Windows 10: proszę o wskazanie serwisu microsoft. mam uszkodzoną klawiaturę bezprzewodową

Discus and support proszę o wskazanie serwisu microsoft. mam uszkodzoną klawiaturę bezprzewodową in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; proszę o wskazanie serwisu microsoft. mam uszkodzoną klawiaturę bezprzewodową... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Paweł Adres, Feb 13, 2023.

1. proszę o wskazanie serwisu microsoft. mam uszkodzoną klawiaturę bezprzewodową

proszę o wskazanie serwisu microsoft. mam uszkodzoną klawiaturę bezprzewodową

:)

Paweł Adres, Feb 13, 2023

2. Witam, chcę zaistalować na komputerze aplikację WINDOWSPHONE ale przekazujecie link uszkodzony, prosze o przekazanie mi dory sprawny link do zainstalowania w/w aplikacji, mam lumię 920

Bardzo prosze o sprawny link na windows 7 w komputerze do zainstalowania aplikacji windowsphone, w/w aplikacja jest mi niezbędna do normalnego funkconowania z lumią 920, dziękuję i pozdrawiam.

Joanna Zwierzchowska, Feb 13, 2023
  3. wiadomosci...

mam telefon windows phone nokia 800 i mam problem z wiadomosciami z facebooka. mam skonfigurowane konta i nie zawsze te wiadomosci mi przychodza a jak juz przyjda to nie wszystkie... a jak odpowiem to nastepne juz nie przychodza... probowalem odinstalowac
    i nic nie pomoglo.. nie wiem co jeszcze moge zrobic.. prosze o jakas podpowiedz

Michal Łoś, Feb 13, 2023
  4. proszę o wskazanie serwisu microsoft. mam uszkodzoną klawiaturę bezprzewodową

instalacja zune

Witam mam problem i nie wiem jak go rozwiazac. Wczoraj kupilem laptopa z windows 8 mam lumie 610 i chcial bym zainstalowac zune aby dokonac wymiany plikow,
    Przy instalacji wyskakuje mi blad 0x80070652 ze nie mozna zainstalowac, ze inna aplikacja jest w trakcie instalacji co jest co moge zrobic prosze o porade Pozdrawiam KR

krzysiekalisz, Feb 13, 2023
Thema:

proszę o wskazanie serwisu microsoft. mam uszkodzoną klawiaturę bezprzewodową

Loading...
  1. proszę o wskazanie serwisu microsoft. mam uszkodzoną klawiaturę bezprzewodową - Similar Threads - proszę wskazanie serwisu

2. Proszę o pomoc z virusem ,,no escape”

in Windows 10 Software and Apps
    Proszę o pomoc z virusem ,,no escape”: Zglaszam się o pomoc z moim systemem Windows 10 ponieważ został na nim zainstalowany virus ,,no escape” przy odpalenie komputera jest ekran logowania na którym nie mogę nic pisać...
  3. Proszę o pomoc z virusem ,,no escape”

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Proszę o pomoc z virusem ,,no escape”: Zglaszam się o pomoc z moim systemem Windows 10 ponieważ został na nim zainstalowany virus ,,no escape” przy odpalenie komputera jest ekran logowania na którym nie mogę nic pisać...
  4. Proszę o pomoc

in Windows 10 Gaming
    Proszę o pomoc: Bardzo proszę o pomoc bo na moim komputerze został zainstalowany virus ,,no escape” i nie wiem co mam zrobić dlatego zgłaszam się do was o pomoc chciał bym dodać ze nie mogę pisać jak wyświetla mi się ekran logowania...
  5. Proszę o pomoc

Proszę o pomoc: Bardzo proszę o pomoc bo na moim komputerze został zainstalowany virus ,,no escape” i nie wiem co mam zrobić dlatego zgłaszam się do was o pomoc chciał bym dodać ze nie mogę pisać jak wyświetla mi się ekran logowania...
  6. Proszę o pomoc

7. proszę o wskazanie serwisu microsoft. mam uszkodzoną klawiaturę bezprzewodową

in Windows 10 Gaming
    proszę o wskazanie serwisu microsoft. mam uszkodzoną klawiaturę bezprzewodową: proszę o wskazanie serwisu microsoft. mam uszkodzoną klawiaturę bezprzewodową https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/prosz%C4%99-o-wskazanie-serwisu-microsoft-mam/71641af8-d78d-4cbf-a924-14f92791fc6f
  8. Proszę o pomoc

in Windows 10 Gaming
    Proszę o pomoc: Po ustawieniu 256 mb ramu w konfiguracja systemu > rozruch > zaawansowane. Nie da się włączyć trybu awaryjnego/bezpiecznego Kompletnie nie wiem jak to naprawić. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/prosz%C4%99-o-pomoc/fe4bd205-bcc8-4284-8007-2276660dec10
  9. Proszę o pomoc

Proszę o pomoc: Po ustawieniu 256 mb ramu w konfiguracja systemu > rozruch > zaawansowane. Nie da się włączyć trybu awaryjnego/bezpiecznego Kompletnie nie wiem jak to naprawić. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/prosz%C4%99-o-pomoc/fe4bd205-bcc8-4284-8007-2276660dec10
  10. Proszę o pomoc