Windows 10: Przy próbie założenia konta Microsoft dla dziecka otrzymuje komunikat : To nie pasuje. Złóż...
Discus and support Przy próbie założenia konta Microsoft dla dziecka otrzymuje komunikat : To nie pasuje. Złóż... in Windows 10 Gaming to solve the problem; Przy próbie założenia konta Microsoft dla dziecka otrzymuje komunikat : To nie pasuje. Złóż ponownie swój podpis lub zaktualizuj swoje imię i nazwisko.... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Łukasz Florek, Oct 5, 2023.
Thema:
Przy próbie założenia konta Microsoft dla dziecka otrzymuje komunikat : To nie pasuje. Złóż...
Loading...
-
Przy próbie założenia konta Microsoft dla dziecka otrzymuje komunikat : To nie pasuje. Złóż... - Similar Threads - Przy próbie założenia
-
Nie mogę skorzystać z trybu gry dla wielu graczy w Minecraft.
in Windows 10 GamingNie mogę skorzystać z trybu gry dla wielu graczy w Minecraft.: 1.log się do xbox.com za pomocą przeglądarki internetowej.2. Po zalogowaniu kliknij swoje zdjęcie profilowe w prawym górnym rogu. Następnie wybierz profil Xbox.3. W profilu Xbox kliknij ustawienia prywatności4. W ustawieniach prywatności i bezpieczeństwa online kliknij kartę... -
Nie mogę skorzystać z trybu gry dla wielu graczy w Minecraft.
in Windows 10 Software and AppsNie mogę skorzystać z trybu gry dla wielu graczy w Minecraft.: 1.log się do xbox.com za pomocą przeglądarki internetowej.2. Po zalogowaniu kliknij swoje zdjęcie profilowe w prawym górnym rogu. Następnie wybierz profil Xbox.3. W profilu Xbox kliknij ustawienia prywatności4. W ustawieniach prywatności i bezpieczeństwa online kliknij kartę... -
KRADZIEŻ KONTA
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityKRADZIEŻ KONTA: witam, zostało skradzione mi konto. Hacker zmienil haslo i maila do weryfikacji. Wysyłałem zgloszenia ale odpowiedzi nadal nie dostałem a zależy mi na szybkim odzyskaniu konta. Troche nie wiem co robic wiec będę wdzeięczny za jakakolwiek pomoc... -
Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie
in Microsoft Windows 10 StoreNie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie: Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-wylogowa%C4%87-z-konta/59077f74-bc42-4f1f-84ce-7ad2734812ec -
in Windows 10 GamingNie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie: Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-wylogowa%C4%87-z-konta/59077f74-bc42-4f1f-84ce-7ad2734812ec -
in Windows 10 Software and AppsNie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie: Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-wylogowa%C4%87-z-konta/59077f74-bc42-4f1f-84ce-7ad2734812ec -
Przy próbie założenia konta Microsoft dla dziecka otrzymuje komunikat : To nie pasuje. Złóż...
in Windows 10 Software and AppsPrzy próbie założenia konta Microsoft dla dziecka otrzymuje komunikat : To nie pasuje. Złóż...: Przy próbie założenia konta Microsoft dla dziecka otrzymuje komunikat : To nie pasuje. Złóż ponownie swój podpis lub zaktualizuj swoje imię i nazwisko. Co zrobić ? to się stało przy konfiguracji nowego laptopa, więc teraz nei mogę go do końca skonfigurować i uruchomić..... -
Przejęcie konta microsoft
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityPrzejęcie konta microsoft: Witam. Dostałem informację na konto Gmail zw moje konto Microsoft zostało shakowane a alias podstawowy został zmieniony. Podczas próby zalogowania na swoje konto dostaje info ze konto nie istnieje. Jak mogę odzyskać konto. Proszę o pomoc.... -
Nie mogę przełączyć konta Windows 10
in Windows 10 CustomizationNie mogę przełączyć konta Windows 10: Witam Mam poważny problem, chciałem stworzyć konto gość z ograniczeniem miejsca na dysku. W dysku C dałem 0 możliwości zapisywania plików. Został dysk D na którym zostawiłem 10gb. Konto "gosc" miało służyć tylko dla osób, które przeglądają przeglądarkę. Gdy już wszystko...