Windows 10: Problém s aplikáciou Nathimic 64.exe
Discus and support Problém s aplikáciou Nathimic 64.exe in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Ahoj, mám podobný problém s aplikáciou Nathimic. Hlásenie o chybe sa objavuje len po vypnutí počítača, nie po reštarte.Moje hlásenie z histórie... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Peter Csiffári, May 10, 2025 at 2:42 AM.
Thema:
Problém s aplikáciou Nathimic 64.exe
Loading...
-
Problém s aplikáciou Nathimic 64.exe - Similar Threads - Problém aplikáciou Nathimic
-
Problém s aplikáciou Nathimic 64.exe
in Windows 10 GamingProblém s aplikáciou Nathimic 64.exe: Ahoj, mám podobný problém s aplikáciou Nathimic. Hlásenie o chybe sa objavuje len po vypnutí počítača, nie po reštarte.Moje hlásenie z histórie spoľahlivosti je nasledovné:Názov chybnej aplikácie: NahimicSvc64.exe, verzia: 2.8.2.0, časová značka: 0x666c50f8Názov modulu s... -
MUI problém
in Windows 10 GamingMUI problém: Nechce prijať heslo do Windows 11 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mui-probl%C3%A9m/feda4ef0-dbd5-4eca-8633-4452bb7d519c -
MUI problém
in Windows 10 Software and AppsMUI problém: Nechce prijať heslo do Windows 11 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mui-probl%C3%A9m/feda4ef0-dbd5-4eca-8633-4452bb7d519c -
Problém s tisknutím v excelu na šířku
in Windows 10 GamingProblém s tisknutím v excelu na šířku: Mám excel při tisku nastavený na šířku, tiskárnu mám taky nastavenou na šířku. Přesto se dokument vytiskne na výšku. Z jiného počítače na stejné tiskárně je bez jakékoliv změny vytištěný správně na šířku. Kde mám prosím problém v nastavení ?Děkuji vám... -
Problém s tisknutím v excelu na šířku
in Windows 10 Software and AppsProblém s tisknutím v excelu na šířku: Mám excel při tisku nastavený na šířku, tiskárnu mám taky nastavenou na šířku. Přesto se dokument vytiskne na výšku. Z jiného počítače na stejné tiskárně je bez jakékoliv změny vytištěný správně na šířku. Kde mám prosím problém v nastavení ?Děkuji vám... -
UNSUPPORTED 64 BIT EXE FILES KEEP APPEARING!
in Windows 10 Software and AppsUNSUPPORTED 64 BIT EXE FILES KEEP APPEARING!: I installed forza horizon as a cracked version. But i was unable to open it as it kept showing the error " file not located in library " and another error " not supported with 64 bit version" . So AFTER A FEW ATTEMPTS TO LAUNCH IT, I DELETED IT. But now i keep getting these... -
Problém s editorem registru.
in Windows 10 GamingProblém s editorem registru.: Dobrý den na počítači s Windows 11 jsem na běžném účtu s Editorem Registru spuštěným jako správce díky tomu že vím heslo správce zneviditelnil jediný exsistující účet správce. Jak to mám vrátit zpět z běžného účtu, když je všude účet správce neviditelný?... -
Problém s editorem registru.
in Windows 10 Software and AppsProblém s editorem registru.: Dobrý den na počítači s Windows 11 jsem na běžném účtu s Editorem Registru spuštěným jako správce díky tomu že vím heslo správce zneviditelnil jediný exsistující účet správce. Jak to mám vrátit zpět z běžného účtu, když je všude účet správce neviditelný?... -
32 or 64-bit exe-file?
in Windows 10 Software and Apps32 or 64-bit exe-file?: There are two questions: first - how can I find out which version the application is? I mean 64 or 32-bit version. There is the simple command "file" in UNIX/Linux, does Windows have something similar? Thanks. Second - I've bought the computer with Win10 which already was...