Windows 10: Problem z odpaleniem gry
Discus and support Problem z odpaleniem gry in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Witam, ostatnio napotkałem problem, ponieważ po kilku miesiącach chciałem włączyć Fortnite, kiedy włączyłeem tę grę moim oczom ukazał się błąd, który... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Mateusz Stach, Jul 10, 2022.
Thema:
Problem z odpaleniem gry
Loading...
-
Problem z odpaleniem gry - Similar Threads - Problem odpaleniem gry
-
problem z aktywacja
in Windows 10 Gamingproblem z aktywacja: 0xc004f211 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/problem-z-aktywacja/ca2012d6-e34d-4bb7-a582-9e5816a4b5fc -
Problem z laptopem.
in Windows 10 GamingProblem z laptopem.: Witam, Mam problem z moim laptopem, otóż gdy gram sobie w grę różnie jakaś zatrzymuje się obraz, słyszę odgłosy z gry po czym laptop włącza się ponownie..Czy mógłby ktoś pomóc?... -
Nie mogę skorzystać z trybu gry dla wielu graczy w Minecraft.
in Windows 10 GamingNie mogę skorzystać z trybu gry dla wielu graczy w Minecraft.: 1.log się do xbox.com za pomocą przeglądarki internetowej.2. Po zalogowaniu kliknij swoje zdjęcie profilowe w prawym górnym rogu. Następnie wybierz profil Xbox.3. W profilu Xbox kliknij ustawienia prywatności4. W ustawieniach prywatności i bezpieczeństwa online kliknij kartę... -
Nie mogę skorzystać z trybu gry dla wielu graczy w Minecraft.
in Windows 10 Software and AppsNie mogę skorzystać z trybu gry dla wielu graczy w Minecraft.: 1.log się do xbox.com za pomocą przeglądarki internetowej.2. Po zalogowaniu kliknij swoje zdjęcie profilowe w prawym górnym rogu. Następnie wybierz profil Xbox.3. W profilu Xbox kliknij ustawienia prywatności4. W ustawieniach prywatności i bezpieczeństwa online kliknij kartę... -
Problem z dwm.exe
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingProblem z dwm.exe: Zauwarzyłem, że proces menadżer okien pulpitu w bardzo dużym stopniu obciąża moją kartę graficznąprzy otwartych 2 oknach na 2 monitorach 2k i full hd. Chciałbym to naprawić.... -
Problem z odpaleniem gry
in Windows 10 GamingProblem z odpaleniem gry: Witam, ostatnio napotkałem problem, ponieważ po kilku miesiącach chciałem włączyć Fortnite, kiedy włączyłeem tę grę moim oczom ukazał się błąd, który nakazuje zainstalować aktualizacje KB4534310, nie mogłem takowej znaleźć, a kiedy znalazłem taką w internecie było ich kilka i... -
Problem z pobieraniem
in Windows 10 GamingProblem z pobieraniem: Mam problem podczas zainstalowania gry wyskakuje mi taki błąd. Jak to naprawić? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/problem-z-pobieraniem/312af6f1-359a-44bf-a3c0-4a509463e41a -
Problem z pobieraniem
in Windows 10 Software and AppsProblem z pobieraniem: Mam problem podczas zainstalowania gry wyskakuje mi taki błąd. Jak to naprawić? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/problem-z-pobieraniem/312af6f1-359a-44bf-a3c0-4a509463e41a -
problem z klawiatura
in Windows 10 Drivers and Hardwareproblem z klawiatura: hej mam problem z przyciskami na klawiaturze . nie dzialaja wszystkie przyciski mam dwie klawiatury sa w 100 sprawne ale cos kliklem na komputerze kombinacja przyciskow i brak klawiszy ; rt fg zxcv oraz przycisk ESC oraz ENTER . klawiatury podlaczalem pod inne...