Windows 10: problem z instalacja win longhorn
Discus and support problem z instalacja win longhorn in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Hej mam problem z instalacją win longhorn bo normal ten ekran gdzie jest instal windows longhorn dziala ale kiedy chce zainstalowac to sie nie chce... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Warrior, Dec 24, 2023.
Thema:
problem z instalacja win longhorn
Loading...
-
problem z instalacja win longhorn - Similar Threads - problem instalacja longhorn
-
problem z aktywacja
in Windows 10 Gamingproblem z aktywacja: 0xc004f211 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/problem-z-aktywacja/ca2012d6-e34d-4bb7-a582-9e5816a4b5fc -
Problem z laptopem.
in Windows 10 GamingProblem z laptopem.: Witam, Mam problem z moim laptopem, otóż gdy gram sobie w grę różnie jakaś zatrzymuje się obraz, słyszę odgłosy z gry po czym laptop włącza się ponownie..Czy mógłby ktoś pomóc?... -
problem z instalacja win longhorn
in Windows 10 Gamingproblem z instalacja win longhorn: Hej mam problem z instalacją win longhorn bo normal ten ekran gdzie jest instal windows longhorn dziala ale kiedy chce zainstalowac to sie nie chce uruchomic wiem ze wsparcie zostalo zakonczone ale jestem fanem starych windows pls pomozcie... -
Problem z dwm.exe
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingProblem z dwm.exe: Zauwarzyłem, że proces menadżer okien pulpitu w bardzo dużym stopniu obciąża moją kartę graficznąprzy otwartych 2 oknach na 2 monitorach 2k i full hd. Chciałbym to naprawić.... -
Problem z pobieraniem
in Windows 10 GamingProblem z pobieraniem: Mam problem podczas zainstalowania gry wyskakuje mi taki błąd. Jak to naprawić? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/problem-z-pobieraniem/312af6f1-359a-44bf-a3c0-4a509463e41a -
Problem z pobieraniem
in Windows 10 Software and AppsProblem z pobieraniem: Mam problem podczas zainstalowania gry wyskakuje mi taki błąd. Jak to naprawić? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/problem-z-pobieraniem/312af6f1-359a-44bf-a3c0-4a509463e41a -
problem z klawiatura
in Windows 10 Drivers and Hardwareproblem z klawiatura: hej mam problem z przyciskami na klawiaturze . nie dzialaja wszystkie przyciski mam dwie klawiatury sa w 100 sprawne ale cos kliklem na komputerze kombinacja przyciskow i brak klawiszy ; rt fg zxcv oraz przycisk ESC oraz ENTER . klawiatury podlaczalem pod inne... -
instalacja aktulizacji Insider Preview
in Windows 10 Installation and Upgradeinstalacja aktulizacji Insider Preview: PL Więc tak chciałem zaktulizować windows 10 do wersji 19h1 insider preview ale nie mogę z powodu że wyskakuję info. odnośnie tego że "Mimo rejestracji w Insider preview nie można zainstalować aktulizacji i że nie jest uprawnione do instalacji tej kompilacji" proszę o... -
instalacja win 10 64 bity
in Windows 10 Installation and Upgradeinstalacja win 10 64 bity: Mam zainstalowany najnowszy win 10 32 bitowy,chciałbym zainstalować win 10 64 bitowy,pamięć ram 3 GB dysk SSD, procesor 64. Proszę o w miarę dokładną poradę, jestem słabo doszkolony(samouczek). Z góry dziękuję za rady. Pozdrawiam.