Windows 10: problem z dźwiękiem w słuchawkach

Discus and support problem z dźwiękiem w słuchawkach in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; zmieniłem częstotliwość w właściwościach słuchawek razer kraken przewodowe próbując naprawić jeden problem ale po tym nie słyszę już nic na tych... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by cosiek44, Feb 28, 2025.

1. cosiek44 Win User

problem z dźwiękiem w słuchawkach

zmieniłem częstotliwość w właściwościach słuchawek razer kraken przewodowe próbując naprawić jeden problem ale po tym nie słyszę już nic na tych słuchawkach

:)

cosiek44, Feb 28, 2025

2. Z and W keys stopped working suddenly

The Z and W keys stopped working suddenly on my keyboard I cleaned it but it still doesn't work i also run a keyboard troubleshoot but they say there is no problem all the other keys work just fine , i was playing a game yesterday and suddenly the Z key stopped and shortly after the W key too . What should i do ?

ibrahim elyakoubi, Feb 28, 2025
  3. Ebot121 Win User
    Problem z zapisem w chmurze-Forza Horizon 4

Witam. Mam problem z grą Forza Horizon 4, a dokładnie z zapisem, pewnego dnia gdy chciałem uruchomić grę, po naciśnięciu przycisku start gra wyłącza się i nie pomogła ponowna instalacja gry. Czytając fora doszedłem do wniosku, że jest to problem z moim zapisem, miałem na nim zdobyte 976 aut. Czy jest jakaś opcja odzyskania tego postępu w grze?(Gram na PC)

Ebot121, Feb 28, 2025
  4. problem z dźwiękiem w słuchawkach

Vodafone K4510-Z Compatibility with Windows10

Hi Andre,

Thanks for posting your query on Microsoft Community.

I would suggest you to uninstall the current driver for Vodafone K4510-Z, download the latest driver from manufacturer’s website and install it in compatibility mode.

Follow the below step.

Step 1: Uninstall Vodafone K4510-Z driver.

• Press Windows key + x and select Program and Feature.

• Select Vodafone K4510-Z.

• Right click and select Uninstall.
    Step 2: Download the latest driver from the manufacturer’s website and install it in compatibility mode.

To run a program in compatibility mode, refer to the below link:

Make older apps or programs compatible with the latest version of Windows - Microsoft Support

Note: Applies to Windows 10 as well.

Hope it helps, reply to us with the status of your issue. We will be happy to assist you.

Santosh_Rai, Feb 28, 2025
Thema:

problem z dźwiękiem w słuchawkach

Loading...
  1. problem z dźwiękiem w słuchawkach - Similar Threads - problem dźwiękiem słuchawkach

2. problem z dźwiękiem w słuchawkach

in Windows 10 Gaming
    problem z dźwiękiem w słuchawkach: zmieniłem częstotliwość w właściwościach słuchawek razer kraken przewodowe próbując naprawić jeden problem ale po tym nie słyszę już nic na tych słuchawkach...
  3. Problem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11

in Windows 10 Gaming
    Problem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11: Gdy próbuję wyświetlić bezprzewodowo ekran telefonu na wbudowanej aplikacji Ekran Bezprzewodowy w Windows 11 to na telefonie pisze, że łączy się z komputerem, ale na komputerze nic się nie wyświetla. Mój telefon to Samsung Galaxy A54. Próbowałem już zaktualizować komputer,...
  4. Problem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11

in Windows 10 Software and Apps
    Problem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11: Gdy próbuję wyświetlić bezprzewodowo ekran telefonu na wbudowanej aplikacji Ekran Bezprzewodowy w Windows 11 to na telefonie pisze, że łączy się z komputerem, ale na komputerze nic się nie wyświetla. Mój telefon to Samsung Galaxy A54. Próbowałem już zaktualizować komputer,...
  5. Mikrofon w słuchawkach

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Mikrofon w słuchawkach: Cześć mam problem z słuchawkami nie dziła mi w nich mikrofon jakieś 5 minut temu mi spadły ale słuchawki działają a mikrofon nie co zrobić ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mikrofon-w-s%C5%82uchawkach/69b8883b-1ff9-499d-9dca-9c8126fef0d5
  6. Mikrofon w słuchawkach

in Windows 10 Gaming
    Mikrofon w słuchawkach: Cześć mam problem z słuchawkami nie dziła mi w nich mikrofon jakieś 5 minut temu mi spadły ale słuchawki działają a mikrofon nie co zrobić ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mikrofon-w-s%C5%82uchawkach/69b8883b-1ff9-499d-9dca-9c8126fef0d5
  7. Mikrofon w słuchawkach

8. Symulowanie dźwięku 5.1 podczas odtwarzania filmu z dźwiękiem 2.1

in Windows 10 Gaming
    Symulowanie dźwięku 5.1 podczas odtwarzania filmu z dźwiękiem 2.1: Czy da się zasymulować dźwięk 5.1 podczas odtwarzania filmu z dźwiękiem 2.1?Posiadam głośniki 5.1 oraz kartę dźwiękową, która pozwala to obsłużyć. Część filmów, które będę odtwarzał, będzie w standardzie 5.1.Niemniej jednak, chciałbym, aby podczas odtwarzania filmów z...
  9. Symulowanie dźwięku 5.1 podczas odtwarzania filmu z dźwiękiem 2.1

Symulowanie dźwięku 5.1 podczas odtwarzania filmu z dźwiękiem 2.1: Czy da się zasymulować dźwięk 5.1 podczas odtwarzania filmu z dźwiękiem 2.1?Posiadam głośniki 5.1 oraz kartę dźwiękową, która pozwala to obsłużyć. Część filmów, które będę odtwarzał, będzie w standardzie 5.1.Niemniej jednak, chciałbym, aby podczas odtwarzania filmów z...
  10. Problem z dźwiękiem

in Windows 10 Customization
    Problem z dźwiękiem: Od niedawna mam ogromny problem. Myślałem, że chodzi tylko o aplikację "discord" ale zauważyłem problem również w innych aplikacjach. Mianowicie, kiedy odpalam niektóre aplikacje, to są strasznie głośne, lub w przypadku discorda, kiedy przy którymś otworzeniu aplikacji z...