Windows 10: Problem z microsoft store
Discus and support Problem z microsoft store in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Próbuję zainstalować minecrafta z microsot store ale przez dłuższy czas mam ekran z próbą instalacji a minecrafta musiałem odinstalować bo wyświetlał... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Patryk Kulesza, Feb 25, 2025.
Thema:
Problem z microsoft store
Loading...
-
Problem z microsoft store - Similar Threads - Problem microsoft store
-
Problem z microsoft store
in Windows 10 GamingProblem z microsoft store: Próbuję zainstalować minecrafta z microsot store ale przez dłuższy czas mam ekran z próbą instalacji a minecrafta musiałem odinstalować bo wyświetlał mi się błąd z gamecenterhelper.dll... -
problem z aktywacja
in Windows 10 Gamingproblem z aktywacja: 0xc004f211 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/problem-z-aktywacja/ca2012d6-e34d-4bb7-a582-9e5816a4b5fc -
Problem z laptopem.
in Windows 10 GamingProblem z laptopem.: Witam, Mam problem z moim laptopem, otóż gdy gram sobie w grę różnie jakaś zatrzymuje się obraz, słyszę odgłosy z gry po czym laptop włącza się ponownie..Czy mógłby ktoś pomóc?... -
Problem z dwm.exe
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingProblem z dwm.exe: Zauwarzyłem, że proces menadżer okien pulpitu w bardzo dużym stopniu obciąża moją kartę graficznąprzy otwartych 2 oknach na 2 monitorach 2k i full hd. Chciałbym to naprawić.... -
Problem z pobieraniem
in Windows 10 GamingProblem z pobieraniem: Mam problem podczas zainstalowania gry wyskakuje mi taki błąd. Jak to naprawić? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/problem-z-pobieraniem/312af6f1-359a-44bf-a3c0-4a509463e41a -
Problem z pobieraniem
in Windows 10 Software and AppsProblem z pobieraniem: Mam problem podczas zainstalowania gry wyskakuje mi taki błąd. Jak to naprawić? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/problem-z-pobieraniem/312af6f1-359a-44bf-a3c0-4a509463e41a -
PROBLEM Z PROGRAMEM EDYTOR VIDEO MICROSOFT
in Microsoft Windows 10 StorePROBLEM Z PROGRAMEM EDYTOR VIDEO MICROSOFT: Witam... Na komputerze jest dostępny edytor video Microsoft do wykonania prostych filmów... Stworzyłam film składający z kilkunasty filmików, ale całość nie jest płynna... Na każdym filmiku w pewnym momencie obraz się przekształca i zacina. Wygląda to strasznie... Czy wiecie... -
problem z klawiatura
in Windows 10 Drivers and Hardwareproblem z klawiatura: hej mam problem z przyciskami na klawiaturze . nie dzialaja wszystkie przyciski mam dwie klawiatury sa w 100 sprawne ale cos kliklem na komputerze kombinacja przyciskow i brak klawiszy ; rt fg zxcv oraz przycisk ESC oraz ENTER . klawiatury podlaczalem pod inne... -
Problem z pobieraniem gier z microsoft store na windows 10
in Microsoft Windows 10 StoreProblem z pobieraniem gier z microsoft store na windows 10: Witam, mam problem z pobieraniem gier z windows store. Gdy wybiorę dysk na którym chce zainstalować gre, pokazuje się komunikat ,,Rozpoczynanie pobierania" i później nic się nie dzieje. Zostawiłem komputer na kilka godzin i dalej było to samo. Spróbowałem zainstalować...