Windows 10: Problem z aktualizacja Windowsa update

Discus and support Problem z aktualizacja Windowsa update in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; mam problem z aktualizacją windowsa Na Twoim urządzeniu brakuje ważnych poprawek związanych zabezpieczeniami i jakością. DISM DismHostLib: Failed to... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Mateusz Abramowicz, Oct 16, 2023.

1. Problem z aktualizacja Windowsa update

mam problem z aktualizacją windowsa Na Twoim urządzeniu brakuje ważnych poprawek związanych zabezpieczeniami i jakością. DISM DismHostLib: Failed to create dismhost. DIS M DismHostLib: Failed to createdismhost.exe servicing process.. DISM DISM Manager: PID=7700 TID=3036 A problem ocurred loading the image session. Retrying... - CDISMManager::CreateImageSessionhr:0x80070002. exe servicing process.DISM DISM Manager: PID=7700 TID=3036 Failed to create Dism Image Session in host. - CDISMManager::LoadRemoteImageSessionhr:0x80070002. 2023-10-16 20:21:07, Error DISM

:)

Mateusz Abramowicz, Oct 16, 2023
  2. cariagge Win User

Nokia Lumia 610 problem z aktualizacja systemu

Cześć . Mam Nokie lunie 610 z windows 7 , już nie wiem gdzie szukać pomocy iż po podłączeniu telefonu do kompa ( orginalnym kablem USB ) pokazuje mi się aktualizacja dostepna ( wersja systemu oeracyjnego 7.10.8779.8 ) klikam aktualizuj ale nic to nie
    daje pokazuje się taki komunikat ( patrz zrzut ekranu ) klik , i nie wiem co robić . Na stronie win7 nic nie ma ja nawet telefon resetowałam do zera instalowałam nowy program Zune , może
    ktoś umie mi pomóc Problem z aktualizacja Windowsa update :) Będę wdzieczna Problem z aktualizacja Windowsa update ;)

cariagge, Oct 16, 2023
  3. Vodafone K4510-Z Compatibility with Windows10

Hi Andre,

Thanks for posting your query on Microsoft Community.

I would suggest you to uninstall the current driver for Vodafone K4510-Z, download the latest driver from manufacturer’s website and install it in compatibility mode.

Follow the below step.

Step 1: Uninstall Vodafone K4510-Z driver.

• Press Windows key + x and select Program and Feature.

• Select Vodafone K4510-Z.

• Right click and select Uninstall.
    Step 2: Download the latest driver from the manufacturer’s website and install it in compatibility mode.

To run a program in compatibility mode, refer to the below link:

http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/older-programs-compatible-version-windows

Note: Applies to Windows 10 as well.

Hope it helps, reply to us with the status of your issue. We will be happy to assist you.

Santosh_Rai, Oct 16, 2023
  4. Riel Alc Win User

Problem z aktualizacja Windowsa update

How to disappear the Z partition in "This PC"

Hi Disal,

To delete the Z: drive partition, please follow the steps below:

• Press Windows Key + R. Type diskmgmt.msc, then hit
      Enter.
    • Right-click on the partition, then select Delete Volume to delete a partition.

Note: This option deletes every single file on the partition, please be careful when using it.

We also suggest running Microsoft Safety Scanner to scan and protect your computer from any viruses.

Update us with the result.

Riel Alc, Oct 16, 2023
Thema:

Problem z aktualizacja Windowsa update

Loading...
  1. Problem z aktualizacja Windowsa update - Similar Threads - Problem aktualizacja Windowsa

2. Problem z aktualizacja Windowsa update

in Windows 10 Gaming
    Problem z aktualizacja Windowsa update: mam problem z aktualizacją windowsa Na Twoim urządzeniu brakuje ważnych poprawek związanych zabezpieczeniami i jakością. DISM DismHostLib: Failed to create dismhost. DIS M DismHostLib: Failed to createdismhost.exe servicing process.. DISM DISM Manager: PID=7700 TID=3036 A...
  3. Problem z aktualizacja Windowsa update

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Problem z aktualizacja Windowsa update: mam problem z aktualizacją windowsa Na Twoim urządzeniu brakuje ważnych poprawek związanych zabezpieczeniami i jakością. DISM DismHostLib: Failed to create dismhost. DIS M DismHostLib: Failed to createdismhost.exe servicing process.. DISM DISM Manager: PID=7700 TID=3036 A...
  4. Pytanie o reinstalcje z windowsa 11 do windowsa 10

in Windows 10 Gaming
    Pytanie o reinstalcje z windowsa 11 do windowsa 10: Chciałbym się dowiedzieć czy jeśli będe chciał odinstalować system 11 juz po długim czasie i zainstalować system windows 10 ze strony microsoft to czy mój klucz dostępu który poznałem w wierszu poleceń przez komendę będe mógł użyć do aktywacji systemu windows 10?...
  5. Pytanie o reinstalcje z windowsa 11 do windowsa 10

in Windows 10 Software and Apps
    Pytanie o reinstalcje z windowsa 11 do windowsa 10: Chciałbym się dowiedzieć czy jeśli będe chciał odinstalować system 11 juz po długim czasie i zainstalować system windows 10 ze strony microsoft to czy mój klucz dostępu który poznałem w wierszu poleceń przez komendę będe mógł użyć do aktywacji systemu windows 10?...
  6. aktualizacja

in Windows 10 Gaming
    aktualizacja: instaluję aktualizację windows 10 i wiesza się na 31% https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/aktualizacja/4de95f46-963f-4677-965d-2f2318653745
  7. aktualizacja

in Windows 10 Software and Apps
    aktualizacja: instaluję aktualizację windows 10 i wiesza się na 31% https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/aktualizacja/4de95f46-963f-4677-965d-2f2318653745
  8. aktualizacja

9. windowsa update

windowsa update: In no particular order, which of the following steps should a customer perform if they cannot install Windows Updates? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windowsa-update/ef6b2808-3a18-47ea-8a6a-f3a8a071108b
  10. Problem z Windows Update

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Problem z Windows Update: Mam problem z aktualizacją oprogramowania do zintegrawoanej kardy graficznej Intel HD Graphics 630. Według producenta karty moje oprogramowanie jest przestarzałe o dwa lata, niestety windows update twierdzi, że oprogramowanie jest jak najbardziej w porządku i blokuje...