Windows 10: Proszę o pomoc
Discus and support Proszę o pomoc in Windows 10 Gaming to solve the problem; Po ustawieniu 256 mb ramu w konfiguracja systemu > rozruch > zaawansowane. Nie da się włączyć trybu awaryjnego/bezpiecznego Kompletnie nie wiem jak to... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Aleks Krawczyk, Jul 12, 2022.
Thema:
Proszę o pomoc
Loading...
-
Proszę o pomoc - Similar Threads - Proszę pomoc
-
Proszę o pomoc z virusem ,,no escape”
in Windows 10 GamingProszę o pomoc z virusem ,,no escape”: Zglaszam się o pomoc z moim systemem Windows 10 ponieważ został na nim zainstalowany virus ,,no escape” przy odpalenie komputera jest ekran logowania na którym nie mogę nic pisać... -
in Windows 10 Software and AppsProszę o pomoc z virusem ,,no escape”: Zglaszam się o pomoc z moim systemem Windows 10 ponieważ został na nim zainstalowany virus ,,no escape” przy odpalenie komputera jest ekran logowania na którym nie mogę nic pisać... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingProszę o pomoc z virusem ,,no escape”: Zglaszam się o pomoc z moim systemem Windows 10 ponieważ został na nim zainstalowany virus ,,no escape” przy odpalenie komputera jest ekran logowania na którym nie mogę nic pisać... -
Proszę o pomoc
in Windows 10 GamingProszę o pomoc: Bardzo proszę o pomoc bo na moim komputerze został zainstalowany virus ,,no escape” i nie wiem co mam zrobić dlatego zgłaszam się do was o pomoc chciał bym dodać ze nie mogę pisać jak wyświetla mi się ekran logowania... -
Proszę o pomoc
in Windows 10 Software and AppsProszę o pomoc: Bardzo proszę o pomoc bo na moim komputerze został zainstalowany virus ,,no escape” i nie wiem co mam zrobić dlatego zgłaszam się do was o pomoc chciał bym dodać ze nie mogę pisać jak wyświetla mi się ekran logowania... -
Proszę o pomoc
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingProszę o pomoc: Bardzo proszę o pomoc bo na moim komputerze został zainstalowany virus ,,no escape” i nie wiem co mam zrobić dlatego zgłaszam się do was o pomoc chciał bym dodać ze nie mogę pisać jak wyświetla mi się ekran logowania... -
POTRZEBUJE PILNEJ POMOCY nie ignorować proszę
in Windows 10 Software and AppsPOTRZEBUJE PILNEJ POMOCY nie ignorować proszę: a więc chciałem pograć na moim laptopie i pokazało błąd i użyłem komendy dism i na 60% dało bład 3017. Jak to naprawić bo mam uczucie że te uruchomienie ponowne zrobu jeszcze gorzej. Patrzyłem na logi dism i s tego co widze dało błąd na opcji cleanup-image i restorehealth TO... -
Proszę o pomoc
in Windows 10 Software and AppsProszę o pomoc: Po ustawieniu 256 mb ramu w konfiguracja systemu > rozruch > zaawansowane. Nie da się włączyć trybu awaryjnego/bezpiecznego Kompletnie nie wiem jak to naprawić. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/prosz%C4%99-o-pomoc/fe4bd205-bcc8-4284-8007-2276660dec10 -
Proszę o pomoc
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingProszę o pomoc: Po ustawieniu 256 mb ramu w konfiguracja systemu > rozruch > zaawansowane. Nie da się włączyć trybu awaryjnego/bezpiecznego Kompletnie nie wiem jak to naprawić. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/prosz%C4%99-o-pomoc/fe4bd205-bcc8-4284-8007-2276660dec10