Windows 10: Problém s tisknutím v excelu na šířku
Discus and support Problém s tisknutím v excelu na šířku in Windows 10 Gaming to solve the problem; Mám excel při tisku nastavený na šířku, tiskárnu mám taky nastavenou na šířku. Přesto se dokument vytiskne na výšku. Z jiného počítače na stejné... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Vaclav Pelnar, Feb 12, 2025.
Thema:
Problém s tisknutím v excelu na šířku
Loading...
-
Problém s tisknutím v excelu na šířku - Similar Threads - Problém tisknutím excelu
-
Hláška na úvodní stránce co s tím?
in Windows 10 GamingHláška na úvodní stránce co s tím?: Na úvodní stránce se mi objevila hláška Několikrát jste zadali nesprávný PIN Chcete-li to zkusit znovu, zadejte níže A1B2C3.Na heslo to nereaguje a žádný pin nastavený nemám... -
in Windows Hello & LockscreenHláška na úvodní stránce co s tím?: Na úvodní stránce se mi objevila hláška Několikrát jste zadali nesprávný PIN Chcete-li to zkusit znovu, zadejte níže A1B2C3.Na heslo to nereaguje a žádný pin nastavený nemám... -
in Windows 10 Software and AppsHláška na úvodní stránce co s tím?: Na úvodní stránce se mi objevila hláška Několikrát jste zadali nesprávný PIN Chcete-li to zkusit znovu, zadejte níže A1B2C3.Na heslo to nereaguje a žádný pin nastavený nemám... -
MUI problém
in Windows 10 GamingMUI problém: Nechce prijať heslo do Windows 11 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mui-probl%C3%A9m/feda4ef0-dbd5-4eca-8633-4452bb7d519c -
MUI problém
in Windows 10 Software and AppsMUI problém: Nechce prijať heslo do Windows 11 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mui-probl%C3%A9m/feda4ef0-dbd5-4eca-8633-4452bb7d519c -
Problém s tisknutím v excelu na šířku
in Windows 10 Software and AppsProblém s tisknutím v excelu na šířku: Mám excel při tisku nastavený na šířku, tiskárnu mám taky nastavenou na šířku. Přesto se dokument vytiskne na výšku. Z jiného počítače na stejné tiskárně je bez jakékoliv změny vytištěný správně na šířku. Kde mám prosím problém v nastavení ?Děkuji vám... -
Webové stránky sa na notebooku Lenovo Legion 5 s Windows 11 Home zobrazujú v opačných...
in Windows 10 GamingWebové stránky sa na notebooku Lenovo Legion 5 s Windows 11 Home zobrazujú v opačných...: Web pages are displayed in reverse colors on my Lenovo Legion 5 laptop with Windows 11 Home - netive. How to fix/change this?Webové stránky sa na notebooku Lenovo Legion 5 s Windows 11 Home zobrazujú v opačných farbách - netív. Ako to opraviť/zmeniť?... -
Problém s editorem registru.
in Windows 10 GamingProblém s editorem registru.: Dobrý den na počítači s Windows 11 jsem na běžném účtu s Editorem Registru spuštěným jako správce díky tomu že vím heslo správce zneviditelnil jediný exsistující účet správce. Jak to mám vrátit zpět z běžného účtu, když je všude účet správce neviditelný?... -
Problém s editorem registru.
in Windows 10 Software and AppsProblém s editorem registru.: Dobrý den na počítači s Windows 11 jsem na běžném účtu s Editorem Registru spuštěným jako správce díky tomu že vím heslo správce zneviditelnil jediný exsistující účet správce. Jak to mám vrátit zpět z běžného účtu, když je všude účet správce neviditelný?...