Windows 10: problem z instalacja win longhorn

Discus and support problem z instalacja win longhorn in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Hej mam problem z instalacją win longhorn bo normal ten ekran gdzie jest instal windows longhorn dziala ale kiedy chce zainstalowac to sie nie chce... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Warrior, Dec 24, 2023.

1. Warrior Win User

problem z instalacja win longhorn

Hej mam problem z instalacją win longhorn bo normal ten ekran gdzie jest instal windows longhorn dziala ale kiedy chce zainstalowac to sie nie chce uruchomic wiem ze wsparcie zostalo zakonczone ale jestem fanem starych windows pls pomozcie

:)

Warrior, Dec 24, 2023

2. How do I delete Windows Longhorn DDK driver pkg?

Trying to eliminate incompatible drivers and I've still got 2 left on the list. One is for a 10+yr-old WD Passport Essential external hard drive and the other is Windows Longhorn DDK driver pkg. I'm not very tech savvy, so I need step by step instructions to get rid of the Longhorn DDK please.

TimGeissinger, Dec 24, 2023
  3. Kłopot z instalacją aplikacji

Mam kłopot z Instalacja Aplikacji Lumia 530. Informacja jaka otrzymuje co ma przyczyny do Blad 80070490. Zaznaczam ZE MAM zainstalowane Konto Microsoft na Tym Telefonie.

Pozdrawiam

ZK

Zbigniew Kajser, Dec 24, 2023
  4. problem z instalacja win longhorn

Vodafone K4510-Z Compatibility with Windows10

Hi Andre,

Thanks for posting your query on Microsoft Community.

I would suggest you to uninstall the current driver for Vodafone K4510-Z, download the latest driver from manufacturer’s website and install it in compatibility mode.

Follow the below step.

Step 1: Uninstall Vodafone K4510-Z driver.

• Press Windows key + x and select Program and Feature.

• Select Vodafone K4510-Z.

• Right click and select Uninstall.
    Step 2: Download the latest driver from the manufacturer’s website and install it in compatibility mode.

To run a program in compatibility mode, refer to the below link:

Make older apps or programs compatible with Windows - Microsoft Support

Note: Applies to Windows 10 as well.

Hope it helps, reply to us with the status of your issue. We will be happy to assist you.

Santosh_Rai, Dec 24, 2023
Thema:

problem z instalacja win longhorn

Loading...
  1. problem z instalacja win longhorn - Similar Threads - problem instalacja longhorn

2. problem z aktywacja

in Windows 10 Gaming
    problem z aktywacja: 0xc004f211 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/problem-z-aktywacja/ca2012d6-e34d-4bb7-a582-9e5816a4b5fc
  3. Problem z laptopem.

in Windows 10 Gaming
    Problem z laptopem.: Witam, Mam problem z moim laptopem, otóż gdy gram sobie w grę różnie jakaś zatrzymuje się obraz, słyszę odgłosy z gry po czym laptop włącza się ponownie..Czy mógłby ktoś pomóc?...
  4. problem z instalacja win longhorn

in Windows 10 Gaming
    problem z instalacja win longhorn: Hej mam problem z instalacją win longhorn bo normal ten ekran gdzie jest instal windows longhorn dziala ale kiedy chce zainstalowac to sie nie chce uruchomic wiem ze wsparcie zostalo zakonczone ale jestem fanem starych windows pls pomozcie...
  5. Problem z dwm.exe

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Problem z dwm.exe: Zauwarzyłem, że proces menadżer okien pulpitu w bardzo dużym stopniu obciąża moją kartę graficznąprzy otwartych 2 oknach na 2 monitorach 2k i full hd. Chciałbym to naprawić....
  6. Problem z pobieraniem

in Windows 10 Gaming
    Problem z pobieraniem: Mam problem podczas zainstalowania gry wyskakuje mi taki błąd. Jak to naprawić? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/problem-z-pobieraniem/312af6f1-359a-44bf-a3c0-4a509463e41a
  7. Problem z pobieraniem

in Windows 10 Software and Apps
    Problem z pobieraniem: Mam problem podczas zainstalowania gry wyskakuje mi taki błąd. Jak to naprawić? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/problem-z-pobieraniem/312af6f1-359a-44bf-a3c0-4a509463e41a
  8. problem z klawiatura

in Windows 10 Drivers and Hardware
    problem z klawiatura: hej mam problem z przyciskami na klawiaturze . nie dzialaja wszystkie przyciski mam dwie klawiatury sa w 100 sprawne ale cos kliklem na komputerze kombinacja przyciskow i brak klawiszy ; rt fg zxcv oraz przycisk ESC oraz ENTER . klawiatury podlaczalem pod inne...
  9. instalacja aktulizacji Insider Preview

in Windows 10 Installation and Upgrade
    instalacja aktulizacji Insider Preview: PL Więc tak chciałem zaktulizować windows 10 do wersji 19h1 insider preview ale nie mogę z powodu że wyskakuję info. odnośnie tego że "Mimo rejestracji w Insider preview nie można zainstalować aktulizacji i że nie jest uprawnione do instalacji tej kompilacji" proszę o...
  10. instalacja win 10 64 bity

in Windows 10 Installation and Upgrade
    instalacja win 10 64 bity: Mam zainstalowany najnowszy win 10 32 bitowy,chciałbym zainstalować win 10 64 bitowy,pamięć ram 3 GB dysk SSD, procesor 64. Proszę o w miarę dokładną poradę, jestem słabo doszkolony(samouczek). Z góry dziękuję za rady. Pozdrawiam.