Windows 10: Przywrócenie niezapisanego pliku z nagrywania ekranu windows
Discus and support Przywrócenie niezapisanego pliku z nagrywania ekranu windows in Windows 10 Gaming to solve the problem; hej, włączyłam nagrywanie ekranu za pomocą skrótu win+shift+g. Ekran nagrał się, niestety omyłkowo przy zamknięciu funkcji kliknęłam ,,nie zapisuj".... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Paulina.4, Aug 16, 2022.
Thema:
Przywrócenie niezapisanego pliku z nagrywania ekranu windows
Loading...
-
Przywrócenie niezapisanego pliku z nagrywania ekranu windows - Similar Threads - Przywrócenie niezapisanego pliku
-
Migotanie ekranu
in Windows 10 GamingMigotanie ekranu: Witam mam problem z migotaniem ekranu. Gdy gram w coś i zmienie okno za pomocą alt+tab, zaczyna mi migotac ekran. Czasem nie dzieje sie nic ale jak zacznie to nie jest to przyjemne. Podczas zwyklego korzystania nie ma tego problemu.... -
Migotanie ekranu
in Windows 10 Software and AppsMigotanie ekranu: Witam mam problem z migotaniem ekranu. Gdy gram w coś i zmienie okno za pomocą alt+tab, zaczyna mi migotac ekran. Czasem nie dzieje sie nic ale jak zacznie to nie jest to przyjemne. Podczas zwyklego korzystania nie ma tego problemu.... -
Jak ponownie uruchomić możliwość odtwarzania i nagrywania dźwięków.
in Windows 10 GamingJak ponownie uruchomić możliwość odtwarzania i nagrywania dźwięków.: Mój komputer nie widzi kart dźwiękowej- brak odtwarzania i nagrywania dźwięków. Nie pomaga automatyczna aktualizacja ani też autonaprawa dostaję odpowiedź: "przykro nam, że nie udało się Ci pomóc". Komputer w ogóle nie widzi sterownika dźwięku ani nie chce go pobrać i... -
Jak ponownie uruchomić możliwość odtwarzania i nagrywania dźwięków.
in Windows 10 Software and AppsJak ponownie uruchomić możliwość odtwarzania i nagrywania dźwięków.: Mój komputer nie widzi kart dźwiękowej- brak odtwarzania i nagrywania dźwięków. Nie pomaga automatyczna aktualizacja ani też autonaprawa dostaję odpowiedź: "przykro nam, że nie udało się Ci pomóc". Komputer w ogóle nie widzi sterownika dźwięku ani nie chce go pobrać i... -
Jak znaleźć nazwę pliku audio w Internecie
in Windows 10 GamingJak znaleźć nazwę pliku audio w Internecie: Moja nagrywarka nie czyta CD Text. Przy przegrywaniu zapisuje utwór i wykonawcę jako nieznanych. Jak, wobec tego, korzystając z laptopa z Windows 11 a nie smartfona z Androidem znaleźć nazwę pliku audio i jego wykonawcę w Internecie?... -
Jak znaleźć nazwę pliku audio w Internecie
in Windows 10 Software and AppsJak znaleźć nazwę pliku audio w Internecie: Moja nagrywarka nie czyta CD Text. Przy przegrywaniu zapisuje utwór i wykonawcę jako nieznanych. Jak, wobec tego, korzystając z laptopa z Windows 11 a nie smartfona z Androidem znaleźć nazwę pliku audio i jego wykonawcę w Internecie?... -
Niemożliwa zmiana rozdzielczości ekranu
in Windows 10 GamingNiemożliwa zmiana rozdzielczości ekranu: Witam,ostatnio zainstalowałam Windows 11. Gdy próbuję zmienić rozdzielczość ekranu jest to niemozliwe, w ustawieniach pole jest wyszarzone. Poza tym mam problem z uruchamianiem gier. Proszę o pomoc.pozdrawiam, Beata... -
Niemożliwa zmiana rozdzielczości ekranu
in Windows 10 Software and AppsNiemożliwa zmiana rozdzielczości ekranu: Witam,ostatnio zainstalowałam Windows 11. Gdy próbuję zmienić rozdzielczość ekranu jest to niemozliwe, w ustawieniach pole jest wyszarzone. Poza tym mam problem z uruchamianiem gier. Proszę o pomoc.pozdrawiam, Beata... -
Przywrócenie niezapisanego pliku z nagrywania ekranu windows
in Windows 10 Software and AppsPrzywrócenie niezapisanego pliku z nagrywania ekranu windows: hej, włączyłam nagrywanie ekranu za pomocą skrótu win+shift+g. Ekran nagrał się, niestety omyłkowo przy zamknięciu funkcji kliknęłam ,,nie zapisuj". Folder docelowy do zapisu to: C:\Users\Dell\Videos\Captures. Czy jest szansa odzyskać niezapisane nagranie?...