Windows 10: Praca na dwóch monitorach a ekran komputera

Discus and support Praca na dwóch monitorach a ekran komputera in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Witam. Mam podłączone dwa monitory. Ten który chciałbym aby był głównym dołączyłem później jako drugi. Pracuję i bawię się na ustawieniu rozszerz.... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Radek_W, Apr 4, 2022.

1. Radek_W Win User

Praca na dwóch monitorach a ekran komputera

Witam. Mam podłączone dwa monitory. Ten który chciałbym aby był głównym dołączyłem później jako drugi. Pracuję i bawię się na ustawieniu rozszerz. Ustawiłem wszystko jak należy. Nowszy monitor jest tym domyślnym, ustawione są odpowiednie strony, na nim startuje system, itd. Problem polega na tym, że to w dalszym ciągu jest to monitor nr.2. Jeśli przełączę ustawienia na "tylko ekran komputera" pozostaje jedynie monitor nr. 1. Aplikacje czy gry włączają się na ekranie komputera czyli monitorze 1. Odłączyłem monitor 1 i uruchomiłem ponownie, tak aby podczas rozruchu wykrywał jeden monitor. Wszyst

:)

Radek_W, Apr 4, 2022
  2. Maria_S_ Win User

Informacje na temat telefonu i komputera podczas zgłaszania problemu dot. programu Nokia Suite

Szanowni Uczestnicy forum!

Będziemy wdzięczni, jeśli podczas zgłaszania problemów związanych z programem Nokia Suite będziecie podawać pełne informacje na temat swojego telefonu i systemu operacyjnego komputera. W większości przypadków uczestnicy naszego forum opisują problemy bardzo
    zwięźle i potrzebne są dalsze wyjaśnienia. Podanie szczegółowych informacji na temat telefonu i komputera nie zajmie Wam dużo czasu, a dzięki temu problem zostanie jasno przedstawiony na forum i możliwe będzie uzyskanie szybkiej odpowiedzi.

Telefon: w telefonach z systemem Symbian i S40 (w tym Asha) wybierz *#0000# i naciśnij klawisz połączeń. W telefonach z systemami Windows Phone i MeeGo w Ustawieniach wybierz opcję
    O telefonie.

Informacje o komputerze:

W programie Nokia Suite wybierz Pomoc > Informacje o programie Nokia Suite > Informacje o systemie

Zauważyliśmy, że niektóre tematy nie zawierają pełnych informacji na temat zgłaszanego problemu. Dobrze byłoby, gdybyście podczas zgłaszania problemu podawali jak najwięcej informacji ze swojej strony .

Maria_S_, Apr 5, 2022
  3. ekran na lap topu prekida siva pozadina sa linijama vodoravno kad rukom lalo zakrenem ekran pojavi se redovna slika

ekran na laptopu ima sivu pozadinu sa raznim linijama kad ekran malo uvijem odnosno pritisnem okvir pojavi se redovna slika i obratno kad pustim opet siva pozadina sa linijama kako da resim kvar u pitanju je neki kontakt

- - - - - -

Google translation:

Title:

the screen on the lap top is interrupted by a gray background with lines horizontally when a hand tally rotates the screen a regular image

Body:

the laptop screen has a gray background with various lines when the screen is slightly twisted or I press the frame a regular image appears and vice versa when I release the gray background again with lines how to solve a malfunction it is some contact

* Moved from Community Participation Center

stevopaunovic, Apr 5, 2022
  4. Praca na dwóch monitorach a ekran komputera

Automatic Repair could't Repair your PC

Dzień dobry proszę o pomoc w sprawie mojego systemu. Mam Windowsa 10 i niestety nie chce się odpalic do pulpitu. W trakcie włączania komputera wyskakuje błąd i komputer próbuje jakoś to naprawić jednak po wywaleniu na niebieski ekran który pozwala na restet
    i inne lub kontynuować do Windowsa. Ale niestety zawsze mnie wraca do tego pukta jednak już próbowałem zrobić restet całego komputera który jest nie możliwy tak samo nie działa system awaryjny proszę o pomoc wrazie potrzeby mogę wylas zdjęcie

