Windows 10: Пропала нижня панель і немає доступу до жодної папки!
Discus and support Пропала нижня панель і немає доступу до жодної папки! in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; немає доступу до любих файлів або папок, не можу відкрити Мій Комп'ютер, нічого не можу відкрити, нижня панель пропала. Помилка при відкриванні папки... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Максим Кушпа, Aug 17, 2024.
Thema:
Пропала нижня панель і немає доступу до жодної папки!
Loading...
-
Пропала нижня панель і немає доступу до жодної папки! - Similar Threads - Пропала нижня панель
-
Пропала панель задач на Windows 11
in Windows 10 Software and AppsПропала панель задач на Windows 11: после запуска системы панели задач просто небыло перезагрузка или настройки панели задач не помогают также пишет ошибка после запускапрограмма C:\Windows\SYSTEM32\VERSION.ddl не предназначена для выполнения в Windows с кодом ошибки 0xc000012f... -
Пропала панель задач на Windows 11
in Windows 10 GamingПропала панель задач на Windows 11: после запуска системы панели задач просто небыло перезагрузка или настройки панели задач не помогают также пишет ошибка после запускапрограмма C:\Windows\SYSTEM32\VERSION.ddl не предназначена для выполнения в Windows с кодом ошибки 0xc000012f... -
немає доступу до wifi хоча на інших пристроя він працює
in Windows 10 Software and Appsнемає доступу до wifi хоча на інших пристроя він працює: немає доступу до wifi хоча на інших пристроях він працює але це стосується тільки домашнього wifi, зараз роздаю через телефон і цей самий wifi нормально працюює... -
немає доступу до wifi хоча на інших пристроя він працює
in Windows 10 Gamingнемає доступу до wifi хоча на інших пристроя він працює: немає доступу до wifi хоча на інших пристроях він працює але це стосується тільки домашнього wifi, зараз роздаю через телефон і цей самий wifi нормально працюює... -
Пропала нижня панель і немає доступу до жодної папки!
in Windows 10 GamingПропала нижня панель і немає доступу до жодної папки!: немає доступу до любих файлів або папок, не можу відкрити Мій Комп'ютер, нічого не можу відкрити, нижня панель пропала. Помилка при відкриванні папки показав на скріншоті.... -
Панель завдань
in Windows 10 GamingПанель завдань: Панель завдань в деякий момент перестає оновлюватись і залишається як статичне зображення до перезавантаження пристрою https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D1%8C/90e866be-66c2-49ec-8671-6ae8e0fb2413 -
що робити коли немає доступу до диску перепробував всі варінти нічого не змінилось
in Windows 10 Drivers and Hardwareщо робити коли немає доступу до диску перепробував всі варінти нічого не змінилось: Шановні,Пишу вам, тому що я стикнувся з проблемою з доступом до диску. Я перепробував всі можливі варіанти, які знайшов в Інтернеті, але нічого не допомогло.Симптоми:Не можу отримати доступ до файлів на диску.Диск не відображається в Провіднику Windows.Система Windows... -
Панель задач
in Windows 10 GamingПанель задач: При переключении с полноэкранного окна, на вкладку с оконным режимом не отображается панель задач. Проверил на другом пользователе, там всё работает нормально. Скрин приложил, внизу видно, что нет панели задач. Кто знает как это пофиксить?... -
Панель задач
in Windows 10 Software and AppsПанель задач: При переключении с полноэкранного окна, на вкладку с оконным режимом не отображается панель задач. Проверил на другом пользователе, там всё работает нормально. Скрин приложил, внизу видно, что нет панели задач. Кто знает как это пофиксить?...