Windows 10: problem z dźwiękiem w słuchawkach
Discus and support problem z dźwiękiem w słuchawkach in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; zmieniłem częstotliwość w właściwościach słuchawek razer kraken przewodowe próbując naprawić jeden problem ale po tym nie słyszę już nic na tych... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by cosiek44, Feb 28, 2025.
Thema:
problem z dźwiękiem w słuchawkach
Loading...
-
problem z dźwiękiem w słuchawkach - Similar Threads - problem dźwiękiem słuchawkach
-
problem z dźwiękiem w słuchawkach
in Windows 10 Gamingproblem z dźwiękiem w słuchawkach: zmieniłem częstotliwość w właściwościach słuchawek razer kraken przewodowe próbując naprawić jeden problem ale po tym nie słyszę już nic na tych słuchawkach... -
Problem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11
in Windows 10 GamingProblem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11: Gdy próbuję wyświetlić bezprzewodowo ekran telefonu na wbudowanej aplikacji Ekran Bezprzewodowy w Windows 11 to na telefonie pisze, że łączy się z komputerem, ale na komputerze nic się nie wyświetla. Mój telefon to Samsung Galaxy A54. Próbowałem już zaktualizować komputer,... -
Problem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11
in Windows 10 Software and AppsProblem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11: Gdy próbuję wyświetlić bezprzewodowo ekran telefonu na wbudowanej aplikacji Ekran Bezprzewodowy w Windows 11 to na telefonie pisze, że łączy się z komputerem, ale na komputerze nic się nie wyświetla. Mój telefon to Samsung Galaxy A54. Próbowałem już zaktualizować komputer,... -
Mikrofon w słuchawkach
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingMikrofon w słuchawkach: Cześć mam problem z słuchawkami nie dziła mi w nich mikrofon jakieś 5 minut temu mi spadły ale słuchawki działają a mikrofon nie co zrobić ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mikrofon-w-s%C5%82uchawkach/69b8883b-1ff9-499d-9dca-9c8126fef0d5 -
Mikrofon w słuchawkach
in Windows 10 GamingMikrofon w słuchawkach: Cześć mam problem z słuchawkami nie dziła mi w nich mikrofon jakieś 5 minut temu mi spadły ale słuchawki działają a mikrofon nie co zrobić ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mikrofon-w-s%C5%82uchawkach/69b8883b-1ff9-499d-9dca-9c8126fef0d5 -
Mikrofon w słuchawkach
in Windows 10 Software and AppsMikrofon w słuchawkach: Cześć mam problem z słuchawkami nie dziła mi w nich mikrofon jakieś 5 minut temu mi spadły ale słuchawki działają a mikrofon nie co zrobić ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mikrofon-w-s%C5%82uchawkach/69b8883b-1ff9-499d-9dca-9c8126fef0d5 -
Symulowanie dźwięku 5.1 podczas odtwarzania filmu z dźwiękiem 2.1
in Windows 10 GamingSymulowanie dźwięku 5.1 podczas odtwarzania filmu z dźwiękiem 2.1: Czy da się zasymulować dźwięk 5.1 podczas odtwarzania filmu z dźwiękiem 2.1?Posiadam głośniki 5.1 oraz kartę dźwiękową, która pozwala to obsłużyć. Część filmów, które będę odtwarzał, będzie w standardzie 5.1.Niemniej jednak, chciałbym, aby podczas odtwarzania filmów z... -
Symulowanie dźwięku 5.1 podczas odtwarzania filmu z dźwiękiem 2.1
in Windows 10 Software and AppsSymulowanie dźwięku 5.1 podczas odtwarzania filmu z dźwiękiem 2.1: Czy da się zasymulować dźwięk 5.1 podczas odtwarzania filmu z dźwiękiem 2.1?Posiadam głośniki 5.1 oraz kartę dźwiękową, która pozwala to obsłużyć. Część filmów, które będę odtwarzał, będzie w standardzie 5.1.Niemniej jednak, chciałbym, aby podczas odtwarzania filmów z... -
Problem z dźwiękiem
in Windows 10 CustomizationProblem z dźwiękiem: Od niedawna mam ogromny problem. Myślałem, że chodzi tylko o aplikację "discord" ale zauważyłem problem również w innych aplikacjach. Mianowicie, kiedy odpalam niektóre aplikacje, to są strasznie głośne, lub w przypadku discorda, kiedy przy którymś otworzeniu aplikacji z...