Windows 10: Проблема з активацією Windows через помилку 0x8007007B

Discus and support Проблема з активацією Windows через помилку 0x8007007B in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Я зіткнувся з проблемою під час спроби активувати Windows на своєму пристрої. Після успішного використання системи протягом кількох місяців з’явилося... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by фембой, Mar 20, 2025.

1. Проблема з активацією Windows через помилку 0x8007007B

Я зіткнувся з проблемою під час спроби активувати Windows на своєму пристрої. Після успішного використання системи протягом кількох місяців з’явилося повідомлення про помилку, і тепер Windows не активована. Повідомлення про помилку: "Не вдалося активувати Windows на цьому пристрої, оскільки не вдалося підключитися до корпоративного сервера активації. Переконайтеся, що пристрій підключено до мережі організації, і спробуйте ще раз. Якщо все одно не вдається активувати систему, зверніться до працівника служби підтримки своєї організації. Код помилки: 0x8007007B."

:)

фембой, Mar 20, 2025

2. windows xp installation and dual core am

could someone please list the steps they follow to install windows with a dual core processor and windows xp service pack to. I'm reletively new to amd dual core and i feel i'm missing a step. All help will be appreciated. thanx

exodusprime1337, Mar 20, 2025
  3. Windows activation, error code 0x8007007B

Hi Padmalochan, my name is Martin and I'm an Independent Advisor. I'll try to help you here.

According to Microsoft, error code 0x8007007B might occur if the KMS client cannot find the KMS SRV resource records in DNS.

To troubleshoot this issue I suggest that you go to the ‘Guidelines for troubleshooting DNS-related activation issues’ and follow the steps

https://docs.microsoft.com/en-us/windows-server...

Martin Jenkinss, Mar 20, 2025
  4. Проблема з активацією Windows через помилку 0x8007007B

0x8007007B

Hi,

Welcome to Microsoft Community and thank you for your interest in Windows 10.

I suggest you to follow the suggestion provided by Edvin Lindkvist replied on August 1, 2015 from the below link and check if it helps.

Redirecting

Hope this information was helpful and do let us know if you need further assistance. We will be glad to assist.

Karthicka_R, Mar 20, 2025
Thema:

Проблема з активацією Windows через помилку 0x8007007B

Loading...
  1. Проблема з активацією Windows через помилку 0x8007007B - Similar Threads - Проблема активацією через

2. Проблема з активацією Windows через помилку 0x8007007B

in Windows 10 Gaming
    Проблема з активацією Windows через помилку 0x8007007B: Я зіткнувся з проблемою під час спроби активувати Windows на своєму пристрої. Після успішного використання системи протягом кількох місяців з’явилося повідомлення про помилку, і тепер Windows не активована. Повідомлення про помилку: "Не вдалося активувати Windows на цьому...
  3. проблема з інсталяцією PC Manager

in Windows 10 Gaming
    проблема з інсталяцією PC Manager: Доброго дня. Як можна інсталювати PC Manager? в Microsoft Store немає активної кнопки для завантаження а на офіційній сторінці написано Незабаром. Я знаходжуся на території Польщі...
  4. Проблема з видаленням PUA:Win32/GameHack

in Windows 10 Gaming
    Проблема з видаленням PUA:Win32/GameHack: Привіт! Сьогодні сканування windows видало таку загрозу: PUA:Win32/GameHack. По вказаному до цієї помилки шляху нічого немає шлях вів до temp, який я повністю очистив. Коли намагався виконувати будь які дії видалення/карантин нічого не допомагало. Як я можу позбутись цієї...
  5. Проблема з видаленням PUA:Win32/GameHack

in Windows 10 Software and Apps
    Проблема з видаленням PUA:Win32/GameHack: Привіт! Сьогодні сканування windows видало таку загрозу: PUA:Win32/GameHack. По вказаному до цієї помилки шляху нічого немає шлях вів до temp, який я повністю очистив. Коли намагався виконувати будь які дії видалення/карантин нічого не допомагало. Як я можу позбутись цієї...
  6. Доброго дня, в мене є проблема з встановленням віндовс 10 через флешку

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Доброго дня, в мене є проблема з встановленням віндовс 10 через флешку: Доброго дня, в мене є проблема з встановленням віндовс 10, через флешку в мене зараз віндовс 7, 4 оперативки 11 DirectX, ну кароче віндовс 10 мав би піти але коли все встановилося і ноутбук перезапускається просо чорний фон та синій логотип віндовса я чекав 1 годину і все...
  7. у мене проблема з віндовс

у мене проблема з віндовс: hello, at first I had problems logging into minecraft, I contacted support to fix it, we tried everything, but unfortunately nothing helped, and they said that it would be better to write to you, that is, to Windows support, because from another PC I have everything working...
  8. у мене проблема з віндовс

in Windows 10 Network and Sharing
    у мене проблема з віндовс: hello, at first I had problems logging into minecraft, I contacted support to fix it, we tried everything, but unfortunately nothing helped, and they said that it would be better to write to you, that is, to Windows support, because from another PC I have everything working...
  9. Як виправити помилку з OneDrive?

in Windows 10 Gaming
    Як виправити помилку з OneDrive?: Що з цим робити? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D1%8F%D0%BA/4b0da844-8784-4d90-8a23-c27148bf2463
  10. Як виправити помилку з OneDrive?

Як виправити помилку з OneDrive?: Що з цим робити? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D1%8F%D0%BA/4b0da844-8784-4d90-8a23-c27148bf2463