Windows 10: Problem z Dyskiem E na komputerze

Discus and support Problem z Dyskiem E na komputerze in Windows 10 Customization to solve the problem; Witam mam pewien problem dotyczący dysku E kopiowałem filmy i zdjęcia oraz usówałem zdędne pliki i oczywiście lewym przyciskiem myszki otwierałem... Discussion in 'Windows 10 Customization' started by kamil barcikowski, Aug 25, 2020.

1. Problem z Dyskiem E na komputerze

Witam mam pewien problem dotyczący dysku E kopiowałem filmy i zdjęcia oraz usówałem zdędne pliki i oczywiście lewym przyciskiem myszki otwierałem zdjęcie i usuń i nagle dysk zapalił się na czerwono że za mało miejsca przyszła informacja że plik jest za duży do usunięcia a to było tylko zdjęcie i informacja odrazu wyświetliła się czy wymazać całkowicie więc wymazałem jak się okazało prawie wszystko z dysku zostało tylko pare zdjęć filmów i dokumentów czy to da się jakoś odzyskać i dlaczego tak się zrobiło skoro miejsca jeszcze miałem a pozatym ja usówałem a nie wklejałem czemu tak się stało i co moge zrobić z tym problemem dziękuje i pozdrawiam

:)

kamil barcikowski, Aug 25, 2020

2. Witam, chcę zaistalować na komputerze aplikację WINDOWSPHONE ale przekazujecie link uszkodzony, prosze o przekazanie mi dory sprawny link do zainstalowania w/w aplikacji, mam lumię 920

Bardzo prosze o sprawny link na windows 7 w komputerze do zainstalowania aplikacji windowsphone, w/w aplikacja jest mi niezbędna do normalnego funkconowania z lumią 920, dziękuję i pozdrawiam.

Joanna Zwierzchowska, Aug 25, 2020
  3. dlaczego nie moge zalogowac sie na kontomicrosoft przez telefon?

Utworzylam konto na komputerze, ale chcialam pobrac aplikacje ze sklepu windowsa. Aby to zrobić musze najpierw zalogować sie na konto Microsoft. Niestety gdy probuje to zrobić pokazuje mi sie komunikat " Problem podczas logowania. Przepraszamy, ale wystapil
    problem którego przyczyna nie jest nam znana. Moze to byc chwilowy problem ktory ustapi przy ponownej próbie. Jeśli jednak blad będzie się powtarzam przed skontaktowaniem się z obsluga nalezy zanotować poniższy kod bledu pomocny przy rozwiązaniu problem: 0x80048264
    "

EwaEwa1311, Aug 25, 2020
  4. Problem z Dyskiem E na komputerze

mozem vratit spat z win.10 naspat na win8,1?

mozem vratit spat z win.10 naspat na win8,1?

StefanBalala, Aug 25, 2020
Thema:

Problem z Dyskiem E na komputerze

Loading...
  1. Problem z Dyskiem E na komputerze - Similar Threads - Problem Dyskiem komputerze

2. BSOD regularnie co 4 godziny na nowym komputerze

in Windows 10 Gaming
    BSOD regularnie co 4 godziny na nowym komputerze: Witam,Złożyłem tydzień temu komputer jak poniżej: Płyta Asus Tuf Gaming B650M plus WiFiProcesor Ryzen 5 7500FRAM Adata XPG Lancer RGB DDR5 2x16GB6000MHz CL30Chłodzenie Endorfy Navis F240 ARGBDysk LEXAR NM710 1TB SSDKarta Graficzna PowerColor RX 7700 XT Hellhound Obudowa...
  3. BSOD regularnie co 4 godziny na nowym komputerze

in Windows 10 Software and Apps
    BSOD regularnie co 4 godziny na nowym komputerze: Witam,Złożyłem tydzień temu komputer jak poniżej: Płyta Asus Tuf Gaming B650M plus WiFiProcesor Ryzen 5 7500FRAM Adata XPG Lancer RGB DDR5 2x16GB6000MHz CL30Chłodzenie Endorfy Navis F240 ARGBDysk LEXAR NM710 1TB SSDKarta Graficzna PowerColor RX 7700 XT Hellhound Obudowa...
  4. Problem z kontem dziecka w aplikacji xbox na tym samym komputerze nie mogę udostępnić gier...

in Windows 10 Gaming
    Problem z kontem dziecka w aplikacji xbox na tym samym komputerze nie mogę udostępnić gier...: Cześć.Mam problem, posiadam aplikacje Xbox Game Pass Ultimate ale nie posiadam konsoli xbox mamy tylko komputer stacjonarny z systemem windows 11, mój syn korzysta z tego samego komputera co ja ale ma swoje konto jest dodany do Microsoft Family gdzie mogę zarządzać jego...
  5. Problem z kontem dziecka w aplikacji xbox na tym samym komputerze nie mogę udostępnić gier...

Problem z kontem dziecka w aplikacji xbox na tym samym komputerze nie mogę udostępnić gier...: Cześć.Mam problem, posiadam aplikacje Xbox Game Pass Ultimate ale nie posiadam konsoli xbox mamy tylko komputer stacjonarny z systemem windows 11, mój syn korzysta z tego samego komputera co ja ale ma swoje konto jest dodany do Microsoft Family gdzie mogę zarządzać jego...
  6. Problem z aplikacja OneDrive na komputerze.

in Windows 10 Gaming
    Problem z aplikacja OneDrive na komputerze.: Mam problem z aplikacja na komputer OneDrive. Próbowałam już wszystkiego, ale nic nie pomogło. Otóż przez przeglądarkę, czy na telefonie normalnie mogę sie zalogować do OneDrive, Ale jak chce to zrobić na apce komputerowej to wyskakuje białe okno w momencie kiedy powinny się...
  7. Problem z aplikacja OneDrive na komputerze.

Problem z aplikacja OneDrive na komputerze.: Mam problem z aplikacja na komputer OneDrive. Próbowałam już wszystkiego, ale nic nie pomogło. Otóż przez przeglądarkę, czy na telefonie normalnie mogę sie zalogować do OneDrive, Ale jak chce to zrobić na apce komputerowej to wyskakuje białe okno w momencie kiedy powinny się...
  8. dlaczego nie moge zalogować się do onedrive na komputerze a na stronie mogę?

dlaczego nie moge zalogować się do onedrive na komputerze a na stronie mogę?: screnshoty błędu https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/dlaczego-nie-moge-zalogowa%C4%87-si%C4%99-do/12fee901-2b76-4b3f-bd0f-f83ae5047893
  9. dlaczego nie moge zalogować się do onedrive na komputerze a na stronie mogę?

in Windows 10 Network and Sharing
    dlaczego nie moge zalogować się do onedrive na komputerze a na stronie mogę?: screnshoty błędu https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/dlaczego-nie-moge-zalogowa%C4%87-si%C4%99-do/12fee901-2b76-4b3f-bd0f-f83ae5047893
  10. Problem z pobieraniem gier z microsoft store na windows 10

in Microsoft Windows 10 Store
    Problem z pobieraniem gier z microsoft store na windows 10: Witam, mam problem z pobieraniem gier z windows store. Gdy wybiorę dysk na którym chce zainstalować gre, pokazuje się komunikat ,,Rozpoczynanie pobierania" i później nic się nie dzieje. Zostawiłem komputer na kilka godzin i dalej było to samo. Spróbowałem zainstalować...