Windows 10: Problem z jasnością i kontrastem w systemie Windows 10.

Discus and support Problem z jasnością i kontrastem w systemie Windows 10. in Windows 10 Gaming to solve the problem; Witam,Mam pewien problem, otóż od pewnego czasu coś zmieniło się w grafice na moim komputerze. Mianowicie problem polega na tym, iż kontrast i jasność... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Jakub Szczepan, Dec 21, 2022.

1. Problem z jasnością i kontrastem w systemie Windows 10.

Witam,Mam pewien problem, otóż od pewnego czasu coś zmieniło się w grafice na moim komputerze. Mianowicie problem polega na tym, iż kontrast i jasność drastycznie uległy pogorszeniu. Na filmach czy w grach gdy jest moment gdzie jest ciemno, wszystko zlewa się i praktycznie nic nie widać oprócz małych detali. Aktualizowałem sterowniki, kombinowałem przy ustawieniach monitora Jasność i kontrast są ustawione na 100 procent a nawet skalibrowałem profil kolorów, który sprawił że parę rzeczy stało się jaśniejsze aczkolwiek straciło na jakości. Domyślam się że problem może tkwić w żywotności karty

:)

Jakub Szczepan, Dec 21, 2022

2. Po najnowszej aktualizacji systemu windows 10 do wer.1903 przestała mi działać karta grafiki nivdia

Po najnowszej aktualizacji systemu windows 10 do wer.1903 przestała mi działać karta grafiki nivdia nie mogż zainstalować do mojej karty geforce GTX 870 M żadnych sterowników w systemie proszę o jakąś
    pomoc wcześnie od prawie 4 lat w różnych wcześniejszych wersjach widowsa 10 nie było problemu z tym ,teraz w win 1903 kartę grafiki mam nie widzoczną w systemie a sterowniki mi nie działają i nie chcą się wogóle zainstalować w systemie

HenryBorlandi, Dec 21, 2022
  3. Po najnowszej aktualizacji systemu windows 10 do wer.1903 przestała mi działać karta grafiki nivdia

Po najnowszej aktualizacji systemu windows 10 do wer.1903 przestała mi działać karta grafiki nivdia nie mogż zainstalować do mojej karty geforce GTX 870 M żadnych sterowników w systemie proszę o jakąś
    pomoc wcześnie od prawie 4 lat w różnych wcześniejszych wersjach widowsa 10 nie było problemu z tym ,teraz w win 1903 kartę grafiki mam nie widzoczną w systemie a sterowniki mi nie działają i nie chcą się wogóle zainstalować w systemie

HenryBorlandi, Dec 21, 2022
  4. DaveM121 Win User

Problem z jasnością i kontrastem w systemie Windows 10.

Dziwne zachowanie podczas zamykania

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Cześć Resus901

Jestem Dave, pomogę ci z tym, co wskazuje, że może być aktualizacja zablokowana w procesie instalacji.

1
    Kliknij przycisk Start, wpisz winver i naciśnij Enter

W wynikowym oknie dialogowym, jaka wersja nr. i nr kompilacji systemu Windows 10, czy używasz?

2
    Otwórz aplikację Ustawienia (ikona koła zębatego w menu Start)

Przejdź do strony Aktualizacja i zabezpieczenia - Aktualizacje systemu Windows

Jakie aktualizacje są wyświetlane jako oczekujące w systemie?

DaveM121, Dec 21, 2022
Thema:

Problem z jasnością i kontrastem w systemie Windows 10.

Loading...
  1. Problem z jasnością i kontrastem w systemie Windows 10. - Similar Threads - Problem jasnością kontrastem

2. problem z dźwiękiem w słuchawkach

in Windows 10 Gaming
    problem z dźwiękiem w słuchawkach: zmieniłem częstotliwość w właściwościach słuchawek razer kraken przewodowe próbując naprawić jeden problem ale po tym nie słyszę już nic na tych słuchawkach...
  3. problem z dźwiękiem w słuchawkach

in Windows 10 Software and Apps
    problem z dźwiękiem w słuchawkach: zmieniłem częstotliwość w właściwościach słuchawek razer kraken przewodowe próbując naprawić jeden problem ale po tym nie słyszę już nic na tych słuchawkach...
  4. Problem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11

in Windows 10 Gaming
    Problem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11: Gdy próbuję wyświetlić bezprzewodowo ekran telefonu na wbudowanej aplikacji Ekran Bezprzewodowy w Windows 11 to na telefonie pisze, że łączy się z komputerem, ale na komputerze nic się nie wyświetla. Mój telefon to Samsung Galaxy A54. Próbowałem już zaktualizować komputer,...
  5. Problem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11

Problem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11: Gdy próbuję wyświetlić bezprzewodowo ekran telefonu na wbudowanej aplikacji Ekran Bezprzewodowy w Windows 11 to na telefonie pisze, że łączy się z komputerem, ale na komputerze nic się nie wyświetla. Mój telefon to Samsung Galaxy A54. Próbowałem już zaktualizować komputer,...
  6. Problem z zapisem w chmurze-Forza Horizon 4

in Windows 10 Gaming
    Problem z zapisem w chmurze-Forza Horizon 4: Witam. Mam problem z grą Forza Horizon 4, a dokładnie z zapisem, pewnego dnia gdy chciałem uruchomić grę, po naciśnięciu przycisku start gra wyłącza się i nie pomogła ponowna instalacja gry. Czytając fora doszedłem do wniosku, że jest to problem z moim zapisem, miałem na nim...
  7. Problem z zapisem w chmurze-Forza Horizon 4

Problem z zapisem w chmurze-Forza Horizon 4: Witam. Mam problem z grą Forza Horizon 4, a dokładnie z zapisem, pewnego dnia gdy chciałem uruchomić grę, po naciśnięciu przycisku start gra wyłącza się i nie pomogła ponowna instalacja gry. Czytając fora doszedłem do wniosku, że jest to problem z moim zapisem, miałem na nim...
  8. Problem z jasnością i kontrastem w systemie Windows 10.

Problem z jasnością i kontrastem w systemie Windows 10.: Witam,Mam pewien problem, otóż od pewnego czasu coś zmieniło się w grafice na moim komputerze. Mianowicie problem polega na tym, iż kontrast i jasność drastycznie uległy pogorszeniu. Na filmach czy w grach gdy jest moment gdzie jest ciemno, wszystko zlewa się i praktycznie...
  9. Problem z jasnością i kontrastem w systemie Windows 10.

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Problem z jasnością i kontrastem w systemie Windows 10.: Witam,Mam pewien problem, otóż od pewnego czasu coś zmieniło się w grafice na moim komputerze. Mianowicie problem polega na tym, iż kontrast i jasność drastycznie uległy pogorszeniu. Na filmach czy w grach gdy jest moment gdzie jest ciemno, wszystko zlewa się i praktycznie...
  10. Z and W keys stopped working suddenly

in Windows 10 Gaming
    Z and W keys stopped working suddenly: The Z and W keys stopped working suddenly on my keyboard I cleaned it but it still doesn't work i also run a keyboard troubleshoot but they say there is no problem all the other keys work just fine , i was playing a game yesterday and suddenly the Z key stopped and shortly...