Windows 10: Проблема з Trust між доменами.

Discus and support Проблема з Trust між доменами. in Windows 10 Gaming to solve the problem; Суть проблеми:Є домени А і В.Між цими доменами існують відношення довіри, двосторонні.Увімкнена selective authentication.Користувачі домену А можуть... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by HeetsSummerWave, Apr 22, 2025.

1. Проблема з Trust між доменами.

Суть проблеми:Є домени А і В.Між цими доменами існують відношення довіри, двосторонні.Увімкнена selective authentication.Користувачі домену А можуть спокійно "ходити" на термінальний сервер домену В, можуть користуватись файловим сервером домену В.Користувачі домену В роблять те саме в домені А. Це все завдяки Allowed authentication, які я призначив користувачам для кожного потрібного сервера.Але от у чому проблема - користувачі домену А не можуть увійти у застосунки, які використовують доменну авторизацію у домені В. Якщо увімкнути Forest-wide authentication - все шикарно працює, повертаючи н

:)

HeetsSummerWave, Apr 22, 2025
  2. Knoxx29 Win User

Vpn ( trusted Vpn)

Hi everyone.
    I am not an expert about Vpn and that's why I would like to know if someone could list me a few trusted Vpns, I would really appreciate any suggestion/ advice.

Thanks.

Knoxx29, Apr 22, 2025
  3. P4-630 Win User
    Vpn ( trusted Vpn)

Tired of Germany blocking many youtube videos? *Big Grin Проблема з Trust між доменами. :D

P4-630, Apr 22, 2025
  4. John Sarc Win User

Проблема з Trust між доменами.

Bitlocker and Trusted Platform Module problems

We appreciate the screenshot you sent.

This issue usually occurs because the Trusted Platform Module (TPM)
    uses the manufacturer driver and not the Windows built-in Trusted Platform Module driver.

To resolve this, you can manually uninstall and reinstall Trusted Platform Module. To do so, see the steps below:

• Open Device Manager on the device on which you are experiencing the issue
    • Uninstall the Trusted Platform Module driver.

Give us an update after following the troubleshooting steps provided.

John Sarc, Apr 22, 2025
Thema:

Проблема з Trust між доменами.

Loading...
  1. Проблема з Trust між доменами. - Similar Threads - Проблема Trust між

2. Проблема з Trust між доменами.

in Windows 10 Software and Apps
    Проблема з Trust між доменами.: Суть проблеми:Є домени А і В.Між цими доменами існують відношення довіри, двосторонні.Увімкнена selective authentication.Користувачі домену А можуть спокійно "ходити" на термінальний сервер домену В, можуть користуватись файловим сервером домену В.Користувачі домену В роблять...
  3. проблема з інсталяцією PC Manager

in Windows 10 Gaming
    проблема з інсталяцією PC Manager: Доброго дня. Як можна інсталювати PC Manager? в Microsoft Store немає активної кнопки для завантаження а на офіційній сторінці написано Незабаром. Я знаходжуся на території Польщі...
  4. проблема з інсталяцією PC Manager

проблема з інсталяцією PC Manager: Доброго дня. Як можна інсталювати PC Manager? в Microsoft Store немає активної кнопки для завантаження а на офіційній сторінці написано Незабаром. Я знаходжуся на території Польщі...
  5. проблема з інсталяцією PC Manager

in Microsoft Windows 10 Store
  6. Проблема з видаленням PUA:Win32/GameHack

in Windows 10 Gaming
    Проблема з видаленням PUA:Win32/GameHack: Привіт! Сьогодні сканування windows видало таку загрозу: PUA:Win32/GameHack. По вказаному до цієї помилки шляху нічого немає шлях вів до temp, який я повністю очистив. Коли намагався виконувати будь які дії видалення/карантин нічого не допомагало. Як я можу позбутись цієї...
  7. Проблема з видаленням PUA:Win32/GameHack

Проблема з видаленням PUA:Win32/GameHack: Привіт! Сьогодні сканування windows видало таку загрозу: PUA:Win32/GameHack. По вказаному до цієї помилки шляху нічого немає шлях вів до temp, який я повністю очистив. Коли намагався виконувати будь які дії видалення/карантин нічого не допомагало. Як я можу позбутись цієї...
  8. у мене проблема з віндовс

in Windows 10 Gaming
    у мене проблема з віндовс: hello, at first I had problems logging into minecraft, I contacted support to fix it, we tried everything, but unfortunately nothing helped, and they said that it would be better to write to you, that is, to Windows support, because from another PC I have everything working...
  9. у мене проблема з віндовс

у мене проблема з віндовс: hello, at first I had problems logging into minecraft, I contacted support to fix it, we tried everything, but unfortunately nothing helped, and they said that it would be better to write to you, that is, to Windows support, because from another PC I have everything working...
  10. у мене проблема з віндовс

in Windows 10 Network and Sharing