Windows 10: Resetowanie ustawień komputera do stanu początkowego

Discus and support Resetowanie ustawień komputera do stanu początkowego in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; wie ktoś może jak to wyłączyć?... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Mikołaj_0987, Oct 27, 2021.

1. Resetowanie ustawień komputera do stanu początkowego

wie ktoś może jak to wyłączyć?

:)

Mikołaj_0987, Oct 27, 2021
  2. Maria_S_ Win User

Informacje na temat telefonu i komputera podczas zgłaszania problemu dot. programu Nokia Suite

Szanowni Uczestnicy forum!

Będziemy wdzięczni, jeśli podczas zgłaszania problemów związanych z programem Nokia Suite będziecie podawać pełne informacje na temat swojego telefonu i systemu operacyjnego komputera. W większości przypadków uczestnicy naszego forum opisują problemy bardzo
    zwięźle i potrzebne są dalsze wyjaśnienia. Podanie szczegółowych informacji na temat telefonu i komputera nie zajmie Wam dużo czasu, a dzięki temu problem zostanie jasno przedstawiony na forum i możliwe będzie uzyskanie szybkiej odpowiedzi.

Telefon: w telefonach z systemem Symbian i S40 (w tym Asha) wybierz *#0000# i naciśnij klawisz połączeń. W telefonach z systemami Windows Phone i MeeGo w Ustawieniach wybierz opcję
    O telefonie.

Informacje o komputerze:

W programie Nokia Suite wybierz Pomoc > Informacje o programie Nokia Suite > Informacje o systemie

Zauważyliśmy, że niektóre tematy nie zawierają pełnych informacji na temat zgłaszanego problemu. Dobrze byłoby, gdybyście podczas zgłaszania problemu podawali jak najwięcej informacji ze swojej strony .

Maria_S_, Oct 27, 2021
  3. John DeV Win User
    Kod: 0x80070424

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Witam Patryk,

Jestem John niezależny doradca i użytkownik microsoft jak ty. Chcę przeprosić, jeśli napotkałeś ten problem. Rozumiem, że masz problemy z nieudanymi aktualizacjami systemu Windows. Jaka jest twoja aktualna wersja i wersja systemu Windows? Naciśnij przycisk
    Rozpocznij, a następnie wybierz pozycję System, a następnie pozycję Informacje.

**Uruchom narzędzie do rozwiązywania problemów z usługą Windows Update

Windows 10: Wybierz start > Ustawienia > Aktualizacja & Zabezpieczenia > Rozwiązywanie problemów, a następnie wybierz pozycję Windows Update w obszarze Wstań i działa, a następnie wybierz pozycję Uruchom narzędzie do rozwiązywania problemów.

**Upewnij się, że usługi Windows Update i Background Intelligent Transfer są dostępne i uruchomione.

Kliknij przycisk Start, wpisz plik services.msc w obszarze tekstowym Rozpocznij wyszukiwanie, a następnie kliknij polecenie services.msc na liście programów. Jeśli zostanie wyświetlony monit o podanie hasła administratora lub potwierdzenia, wpisz hasło lub
    kliknij przycisk Kontynuuj.

Kliknij dwukrotnie inteligentną usługę transferu w tle.

Jeśli lista stanu uruchamiania została zatrzymana, kliknij przycisk Start, a następnie kliknij przycisk OK. Jeśli stan jest uruchomiony, kliknij przycisk Uruchom ponownie

Kliknij dwukrotnie pozycję Windows Update.

Jeśli lista stanu uruchamiania została zatrzymana, kliknij przycisk Start, a następnie kliknij przycisk OK. Jeśli stan jest uruchomiony, kliknij przycisk Uruchom ponownie

Kliknij dwukrotnie pozycję Stacja robocza.

Zamknij okno Usługi i spróbuj ponownie zainstalować aktualizacje.

Resetowanie składników aktualizacji systemu Windows

https://docs.microsoft.com/pl-pl/windows/deploy...

Jeśli to nie zadziała, Prosimy spróbować użyć narzędzia do tworzenia multimediów i wykonać uaktualnienie w miejscu. To na pewno pomoże w rozwiązywaniu błędów aktualizacji. Wykonanie tego celu może naprawić uszkodzone pliki systemu operacyjnego przy jednoczesnym
    zachowaniu osobistych plików, ustawień i zainstalowanych aplikacji.

https://www.microsoft.com/pl-pl/software-downlo...

Pobierz narzędzie do tworzenia multimediów i zapisz je na komputerze.

Otwórz narzędzie MediaCreationTool2004 i zaakceptuj postanowienia licencyjne.

Wybierz pozycję Uaktualnij ten komputer teraz i upewnij się, że wybierz pozycję Zachowaj pliki osobiste i aplikacje.

