Windows 10: . Раніше у багатьох іграх я мав близько 400 FPS, але зараз продуктивність знизилась до...

Discus and support . Раніше у багатьох іграх я мав близько 400 FPS, але зараз продуктивність знизилась до... in Windows 10 Gaming to solve the problem; Доброго дня! У мене ноутбук Acer Nitro 5 7 місяців, із такими характеристиками:Відеокарта: NVIDIA RTX 4060Процесор: Intel Core i9Оперативна пам’ять: 32... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Сергій Процик, Jun 1, 2025 at 6:12 PM.

1. . Раніше у багатьох іграх я мав близько 400 FPS, але зараз продуктивність знизилась до...

Доброго дня! У мене ноутбук Acer Nitro 5 7 місяців, із такими характеристиками:Відеокарта: NVIDIA RTX 4060Процесор: Intel Core i9Оперативна пам’ять: 32 ГБРаніше у багатьох іграх я мав близько 400 FPS, але зараз продуктивність знизилась до 150–250 FPS. Я не змінював налаштувань системи чи драйверів. Температура ноутбука в нормі, однак мені здається, що процесор не працює на повну потужність або відбувається обмеження продуктивності.Можливо, це пов’язано з оновленнями Windows, драйверами або системними налаштуваннями. Чи могли б ви надати рекомендації щодо перевірки та усунення проблеми?Буду в

:)

Сергій Процик, Jun 1, 2025 at 6:12 PM

2. Fortnite FPS Problems

Standing by here waiting for the results of the fixes I gave you for FPS stuck at 60 fps which is a known issue which I gave you every available fix for.

This is an interactive process. I give steps to perform, you do each one and then report back results until something works, so I know what to suggest next. If you need help performing any step, just ask back. But please do not skip any steps. We often find out the skipped step is the fix.

Greg Carmack - Windows MVP 2010-2020 (retired), Jun 1, 2025 at 6:13 PM
  3. Windows 10 Update *Low FPS*

Hello, after i make the update (KB5001330) i test a benchmark on counter strike go, and the average fps was 400+ but before the update when i test i had 550+ fps, -100 -150 fps average after the update, what can i do to have my fps back, i can't remove the update

4. . Раніше у багатьох іграх я мав близько 400 FPS, але зараз продуктивність знизилась до...

Fps is capped

Apparently there is a problem with my xbox app, for some odd reason my fps is capped at 60. I've turned off vsync in NVidia but I still get 60 fps. I searched on google to try to fix this problem but they all say to turn off gamedvr on xbox but I cant do
    that because my xbox gamedvr settings look like this. I need help to remove the 60 fps cap. Thanks

. Раніше у багатьох іграх я мав близько 400 FPS, але зараз продуктивність знизилась до... [​IMG]

thurtalzilla, Jun 1, 2025 at 6:13 PM
Thema:

. Раніше у багатьох іграх я мав близько 400 FPS, але зараз продуктивність знизилась до...

Loading...
  1. . Раніше у багатьох іграх я мав близько 400 FPS, але зараз продуктивність знизилась до... - Similar Threads - Раніше багатьох іграх

2. . Раніше у багатьох іграх я мав близько 400 FPS, але зараз продуктивність знизилась до...

in Windows 10 Software and Apps
    . Раніше у багатьох іграх я мав близько 400 FPS, але зараз продуктивність знизилась до...: Доброго дня! У мене ноутбук Acer Nitro 5 7 місяців, із такими характеристиками:Відеокарта: NVIDIA RTX 4060Процесор: Intel Core i9Оперативна пам’ять: 32 ГБРаніше у багатьох іграх я мав близько 400 FPS, але зараз продуктивність знизилась до 150–250 FPS. Я не змінював...
  3. У меня немного нагружаеться ЦП ,я хочу узнать что это

in Windows 10 Gaming
    У меня немного нагружаеться ЦП ,я хочу узнать что это: Когда я зашёл в компьютер я ненмого мисскликнул и нажал на диспетчер задач,я увидел что когда ятолько зашёл он был загружен на 30% хотя я только что запустил комппьютер мне нужна помощь,я хочу разобраться почему это и удалить то что нагружает пой компьютер...
  4. У меня немного нагружаеться ЦП ,я хочу узнать что это

У меня немного нагружаеться ЦП ,я хочу узнать что это: Когда я зашёл в компьютер я ненмого мисскликнул и нажал на диспетчер задач,я увидел что когда ятолько зашёл он был загружен на 30% хотя я только что запустил комппьютер мне нужна помощь,я хочу разобраться почему это и удалить то что нагружает пой компьютер...
  5. Вітаю! Мені необхідно видалити раніше встановлену версію мови Python 3.11. Я знайшла...

in Windows 10 Gaming
    Вітаю! Мені необхідно видалити раніше встановлену версію мови Python 3.11. Я знайшла...: Вітаю! Мені необхідно видалити раніше встановлену версію мови Python 3.11. Я знайшла розташування exe файлу та папки, але не можу видалити бо пише, що не маю прав. Як мені це вирішити?...
  6. Вітаю! Мені необхідно видалити раніше встановлену версію мови Python 3.11. Я знайшла...

Вітаю! Мені необхідно видалити раніше встановлену версію мови Python 3.11. Я знайшла...: Вітаю! Мені необхідно видалити раніше встановлену версію мови Python 3.11. Я знайшла розташування exe файлу та папки, але не можу видалити бо пише, що не маю прав. Як мені це вирішити?...
  7. Windows 11 Pro -- Проблема з доступом до розділу "Безпека у Windows"

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 Pro -- Проблема з доступом до розділу "Безпека у Windows": При спробі зайти в розділ "Безпека у Windows" зявляється помилка "Сторінка недоступна. IT адміністратор обмежив доступ до деяких компонентів цієї програми...".- Операційна система активована, немає встановлених абсолютно ніяких програм, тільки щоб відновлений до початкового...
  8. Windows 11 Pro -- Проблема з доступом до розділу "Безпека у Windows"

Windows 11 Pro -- Проблема з доступом до розділу "Безпека у Windows": При спробі зайти в розділ "Безпека у Windows" зявляється помилка "Сторінка недоступна. IT адміністратор обмежив доступ до деяких компонентів цієї програми...".- Операційна система активована, немає встановлених абсолютно ніяких програм, тільки щоб відновлений до початкового...
  9. Я купив Майнкрафт, але не можу грати в онлайн

in Windows 10 Gaming
    Я купив Майнкрафт, але не можу грати в онлайн: Я купив Майнкрафт через Майкрософт сторіс. При запуску майнкрафта кнопка мережевой гри просто не активна,я не можу зайти в мережеву гру. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D1%8F-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B8%D0%B2/0c4f2c55-e33d-4244-9b4a-c084e2c245c4
  10. Я купив Майнкрафт, але не можу грати в онлайн

Я купив Майнкрафт, але не можу грати в онлайн: Я купив Майнкрафт через Майкрософт сторіс. При запуску майнкрафта кнопка мережевой гри просто не активна,я не можу зайти в мережеву гру. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D1%8F-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B8%D0%B2/0c4f2c55-e33d-4244-9b4a-c084e2c245c4