Windows 10: Problemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen
Discus and support Problemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Dzień dobry od dłuszego czasu na moim komputerze występują tak zwane "ekrany śmierci" czyli potocznie mówiąc blueescreeny bardzo mi to utrudnia pracę,... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Patrykkk6534, Jan 31, 2025.
Thema:
Problemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen
Loading...
-
Problemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen - Similar Threads - Problemy ciągłymi ekranami
-
Yazici problemi
in Windows 10 Drivers and HardwareYazici problemi: Merhaba. Canon yazicilarimizin neredeyse tümü kendi kendine 1 sayfa dolu 3 sayfa boş çıktı vermektedir. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/yazici-problemi/31bfcb0d-8d63-4597-a8f8-ecc15fd56a6d -
Problemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen
in Windows 10 GamingProblemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen: Dzień dobry od dłuszego czasu na moim komputerze występują tak zwane "ekrany śmierci" czyli potocznie mówiąc blueescreeny bardzo mi to utrudnia pracę, na komputerze. Poniżej podsyłam pliki które wywołują bluescreeny i mam nadzieję, że dostanę jakiekolwiek wskazówki które... -
Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.
in Windows 10 GamingWitam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.: Potrzebuję pomocy poniżej podsyłam zrzuty ekranu z... -
Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.
in Windows 10 Software and AppsWitam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.: Potrzebuję pomocy poniżej podsyłam zrzuty ekranu z... -
Problemy z Forza Horizon 5, a dokładnie z aktualizacją, pokazuje mi kod : 0x87e00017
in Windows 10 GamingProblemy z Forza Horizon 5, a dokładnie z aktualizacją, pokazuje mi kod : 0x87e00017: Witam, mam problem z Forza Horizon 5, dokładnie taki że jak skończyła się aktualizować to na 100% pokazuje mi że błąd. Próbowałem zrestartować komputer, nic nie dało. Spróbowałem opcji "Weryfikuj i napraw". Nic to nie dało. Czy mógłby ktoś wytłumaczyć czemu mam ten problem z... -
Problemy z Forza Horizon 5, a dokładnie z aktualizacją, pokazuje mi kod : 0x87e00017
in Windows 10 Software and AppsProblemy z Forza Horizon 5, a dokładnie z aktualizacją, pokazuje mi kod : 0x87e00017: Witam, mam problem z Forza Horizon 5, dokładnie taki że jak skończyła się aktualizować to na 100% pokazuje mi że błąd. Próbowałem zrestartować komputer, nic nie dało. Spróbowałem opcji "Weryfikuj i napraw". Nic to nie dało. Czy mógłby ktoś wytłumaczyć czemu mam ten problem z... -
in Windows 10 CustomizationProblemy z Forza Horizon 5, a dokładnie z aktualizacją, pokazuje mi kod : 0x87e00017: Witam, mam problem z Forza Horizon 5, dokładnie taki że jak skończyła się aktualizować to na 100% pokazuje mi że błąd. Próbowałem zrestartować komputer, nic nie dało. Spróbowałem opcji "Weryfikuj i napraw". Nic to nie dało. Czy mógłby ktoś wytłumaczyć czemu mam ten problem z... -
problemi driver
in Windows 10 BSOD Crashes and Debuggingproblemi driver: Dopo una schermata bsod ho eseguito il comando "verifier" per vedere se era colpa di qualche driver ... il pc ha continuato a darmi sempre schermate bsod ad ogni avvio impedendomi l'accesso al sistema finché non ha eseguito automaticamente una riparazione punto di ripristino.... -
Problem z bluescreen pendrive
in Windows 10 Drivers and HardwareProblem z bluescreen pendrive: Witam, mam problem z pendrivem. Otóż, gdy podłączam te urządzenie do laptopa to wywala bluescreena. Próbowałem na dwóch laptopach i to samo jest. Dodam, iż wczoraj jeszcze pendrive działał. Na pendrive znajduje się plik pdf. Wczoraj podłączałem go do stacjonarki bo chciałem...