Instalacja systemu Windows 10 może zająć trochę czasu. Komputer zostanie uruchomiony ponownie kilka razy, Upewnij się, że nie wyłączysz komputera.

Mam nadzieję, że to pomaga! Proszę dać mi znać, jeśli masz jakieś dalsze obawy.

Szczerze

Niezależny doradca

John DeV, Oct 27, 2021
  4. Resetowanie ustawień komputera do stanu początkowego

Problem z błędem C:\windows\system32\msi.dll 0xc0000006

Pomimo skanowania, zrestartowania i aktualizacji komputera błąd ciągle wyskakuje.

próbowałem nawet uruchamiać komputer w trybie awaryjnym i reinstalacji sterowników lecz problem pojawił się po tygodniu mimo wyczyszczenia komputera z wirusów.

Błąd ten nie pozwala aktualizować komputera, instalować aplikacji i sterowników. Wycisza czasem nawet mikrofon którego można włączyć jedynie ponownym całkowitym restartem komputera.

Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.
    Resetowanie ustawień komputera do stanu początkowego 80a19a45-79de-4488-8449-3744019e6596?upload=true.png

Resetowanie ustawień komputera do stanu początkowego 3ad9e20d-fe4a-4f4e-bbf8-9ef5a3c0c6a5?upload=true.png

***Moved from EN-US***

QuickScope (QuickScope), Oct 27, 2021
Thema:

Resetowanie ustawień komputera do stanu początkowego

Loading...
  1. Resetowanie ustawień komputera do stanu początkowego - Similar Threads - Resetowanie ustawień komputera

2. Chciałby podłączyć pada z ps 3 do komputera.

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Chciałby podłączyć pada z ps 3 do komputera.: Cześć, Szukam sposobu na podłączenie pada z ps 3 do komputera, chciałbym podłączyć go przez bluetooth i próbowałem go połączyć i nie działa próbowałem z poradników z YouTube i dalej nie działa. Instalowałem różne aplikacje do pada i dalej nie działa a bluetooth mi działa bo...
  3. Jak zresetować komputer do stanu fabrycznego

in Windows 10 Gaming
    Jak zresetować komputer do stanu fabrycznego: Witam,Próbuję zresetować mój komputer, lecz muszę mieć jakiś nośnik. Czy da się zrobić to bez niego? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-zresetowa%C4%87-komputer-do-stanu-fabrycznego/0f75106b-551d-42b5-92a1-e6fd0fde8107
  4. Jak zresetować komputer do stanu fabrycznego

in Windows 10 Software and Apps
    Jak zresetować komputer do stanu fabrycznego: Witam,Próbuję zresetować mój komputer, lecz muszę mieć jakiś nośnik. Czy da się zrobić to bez niego? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-zresetowa%C4%87-komputer-do-stanu-fabrycznego/0f75106b-551d-42b5-92a1-e6fd0fde8107
  5. Jak zresetować komputer do stanu fabrycznego

in Windows 10 Installation and Upgrade
  6. Praca na dwóch monitorach a ekran komputera

in Windows 10 Gaming
    Praca na dwóch monitorach a ekran komputera: Witam. Mam podłączone dwa monitory. Ten który chciałbym aby był głównym dołączyłem później jako drugi. Pracuję i bawię się na ustawieniu rozszerz. Ustawiłem wszystko jak należy. Nowszy monitor jest tym domyślnym, ustawione są odpowiednie strony, na nim startuje system, itd....
  7. Praca na dwóch monitorach a ekran komputera

in Windows 10 Software and Apps
    Praca na dwóch monitorach a ekran komputera: Witam. Mam podłączone dwa monitory. Ten który chciałbym aby był głównym dołączyłem później jako drugi. Pracuję i bawię się na ustawieniu rozszerz. Ustawiłem wszystko jak należy. Nowszy monitor jest tym domyślnym, ustawione są odpowiednie strony, na nim startuje system, itd....
  8. Praca na dwóch monitorach a ekran komputera

in Windows 10 Customization
  9. Resetowanie ustawień komputera do stanu początkowego

in Windows 10 Gaming
    Resetowanie ustawień komputera do stanu początkowego: wie ktoś może jak to wyłączyć? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/resetowanie-ustawie%C5%84-komputera-do-stanu/f9111466-0ff1-4e86-9cba-ba7a9ebb0b91
  10. Resetowanie ustawień komputera do stanu początkowego

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Resetowanie ustawień komputera do stanu początkowego: wie ktoś może jak to wyłączyć? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/resetowanie-ustawie%C5%84-komputera-do-stanu/f9111466-0ff1-4e86-9cba-ba7a9ebb0b91