MateuszSalek, Apr 5, 2022
Thema:

Praca na dwóch monitorach a ekran komputera

Loading...
  1. Praca na dwóch monitorach a ekran komputera - Similar Threads - Praca dwóch monitorach

2. mavi ekran

in Windows 10 Gaming
    mavi ekran: Yeni bir oyuncu laptopu aldım ve 3. gün mavi ekran sorunu ile karşılaştım. dmp dosyasını ekliyorum. Bilgisi ve fikri olan yardımcı olabilir mi lütfen.minidump : https://drive.google.com/file/d/1yCX5W_mqupbI3I_4cy2eoZM271SCITTX/view?usp=drive_link...
  3. mavi ekran

in Windows 10 Software and Apps
    mavi ekran: Yeni bir oyuncu laptopu aldım ve 3. gün mavi ekran sorunu ile karşılaştım. dmp dosyasını ekliyorum. Bilgisi ve fikri olan yardımcı olabilir mi lütfen.minidump : https://drive.google.com/file/d/1yCX5W_mqupbI3I_4cy2eoZM271SCITTX/view?usp=drive_link...
  4. mavi ekran

mavi ekran: Arkadaşlar ekran kartı taktığımda Windows resimde olduğu gibi oluyor, Onboard ekranda ise sorunsuz çalışıyor. Sorun ne olabilir? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mavi-ekran/51f721dd-d6d5-4ba6-8ea9-e00e0bf5dcb9
  5. Na

in Windows 10 Gaming
    Na: BE HEALTHY https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/na/0022bfc9-1d95-4cff-b1c3-eafc628df897
  6. Na

Na: BE HEALTHY https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/na/0022bfc9-1d95-4cff-b1c3-eafc628df897
  7. Praca na dwóch monitorach a ekran komputera

in Windows 10 Gaming
    Praca na dwóch monitorach a ekran komputera: Witam. Mam podłączone dwa monitory. Ten który chciałbym aby był głównym dołączyłem później jako drugi. Pracuję i bawię się na ustawieniu rozszerz. Ustawiłem wszystko jak należy. Nowszy monitor jest tym domyślnym, ustawione są odpowiednie strony, na nim startuje system, itd....
  8. Praca na dwóch monitorach a ekran komputera

in Windows 10 Customization
    Praca na dwóch monitorach a ekran komputera: Witam. Mam podłączone dwa monitory. Ten który chciałbym aby był głównym dołączyłem później jako drugi. Pracuję i bawię się na ustawieniu rozszerz. Ustawiłem wszystko jak należy. Nowszy monitor jest tym domyślnym, ustawione są odpowiednie strony, na nim startuje system, itd....
  9. mavi ekran

in Windows 10 Drivers and Hardware
    mavi ekran: merhaba bilgisayarım ara mavi ekran veriyor. mavi ekran görüntüleyici indirdim ve sorun ntoskrnl.exe den neden gördüm sorun nası çözüleceği ile ilgili yardım edermisiniz minidump dosyası https://drive.google.com/open?id=1czeSWieoVXLtrKrSW1FBPQcoDFJwBTU0...
  10. ekran na lap topu prekida siva pozadina sa linijama vodoravno kad rukom lalo zakrenem ekran...

in Windows 10 Drivers and Hardware
    ekran na lap topu prekida siva pozadina sa linijama vodoravno kad rukom lalo zakrenem ekran...: ekran na laptopu ima sivu pozadinu sa raznim linijama kad ekran malo uvijem odnosno pritisnem okvir pojavi se redovna slika i obratno kad pustim opet siva pozadina sa linijama kako da resim kvar u pitanju je neki kontakt - - - - - - Google translation: Title: the...