Windows 10: Proszę o pomoc

Discus and support Proszę o pomoc in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Bardzo proszę o pomoc bo na moim komputerze został zainstalowany virus ,,no escape” i nie wiem co mam zrobić dlatego zgłaszam się do was o pomoc chciał... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Kamil Ez, Aug 28, 2024.

1. Kamil Ez Win User

Proszę o pomoc

Bardzo proszę o pomoc bo na moim komputerze został zainstalowany virus ,,no escape” i nie wiem co mam zrobić dlatego zgłaszam się do was o pomoc chciał bym dodać ze nie mogę pisać jak wyświetla mi się ekran logowania

:)

Kamil Ez, Aug 28, 2024

2. Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta

Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta

bialson_438, Aug 28, 2024
  3. Nie mogę zainstalować TLaunchera.

Nie mogę zainstalować TLaunchera. Prosze o pomoc.

Magdalena Goles, Aug 28, 2024
  4. Mateu90sz Win User

Proszę o pomoc

driver irql not less or equal minidump

Czesć, prosze o pomoc, sprobowalem wszystkiego. naprawde, nie mam juz pomyslu co moge zrobic jeszcze, wysylam info jakby ktos potrafil to rozszyfrowac. dziekuje za pomoc. pozdrawiam serdecznie

https://ibb DOT co/1nLp9q3

Mateusz

* Changed to a question

Mateu90sz, Aug 28, 2024
Thema:

Proszę o pomoc

Loading...
  1. Proszę o pomoc - Similar Threads - Proszę pomoc

2. Proszę o pomoc z virusem ,,no escape”

in Windows 10 Gaming
    Proszę o pomoc z virusem ,,no escape”: Zglaszam się o pomoc z moim systemem Windows 10 ponieważ został na nim zainstalowany virus ,,no escape” przy odpalenie komputera jest ekran logowania na którym nie mogę nic pisać...
  3. Proszę o pomoc z virusem ,,no escape”

in Windows 10 Software and Apps
    Proszę o pomoc z virusem ,,no escape”: Zglaszam się o pomoc z moim systemem Windows 10 ponieważ został na nim zainstalowany virus ,,no escape” przy odpalenie komputera jest ekran logowania na którym nie mogę nic pisać...
  4. Proszę o pomoc z virusem ,,no escape”

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  5. Proszę o pomoc

in Windows 10 Gaming
    Proszę o pomoc: Bardzo proszę o pomoc bo na moim komputerze został zainstalowany virus ,,no escape” i nie wiem co mam zrobić dlatego zgłaszam się do was o pomoc chciał bym dodać ze nie mogę pisać jak wyświetla mi się ekran logowania...
  6. Proszę o pomoc

Proszę o pomoc: Bardzo proszę o pomoc bo na moim komputerze został zainstalowany virus ,,no escape” i nie wiem co mam zrobić dlatego zgłaszam się do was o pomoc chciał bym dodać ze nie mogę pisać jak wyświetla mi się ekran logowania...
  7. POTRZEBUJE PILNEJ POMOCY nie ignorować proszę

POTRZEBUJE PILNEJ POMOCY nie ignorować proszę: a więc chciałem pograć na moim laptopie i pokazało błąd i użyłem komendy dism i na 60% dało bład 3017. Jak to naprawić bo mam uczucie że te uruchomienie ponowne zrobu jeszcze gorzej. Patrzyłem na logi dism i s tego co widze dało błąd na opcji cleanup-image i restorehealth TO...
  8. Proszę o pomoc

in Windows 10 Gaming
    Proszę o pomoc: Po ustawieniu 256 mb ramu w konfiguracja systemu > rozruch > zaawansowane. Nie da się włączyć trybu awaryjnego/bezpiecznego Kompletnie nie wiem jak to naprawić. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/prosz%C4%99-o-pomoc/fe4bd205-bcc8-4284-8007-2276660dec10
  9. Proszę o pomoc

Proszę o pomoc: Po ustawieniu 256 mb ramu w konfiguracja systemu > rozruch > zaawansowane. Nie da się włączyć trybu awaryjnego/bezpiecznego Kompletnie nie wiem jak to naprawić. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/prosz%C4%99-o-pomoc/fe4bd205-bcc8-4284-8007-2276660dec10
  10. Proszę o pomoc