie komputera jest ekran logowania na którym nie mogę nic pisać... -
Proszę o pomoc
in Windows 10 GamingProszę o pomoc: Bardzo proszę o pomoc bo na moim komputerze został zainstalowany virus ,,no escape” i nie wiem co mam zrobić dlatego zgłaszam się do was o pomoc chciał bym dodać ze nie mogę pisać jak wyświetla mi się ekran logowania... -
Proszę o pomoc
in Windows 10 Software and AppsProszę o pomoc: Bardzo proszę o pomoc bo na moim komputerze został zainstalowany virus ,,no escape” i nie wiem co mam zrobić dlatego zgłaszam się do was o pomoc chciał bym dodać ze nie mogę pisać jak wyświetla mi się ekran logowania... -
Proszę o pomoc
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingProszę o pomoc: Bardzo proszę o pomoc bo na moim komputerze został zainstalowany virus ,,no escape” i nie wiem co mam zrobić dlatego zgłaszam się do was o pomoc chciał bym dodać ze nie mogę pisać jak wyświetla mi się ekran logowania... -
Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta
in Windows 10 GamingMoje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta: Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/moje-konto-zosta%C5%82o-skradzione-przez-ramblerru/05b139b0-96ea-41d2-ab4f-49793fbacea0 -
Potrzebna Pomoc
in Windows 10 GamingPotrzebna Pomoc: Witam ,chciałabym dokonać zwrotu zakupionego Windows home 10, numer zamówienia; 4499048155, ponieważ komputer nie chciał mi zainstalować zakupionego od państwa produktu po czym skorzystałam z pomocy informatyka, który doradził mi, że w systemie bios laptopa mam oryginalny... -
Potrzebna Pomoc
in Windows 10 Software and AppsPotrzebna Pomoc: Witam ,chciałabym dokonać zwrotu zakupionego Windows home 10, numer zamówienia; 4499048155, ponieważ komputer nie chciał mi zainstalować zakupionego od państwa produktu po czym skorzystałam z pomocy informatyka, który doradził mi, że w systemie bios laptopa mam oryginalny...