Windows 10: Problem z kontem dziecka w aplikacji xbox na tym samym komputerze nie mogę udostępnić gier...
Discus and support Problem z kontem dziecka w aplikacji xbox na tym samym komputerze nie mogę udostępnić gier... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Cześć.Mam problem, posiadam aplikacje Xbox Game Pass Ultimate ale nie posiadam konsoli xbox mamy tylko komputer stacjonarny z systemem windows 11, mój... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by goslo89, Aug 17, 2024.
Thema:
Problem z kontem dziecka w aplikacji xbox na tym samym komputerze nie mogę udostępnić gier...
Loading...
-
Problem z kontem dziecka w aplikacji xbox na tym samym komputerze nie mogę udostępnić gier... - Similar Threads - Problem kontem dziecka
-
Problem z kontem dziecka w aplikacji xbox na tym samym komputerze nie mogę udostępnić gier...
in Windows 10 GamingProblem z kontem dziecka w aplikacji xbox na tym samym komputerze nie mogę udostępnić gier...: Cześć.Mam problem, posiadam aplikacje Xbox Game Pass Ultimate ale nie posiadam konsoli xbox mamy tylko komputer stacjonarny z systemem windows 11, mój syn korzysta z tego samego komputera co ja ale ma swoje konto jest dodany do Microsoft Family gdzie mogę zarządzać jego... -
Problem z aplikacja OneDrive na komputerze.
in Windows 10 GamingProblem z aplikacja OneDrive na komputerze.: Mam problem z aplikacja na komputer OneDrive. Próbowałam już wszystkiego, ale nic nie pomogło. Otóż przez przeglądarkę, czy na telefonie normalnie mogę sie zalogować do OneDrive, Ale jak chce to zrobić na apce komputerowej to wyskakuje białe okno w momencie kiedy powinny się... -
Problem z aplikacja OneDrive na komputerze.
in Windows 10 Software and AppsProblem z aplikacja OneDrive na komputerze.: Mam problem z aplikacja na komputer OneDrive. Próbowałam już wszystkiego, ale nic nie pomogło. Otóż przez przeglądarkę, czy na telefonie normalnie mogę sie zalogować do OneDrive, Ale jak chce to zrobić na apce komputerowej to wyskakuje białe okno w momencie kiedy powinny się... -
Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie
in Windows 10 GamingNie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie: Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-wylogowa%C4%87-z-konta/59077f74-bc42-4f1f-84ce-7ad2734812ec -
dlaczego nie moge zalogować się do onedrive na komputerze a na stronie mogę?
in Windows 10 Gamingdlaczego nie moge zalogować się do onedrive na komputerze a na stronie mogę?: screnshoty błędu https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/dlaczego-nie-moge-zalogowa%C4%87-si%C4%99-do/12fee901-2b76-4b3f-bd0f-f83ae5047893 -
in Windows 10 Software and Appsdlaczego nie moge zalogować się do onedrive na komputerze a na stronie mogę?: screnshoty błędu https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/dlaczego-nie-moge-zalogowa%C4%87-si%C4%99-do/12fee901-2b76-4b3f-bd0f-f83ae5047893 -
in Windows 10 Network and Sharingdlaczego nie moge zalogować się do onedrive na komputerze a na stronie mogę?: screnshoty błędu https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/dlaczego-nie-moge-zalogowa%C4%87-si%C4%99-do/12fee901-2b76-4b3f-bd0f-f83ae5047893 -
Problem z Dyskiem E na komputerze
in Windows 10 CustomizationProblem z Dyskiem E na komputerze: Witam mam pewien problem dotyczący dysku E kopiowałem filmy i zdjęcia oraz usówałem zdędne pliki i oczywiście lewym przyciskiem myszki otwierałem zdjęcie i usuń i nagle dysk zapalił się na czerwono że za mało miejsca przyszła informacja że plik jest za duży do usunięcia a to... -
Nie mogę pobrać aplikacji z Windows store
in Windows 10 Software and AppsNie mogę pobrać aplikacji z Windows store: Cześć, mam problem odnośnie pobierania aplikacji ze sklepu Windowsa, próbując zainstalować jakąkolwiek aplikacje wyskakuje mi błąd "Do otwarcia tego linku ms-windows-store jest potrzebna nowa aplikacja". Kiedy wchodzę na windows store przez przeglądarkę (firefox, na google...