Windows 10: Problemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen

Discus and support Problemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Dzień dobry od dłuszego czasu na moim komputerze występują tak zwane "ekrany śmierci" czyli potocznie mówiąc blueescreeny bardzo mi to utrudnia pracę,... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Patrykkk6534, Jan 31, 2025.

1. Problemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen

Dzień dobry od dłuszego czasu na moim komputerze występują tak zwane "ekrany śmierci" czyli potocznie mówiąc blueescreeny bardzo mi to utrudnia pracę, na komputerze. Poniżej podsyłam pliki które wywołują bluescreeny i mam nadzieję, że dostanę jakiekolwiek wskazówki które pomogą, mi rozwiązać mój problemDotychczas wykonałem takie operację.- Wpisałem komende w cmd "scannow" - reinstalowałem system windows- aktualizowałem sterowniki karty graficznej Wszystkie te rozwiązania próbowałem i dalej nie przyniosły one porządanych efektów mam nadzieję, że dostanę wskazówki które pomogą mi się uporać z mo

:)

Patrykkk6534, Jan 31, 2025
  2. Brink Win User

Spelling and grammar improvements in Google Docs for G Suite

Source: G Suite Updates Blog: Spelling and grammar improvements in Docs for Enterprise

Brink, Jan 31, 2025
  3. Brink Win User
    Spelling and grammar improvements in Google Docs for G Suite

Source: G Suite Updates Blog: Spelling and grammar improvements in Docs for Enterprise

Brink, Jan 31, 2025
  4. Problemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen

Vodafone K4510-Z Compatibility with Windows10

Hi Andre,

Thanks for posting your query on Microsoft Community.

I would suggest you to uninstall the current driver for Vodafone K4510-Z, download the latest driver from manufacturer’s website and install it in compatibility mode.

Follow the below step.

Step 1: Uninstall Vodafone K4510-Z driver.

• Press Windows key + x and select Program and Feature.

• Select Vodafone K4510-Z.

• Right click and select Uninstall.
    Step 2: Download the latest driver from the manufacturer’s website and install it in compatibility mode.

To run a program in compatibility mode, refer to the below link:

Make older apps or programs compatible with the latest version of Windows - Microsoft Support

Note: Applies to Windows 10 as well.

Hope it helps, reply to us with the status of your issue. We will be happy to assist you.

Santosh_Rai, Jan 31, 2025
Thema:

Problemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen

Loading...
  1. Problemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen - Similar Threads - Problemy ciągłymi ekranami

2. Yazici problemi

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Yazici problemi: Merhaba. Canon yazicilarimizin neredeyse tümü kendi kendine 1 sayfa dolu 3 sayfa boş çıktı vermektedir. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/yazici-problemi/31bfcb0d-8d63-4597-a8f8-ecc15fd56a6d
  3. Problemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen

in Windows 10 Gaming
    Problemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen: Dzień dobry od dłuszego czasu na moim komputerze występują tak zwane "ekrany śmierci" czyli potocznie mówiąc blueescreeny bardzo mi to utrudnia pracę, na komputerze. Poniżej podsyłam pliki które wywołują bluescreeny i mam nadzieję, że dostanę jakiekolwiek wskazówki które...
  4. Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.

in Windows 10 Gaming
    Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.: Potrzebuję pomocy poniżej podsyłam zrzuty ekranu z...
  5. Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.

in Windows 10 Software and Apps
    Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.: Potrzebuję pomocy poniżej podsyłam zrzuty ekranu z...
  6. Problemy z Forza Horizon 5, a dokładnie z aktualizacją, pokazuje mi kod : 0x87e00017

in Windows 10 Gaming
    Problemy z Forza Horizon 5, a dokładnie z aktualizacją, pokazuje mi kod : 0x87e00017: Witam, mam problem z Forza Horizon 5, dokładnie taki że jak skończyła się aktualizować to na 100% pokazuje mi że błąd. Próbowałem zrestartować komputer, nic nie dało. Spróbowałem opcji "Weryfikuj i napraw". Nic to nie dało. Czy mógłby ktoś wytłumaczyć czemu mam ten problem z...
  7. Problemy z Forza Horizon 5, a dokładnie z aktualizacją, pokazuje mi kod : 0x87e00017

in Windows 10 Software and Apps
    Problemy z Forza Horizon 5, a dokładnie z aktualizacją, pokazuje mi kod : 0x87e00017: Witam, mam problem z Forza Horizon 5, dokładnie taki że jak skończyła się aktualizować to na 100% pokazuje mi że błąd. Próbowałem zrestartować komputer, nic nie dało. Spróbowałem opcji "Weryfikuj i napraw". Nic to nie dało. Czy mógłby ktoś wytłumaczyć czemu mam ten problem z...
  8. Problemy z Forza Horizon 5, a dokładnie z aktualizacją, pokazuje mi kod : 0x87e00017

in Windows 10 Customization
  9. problemi driver

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    problemi driver: Dopo una schermata bsod ho eseguito il comando "verifier" per vedere se era colpa di qualche driver ... il pc ha continuato a darmi sempre schermate bsod ad ogni avvio impedendomi l'accesso al sistema finché non ha eseguito automaticamente una riparazione punto di ripristino....
  10. Problem z bluescreen pendrive

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Problem z bluescreen pendrive: Witam, mam problem z pendrivem. Otóż, gdy podłączam te urządzenie do laptopa to wywala bluescreena. Próbowałem na dwóch laptopach i to samo jest. Dodam, iż wczoraj jeszcze pendrive działał. Na pendrive znajduje się plik pdf. Wczoraj podłączałem go do stacjonarki bo chciałem...