Windows 10: reset pc kitörölte a régi windows.old mappát és újat telepitett most hogyan kell vissza...
Discus and support reset pc kitörölte a régi windows.old mappát és újat telepitett most hogyan kell vissza... in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; reset pc kitörölte a régi windows.old mappát és újat telepitett most hogyan kell vissza állitani a régi mappát az új van... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by sanyijani, Mar 30, 2021.
Thema:
reset pc kitörölte a régi windows.old mappát és újat telepitett most hogyan kell vissza...
Loading...
-
reset pc kitörölte a régi windows.old mappát és újat telepitett most hogyan kell vissza... - Similar Threads - reset kitörölte régi
-
Hálózat és Internet Ethernet kapcsolaton.
in Windows 10 GamingHálózat és Internet Ethernet kapcsolaton.: T.CimKörnyezet,eszköz és szolgátató:-ideapad 3-15ITL6 Laptop - Type 82H8-One Internet szolgáltatás 500Mbts/22Mbts-Gép típus modell82H8008WHV /még garanciás/Hónapok óta frusztrál és boszant hogy a szolgáltató által biztositott sebességet csak /80-90/22/Mbts értékben Tudom... -
Hálózat és Internet Ethernet kapcsolaton.
in Windows 10 Software and AppsHálózat és Internet Ethernet kapcsolaton.: T.CimKörnyezet,eszköz és szolgátató:-ideapad 3-15ITL6 Laptop - Type 82H8-One Internet szolgáltatás 500Mbts/22Mbts-Gép típus modell82H8008WHV /még garanciás/Hónapok óta frusztrál és boszant hogy a szolgáltató által biztositott sebességet csak /80-90/22/Mbts értékben Tudom... -
Boot és frissítési problémák
in Windows 10 GamingBoot és frissítési problémák: Sajnálatos módon nem tudom megmondani, mi okozta a problémát, kénytelen vagyok leírni az egészet. Dell Inspiron gépre Windows10-et és Debian Bustert telepítettem dual boot indítással grub. A Windows eleve UEFI telepítő volt. Ez kifogástalanul működött négy hónapon át. Azonban... -
in Windows 10 Software and AppsBoot és frissítési problémák: Sajnálatos módon nem tudom megmondani, mi okozta a problémát, kénytelen vagyok leírni az egészet. Dell Inspiron gépre Windows10-et és Debian Bustert telepítettem dual boot indítással grub. A Windows eleve UEFI telepítő volt. Ez kifogástalanul működött négy hónapon át. Azonban... -
in Windows 10 Installation and UpgradeBoot és frissítési problémák: Sajnálatos módon nem tudom megmondani, mi okozta a problémát, kénytelen vagyok leírni az egészet. Dell Inspiron gépre Windows10-et és Debian Bustert telepítettem dual boot indítással grub. A Windows eleve UEFI telepítő volt. Ez kifogástalanul működött négy hónapon át. Azonban... -
Windows 10 Activation after old PC Died and most components replaced
in Windows 10 Updates and ActivationWindows 10 Activation after old PC Died and most components replaced: Hi Team. My old pc died and I purchased new components, CPU, motherboard, disk drives and memory sticks. In error I believed I should delete reference to my old PC in my Account. Apparently, this is the wrong thing to do. My old PC is in bits and n. ot useable. How can I... -
unexpected store exception , mit kell tennem?
in Windows 10 Updates and Activationunexpected store exception , mit kell tennem?: unexpected store exception jelent meg, most már hetente omlik össze a HP laptopom. Esetleg egy Win10 újratelepítés segítene? A Win10-et a laptoppal együtt kaptam, nincs telepítőlemezem vagy USB-m. Hogyan tudom újra telepíteni a Win 10-et, ha szükséges?... -
Windows Update és Windows Defender hiba
in Windows 10 Installation and UpgradeWindows Update és Windows Defender hiba: Szép napot! Olyan problémával keresném fel önöket hogy a Windows Update és a Windows Defender szolgáltatás Frissítés óta nem működik az asztali gépemen Windows 10 pro 1909 volt telepítve és Windows 10 pro 2004 re frissített Azóta újra telepítettem a gépem és az se... -
Most of Windows reset..?
in Windows 10 Ask InsiderMost of Windows reset..?: I started up my laptop, and for some reason, most of my Win10 had been reset. Apps and settings are still on there, but they're in deeper files (such as program files) I've been logges out of e.g. Chrome, and my entire home screen reset back to default.. anyone know what...