Windows 10: при перезавантаженн. зникають мови, залишаються 2 з 5-ти...
Discus and support при перезавантаженн. зникають мови, залишаються 2 з 5-ти... in Windows 10 Gaming to solve the problem; при перезавантаженн. зникають мови, залишаються 2 з 5-ти...... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Алексей Губень, Nov 6, 2024.
Thema:
при перезавантаженн. зникають мови, залишаються 2 з 5-ти...
Loading...
-
при перезавантаженн. зникають мови, залишаються 2 з 5-ти... - Similar Threads - при перезавантаженн зникають
-
Чи зберігається ліцензія Microsoft при експорті б.в техніки з голограмою Microsoft?
in Windows 10 GamingЧи зберігається ліцензія Microsoft при експорті б.в техніки з голограмою Microsoft?: Якщо я купив б.у ноутбук з іншої країни видно по додатковому гравіюванню клавіатури. Встановив з офіційного сайту Windows 10 і обновив через Windows Update до 11 версії чи втратив я ліцензію. Во властивостях Windows в розділі "Активація" маю напис: "Windows активовано за... -
Чи зберігається ліцензія Microsoft при експорті б.в техніки з голограмою Microsoft?
in Windows 10 Software and AppsЧи зберігається ліцензія Microsoft при експорті б.в техніки з голограмою Microsoft?: Якщо я купив б.у ноутбук з іншої країни видно по додатковому гравіюванню клавіатури. Встановив з офіційного сайту Windows 10 і обновив через Windows Update до 11 версії чи втратив я ліцензію. Во властивостях Windows в розділі "Активація" маю напис: "Windows активовано за... -
При скачуванні Realtek Audio Control Вилазить помилка 0x803FB005 з іншими програмами такої...
in Windows 10 Software and AppsПри скачуванні Realtek Audio Control Вилазить помилка 0x803FB005 з іншими програмами такої...: В мене проводні навушники redragon diomedes в них зламався провід, я купив новий звук є але не працює мікрофон, я знайшов рішення по гайдам з ютубу, там потрібна програма Realtek Audio Control яку як я зрозумів неможлово скачати окрім як в microsoft store там визалить... -
При скачуванні Realtek Audio Control Вилазить помилка 0x803FB005 з іншими програмами такої...
in Windows 10 GamingПри скачуванні Realtek Audio Control Вилазить помилка 0x803FB005 з іншими програмами такої...: В мене проводні навушники redragon diomedes в них зламався провід, я купив новий звук є але не працює мікрофон, я знайшов рішення по гайдам з ютубу, там потрібна програма Realtek Audio Control яку як я зрозумів неможлово скачати окрім як в microsoft store там визалить... -
Як мені зберегти мої дані при переході з віндовс 11 на 10
in Windows 10 Software and AppsЯк мені зберегти мої дані при переході з віндовс 11 на 10: при переході з віндовс 11 на 10 говориться що ваші файли програми та настройки не збережено оскільки поточну версію віндовс можливо інстальовано в не той каталог.Я можу натиснути тільки на варіант з повним видаленням данних.Як мені розблокувати кнопку для збереження... -
Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в...
in Windows 10 Updates and ActivationВипадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в...: Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в магазині. Що робити? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B2%D0%B8%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%BE%D0%B2/b3dfb991-bf5d-427d-ad95-422e183a23af -
Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в...
in Windows 10 GamingВипадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в...: Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в магазині. Що робити? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B2%D0%B8%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%BE%D0%B2/b3dfb991-bf5d-427d-ad95-422e183a23af -
in Windows 10 Software and AppsВипадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в...: Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в магазині. Що робити? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B2%D0%B8%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%BE%D0%B2/b3dfb991-bf5d-427d-ad95-422e183a23af -
при перезавантаженн. зникають мови, залишаються 2 з 5-ти...
in Windows 10 Software and Appsпри перезавантаженн. зникають мови, залишаються 2 з 5-ти...: при перезавантаженн. зникають мови, залишаються 2 з 5-ти... https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%BF%D1%80%D0%B8/84206d70-eeba-490d-bc17-b50ec60a2e55