Windows 10: Potrzebna Pomoc

Discus and support Potrzebna Pomoc in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; Witam ,chciałabym dokonać zwrotu zakupionego Windows home 10, numer zamówienia; 4499048155, ponieważ komputer nie chciał mi zainstalować zakupionego... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by aldona tres, Jul 18, 2022.

1. Potrzebna Pomoc

Witam ,chciałabym dokonać zwrotu zakupionego Windows home 10, numer zamówienia; 4499048155, ponieważ komputer nie chciał mi zainstalować zakupionego od państwa produktu po czym skorzystałam z pomocy informatyka, który doradził mi, że w systemie bios laptopa mam oryginalny Windows tylko wystarczy go zaktualizować. Po czym informatyk zaktualizował mi Windows, który miałam w systemie Bios i doradził mi, żebym skontaktowała się z państwa firmą i poprosiła o zwrot kosztów w rzeczywistości nie użytego produktu. Próbowałam skontaktować się telefonicznie, ale żaden z numerów kontaktowych nie odp

:)

aldona tres, Jul 18, 2022
  2. BiggiN97 Win User
    BiggiN97, Jul 18, 2022
  3. How to open .jnt files after anniversary update in windows 10 that removes windows journal?

Molim Pomoc Windows Cortana nije dobra stalno baguje ,kako da imam normalnu verziju Windows 10 Pro ne znam st da uradim Molim Pomoc vas korisnik Dejan Matic**@

DejanMatic_10_988, Jul 18, 2022
  4. lauicku Win User

Potrzebna Pomoc

lauicku, Jul 18, 2022
Thema:

Potrzebna Pomoc

Loading...
  1. Potrzebna Pomoc - Similar Threads - Potrzebna Pomoc

2. Proszę o pomoc z virusem ,,no escape”

in Windows 10 Gaming
    Proszę o pomoc z virusem ,,no escape”: Zglaszam się o pomoc z moim systemem Windows 10 ponieważ został na nim zainstalowany virus ,,no escape” przy odpalenie komputera jest ekran logowania na którym nie mogę nic pisać...
  3. Proszę o pomoc z virusem ,,no escape”

in Windows 10 Software and Apps
    Proszę o pomoc z virusem ,,no escape”: Zglaszam się o pomoc z moim systemem Windows 10 ponieważ został na nim zainstalowany virus ,,no escape” przy odpalenie komputera jest ekran logowania na którym nie mogę nic pisać...
  4. Proszę o pomoc z virusem ,,no escape”

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  5. Proszę o pomoc

in Windows 10 Gaming
    Proszę o pomoc: Bardzo proszę o pomoc bo na moim komputerze został zainstalowany virus ,,no escape” i nie wiem co mam zrobić dlatego zgłaszam się do was o pomoc chciał bym dodać ze nie mogę pisać jak wyświetla mi się ekran logowania...
  6. Proszę o pomoc

Proszę o pomoc: Bardzo proszę o pomoc bo na moim komputerze został zainstalowany virus ,,no escape” i nie wiem co mam zrobić dlatego zgłaszam się do was o pomoc chciał bym dodać ze nie mogę pisać jak wyświetla mi się ekran logowania...
  7. Proszę o pomoc

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  8. Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta

in Windows 10 Gaming
    Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta: Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/moje-konto-zosta%C5%82o-skradzione-przez-ramblerru/05b139b0-96ea-41d2-ab4f-49793fbacea0
  9. Potrzebna Pomoc

in Windows 10 Gaming
    Potrzebna Pomoc: Witam ,chciałabym dokonać zwrotu zakupionego Windows home 10, numer zamówienia; 4499048155, ponieważ komputer nie chciał mi zainstalować zakupionego od państwa produktu po czym skorzystałam z pomocy informatyka, który doradził mi, że w systemie bios laptopa mam oryginalny...
  10. Potrzebna Pomoc

Potrzebna Pomoc: Witam ,chciałabym dokonać zwrotu zakupionego Windows home 10, numer zamówienia; 4499048155, ponieważ komputer nie chciał mi zainstalować zakupionego od państwa produktu po czym skorzystałam z pomocy informatyka, który doradził mi, że w systemie bios laptopa mam oryginalny...