Windows 10: При використанні мікрофонупрограмами або іграми всі звуки пропадають

Discus and support При використанні мікрофонупрограмами або іграми всі звуки пропадають in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Після останнього оновлення віндовс 11 у мене злетіли всі налаштування і коли я майже все повернув зайшов в голосовий канал діскорда і звук пісні на... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Данило Серединський, Jan 8, 2025.

1. При використанні мікрофонупрограмами або іграми всі звуки пропадають

Після останнього оновлення віндовс 11 у мене злетіли всі налаштування і коли я майже все повернув зайшов в голосовий канал діскорда і звук пісні на фоні був як з бочки, я вже не знаю що робити, драйвера останні, частота однакова, правда на мікрофоні вона заблокована і не змінюється, якщо вимкнути мікрофон то звук не зникає і все прекрасно, але це не варіант. До цього все було нормально, гарнітуру не змінюваву мене наушнікі відразу з мікрофоном, і чомусь значок мікрофона змінився.

:)

Данило Серединський, Jan 8, 2025
Thema:

При використанні мікрофонупрограмами або іграми всі звуки пропадають

Loading...
  1. При використанні мікрофонупрограмами або іграми всі звуки пропадають - Similar Threads - При використанні мікрофонупрограмами

2. При використанні мікрофонупрограмами або іграми всі звуки пропадають

in Windows 10 Gaming
    При використанні мікрофонупрограмами або іграми всі звуки пропадають: Після останнього оновлення віндовс 11 у мене злетіли всі налаштування і коли я майже все повернув зайшов в голосовий канал діскорда і звук пісні на фоні був як з бочки, я вже не знаю що робити, драйвера останні, частота однакова, правда на мікрофоні вона заблокована і не...
  3. сворачивается игра при запуске

in Windows 10 Software and Apps
    сворачивается игра при запуске: сворачивается игра при запуске https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D1%81%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%B8%D0%B2/9d0298a5-8894-4f6a-ab65-6dce896592ba
  4. Задержка при передвижении мыши

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Задержка при передвижении мыши: Материнская плата GA-H61M-S2PVУстановил последнюю версию биоса Fid 2014 года, смотрел все настройки и менял их. Смотрел настройки монитора, пробовал разные кабеля и мониторы пробовал другие мышки и на другом ноутбуке и не понимаю в чём проблема. Собирал новый пк на заказ с...
  5. Ошыбка при обновлении

in Windows 10 Gaming
    Ошыбка при обновлении: Ошибка скачивания – 0x800703e7 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%BE%D1%88%D1%8B%D0%B1%D0%BA%D0%B0/8716c250-e415-4976-8283-a274dd55607e
  6. Ошыбка при обновлении

Ошыбка при обновлении: Ошибка скачивания – 0x800703e7 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%BE%D1%88%D1%8B%D0%B1%D0%BA%D0%B0/8716c250-e415-4976-8283-a274dd55607e
  7. Ошибка при загрузке

in Windows 10 Gaming
    Ошибка при загрузке: Здравствуйте! Столкнулся со следующей проблемой: компьютер резко отключился, а после перезагрузки появляется окно с ошибкой, как в прикреплённом фото. В первый раз я переподключил все комплектующие: видеокарту, оперативную память и остальное, поменял батарейку Биоса и всё...
  8. Ошибка при загрузке

Ошибка при загрузке: Здравствуйте! Столкнулся со следующей проблемой: компьютер резко отключился, а после перезагрузки появляется окно с ошибкой, как в прикреплённом фото. В первый раз я переподключил все комплектующие: видеокарту, оперативную память и остальное, поменял батарейку Биоса и всё...
  9. Ошибка при открытии PowerShell

Ошибка при открытии PowerShell: При попытке открыть PowerShell через контекстное меню "Открыть окно PowerShell здесь" возникает ошибка:В строке отсутствует завершающий символ: '. + CategoryInfo : ParserError: : [], ParentContainsErrorRecordException + FullyQualifiedErrorId :...
  10. Звуки системы и японский язык IME

in Windows 10 Customization
    Звуки системы и японский язык IME: Звуки системы ВСЕГДА стремятся ударить меня по ушам, т.к я сижу на 64% громкости общей и 5% громкости звуки системы, но эти звуки бьют меня по ушам каждый раз, когда приходят уведомления и их громкость автоматически и всегда переходит с 5 до максимум, у меня это 64. Даже если...