Windows 10: Problem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11
Discus and support Problem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11 in Windows 10 Gaming to solve the problem; Gdy próbuję wyświetlić bezprzewodowo ekran telefonu na wbudowanej aplikacji Ekran Bezprzewodowy w Windows 11 to na telefonie pisze, że łączy się z... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by -[o_o]-, Nov 18, 2024.
Thema:
Problem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11
Loading...
-
Problem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11 - Similar Threads - Problem wyświetlaniem bezprzewodowym
-
problem z dźwiękiem w słuchawkach
in Windows 10 Gamingproblem z dźwiękiem w słuchawkach: zmieniłem częstotliwość w właściwościach słuchawek razer kraken przewodowe próbując naprawić jeden problem ale po tym nie słyszę już nic na tych słuchawkach... -
problem z dźwiękiem w słuchawkach
in Windows 10 Software and Appsproblem z dźwiękiem w słuchawkach: zmieniłem częstotliwość w właściwościach słuchawek razer kraken przewodowe próbując naprawić jeden problem ale po tym nie słyszę już nic na tych słuchawkach... -
Problem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11
in Windows 10 Software and AppsProblem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11: Gdy próbuję wyświetlić bezprzewodowo ekran telefonu na wbudowanej aplikacji Ekran Bezprzewodowy w Windows 11 to na telefonie pisze, że łączy się z komputerem, ale na komputerze nic się nie wyświetla. Mój telefon to Samsung Galaxy A54. Próbowałem już zaktualizować komputer,... -
Problem z wyświetlaniem bezprzewodowym
in Windows 10 GamingProblem z wyświetlaniem bezprzewodowym: Gdy próbuję wyświetlić ekran telefonu bezprzewodowo na komputerze z systemem Windows 11 za pomocą wbudowanej aplikacji kursor zniknął i nie mogę używać telefonu za pomocą komputera. Jak to naprawić?... -
Problem z wyświetlaniem bezprzewodowym
in Windows 10 Software and AppsProblem z wyświetlaniem bezprzewodowym: Gdy próbuję wyświetlić ekran telefonu bezprzewodowo na komputerze z systemem Windows 11 za pomocą wbudowanej aplikacji kursor zniknął i nie mogę używać telefonu za pomocą komputera. Jak to naprawić?... -
Problem z zapisem w chmurze-Forza Horizon 4
in Windows 10 Software and AppsProblem z zapisem w chmurze-Forza Horizon 4: Witam. Mam problem z grą Forza Horizon 4, a dokładnie z zapisem, pewnego dnia gdy chciałem uruchomić grę, po naciśnięciu przycisku start gra wyłącza się i nie pomogła ponowna instalacja gry. Czytając fora doszedłem do wniosku, że jest to problem z moim zapisem, miałem na nim... -
Problem z jasnością i kontrastem w systemie Windows 10.
in Windows 10 GamingProblem z jasnością i kontrastem w systemie Windows 10.: Witam,Mam pewien problem, otóż od pewnego czasu coś zmieniło się w grafice na moim komputerze. Mianowicie problem polega na tym, iż kontrast i jasność drastycznie uległy pogorszeniu. Na filmach czy w grach gdy jest moment gdzie jest ciemno, wszystko zlewa się i praktycznie... -
in Windows 10 Software and AppsProblem z jasnością i kontrastem w systemie Windows 10.: Witam,Mam pewien problem, otóż od pewnego czasu coś zmieniło się w grafice na moim komputerze. Mianowicie problem polega na tym, iż kontrast i jasność drastycznie uległy pogorszeniu. Na filmach czy w grach gdy jest moment gdzie jest ciemno, wszystko zlewa się i praktycznie... -
in Windows 10 Drivers and HardwareProblem z jasnością i kontrastem w systemie Windows 10.: Witam,Mam pewien problem, otóż od pewnego czasu coś zmieniło się w grafice na moim komputerze. Mianowicie problem polega na tym, iż kontrast i jasność drastycznie uległy pogorszeniu. Na filmach czy w grach gdy jest moment gdzie jest ciemno, wszystko zlewa się i praktycznie...